Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

selam canimm
dün çok kediden köpekten kaynattik
yeni bi haber yoktu aslında yanılmıyorsam

sen nasılsın güzel anne ?????

Selam hamisim, dün okuyamadim hepsini :)
Ben sifayi kaptim, cok zor ilac alamiyorsun, anca kivraniyorsun, basim agriyo, bogazim sis, burnum tikali, öksürme fena.

Ama atesim yok iyiki, doktorum atesin olmadigi sürece tehlike yok dedi.

Sen napiyorsun nasil gidiyor?

A Aveline nice mutlu yillara canim, hersey gönlünce olsun...

Hurihuri2013 hurisimmm napiyorsun nasilsin?
Gecmis olsun canim bugün daha iyimisin? Bende beklemedeyimmm canim biliyon dört gün oldu dün gece baya üsüme titreme cok huzursuz oldum hasta olcam sandim ama kizlar ilaclardan oldugnu söledi rahatladum

ben 4 gözle yarini bekliyorum
aşırı yemek yiyorum başka bişey yok bende vallaa :)))))
çok geçmiş olsun canim umarım ateşlenmezsin
Rabbim ikinizi korusun hastalıktan

ben 4 gözle yarini bekliyorum
aşırı yemek yiyorum başka bişey yok bende vallaa :)))))
çok geçmiş olsun canim umarım ateşlenmezsin
Rabbim ikinizi korusun hastalıktan

Amin insalllah. Bu icimdeki korku persembeye kadar katlancak galiba. Ultrasyonu bi atlatsamda hersey yolunda deseler. Cok rahatlicam :)

Yarin kan testin var dimi? Ay insallah kat kat katlanmistir :)

Amin insalllah. Bu icimdeki korku persembeye kadar katlancak galiba. Ultrasyonu bi atlatsamda hersey yolunda deseler. Cok rahatlicam :)

Yarin kan testin var dimi? Ay insallah kat kat katlanmistir :)

kalp atışını duydun mu sen yoksa perşembe mı duyacaksın canimmm ????
ay inş bitanem güzel haberlerini bekliyoruz burda

inş yaaa heycanli bekleyis cok guzel ama
bi doğsun da anlatıcam hepsini

kızlar ben günlük yazmaya başlıcam ilerde doğudu zaman inş herşeyi okuyacak yasa gelince ne özlemle ne hasretle bekledik okusun diye :))

Gecmis olsun canim bugün daha iyimisin? Bende beklemedeyimmm canim biliyon dört gün oldu dün gece baya üsüme titreme cok huzursuz oldum hasta olcam sandim ama kizlar ilaclardan oldugnu söledi rahatladum

Evet ilaclardan canim rahat ol. Daha gecenin bi saati kalkip esine hadi beni gezdir diceksin
Ben iyimesemedim bi türlü ya bogazim felan fena sisti. Doktorda atesin olmadigi sürece riskli degil dedi. Bakalim hayirlisiyla persembeyi bi atlatsam allahin izniyle...

Duydum 6. haftasinda ama ondan beri hic korku birakmiyor pesimi? Hadi artik atmiyorsa felan diye...allahim insallah duymayi nasip eder...

Günlük iyi fikir canim. Yani sen bebisine ilerde tüp bebek oldugunu anlatmak istiyorsun dimi?

Duydum 6. haftasinda ama ondan beri hic korku birakmiyor pesimi? Hadi artik atmiyorsa felan diye...allahim insallah duymayi nasip eder...

Günlük iyi fikir canim. Yani sen bebisine ilerde tüp bebek oldugunu anlatmak istiyorsun dimi?

tabiki de bilsin bence ben öyle düşünüyorum

duyunca da bitmiyor korkular desene :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…