Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Gördümmmm çok üzgünüm desem inanırmısın peki içim bı tuhaf oldu işallah bu sefer basarcaksın canommmm allahın izniyle
İnşallah canım benim. Benim doktorum sana yolladığım şekilde notlar almamı ve her gün asistanına göndermemi istemişti. Ben hiç belirti aramamayı Temmuz ayındaki transferimden öğrenmiştim, o ay tutunma olmuştu fakat hiç belirtim yoktu akıntı dışında. Bu sebeple kasımda sonuçlananda belirti aramamıştım, ama o kadar çok yoğun belirtiler yaşadım ki topiklerde de bu belirtileri görünce gebeyim diye bekledim hep. Fakat sonuç 1.20 çıkmıştı. :))

619273F1-2983-4683-9D2D-F5FB3B8AF11D.webp Bak tam senın mesajı okurkenkı reklamaaaaa allahın askınaa yaaaaaaa:KK200:

Ben burdayım.siz konuşurken araya girmek istemedim .zaten ben çaylağim daha bu konularda bişey bilmiyorum.:)
Ayyyyyy kiyamammm gir sen sor hatta ögren ne kadar bilirsen doktora karsi o kadar sağlam zırhın olur burda cünkü çoğu bilinçsızce yapıyo ınan doktorum şaşırıyordu sorularıma

Ayyyyyy kiyamammm gir sen sor hatta ögren ne kadar bilirsen doktora karsi o kadar sağlam zırhın olur burda cünkü çoğu bilinçsızce yapıyo ınan doktorum şaşırıyordu sorularıma
Bende çok şey öğrendim sayenizde .Bazı doktorlar hoşlanmazlar böyle cok şey bilenlerden. Benimki öyle birine benzemiyor ama yinede sorularımı önceden hazırlayıp gidim ben.

Sendeeeee canommm:):deli:burda noelll hazirliklari basladi biiyon deme ama adamlarin ici gecmis hicbiseye önem vermiyolar yaaaa bu almanlar evlrrinde yesin icsin serhos olsun baska bisey yapmiyolar
:KK70::KK70: Buralarda alışveriş merkezlerinde adım atılmayacak halde son 15 gündür. Evde olmayı yeğliyorum çoğu zaman. Yılbaşında da sokaklarda içerler gençler. Bir an önce Ocak 1 e geçelim, seninde doğumgünü kutlayalım bacım.:KK24:

Back
X