- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.161
selam canimm
dün çok kediden köpekten kaynattik
yeni bi haber yoktu aslında yanılmıyorsam
sen nasılsın güzel anne ?????
Ohhhh Afiyet olsun caniminici:)Tünaydınlar tatlım, adamın tatil günü Pazar kahvaltıları malum, bir bakıp çıktım.
Selamlaarrrr topik milletiii.
Nasılsınız bakalım?
Gecmis olsun canim bugün daha iyimisin? Bende beklemedeyimmm canim biliyon dört gün oldu dün gece baya üsüme titreme cok huzursuz oldum hasta olcam sandim ama kizlar ilaclardan oldugnu söledi rahatladumA Aveline nice mutlu yillara canim, hersey gönlünce olsun...
Hurihuri2013 hurisimmm napiyorsun nasilsin?
A Aveline nice mutlu yillara canim, hersey gönlünce olsun...
Hurihuri2013 hurisimmm napiyorsun nasilsin?
Selam hamisim, dün okuyamadim hepsini :)
Ben sifayi kaptim, cok zor ilac alamiyorsun, anca kivraniyorsun, basim agriyo, bogazim sis, burnum tikali, öksürme fena.
Ama atesim yok iyiki, doktorum atesin olmadigi sürece tehlike yok dedi.
Sen napiyorsun nasil gidiyor?
Cok sıkıldım habire bişeyler arastırıp okuyom canım bide yemek yıyom bol bol sende yarın in sabırsızsın demehatunlar pazar sessizligine bürünmüş :)
ben klasik olarak saat 2 ye kadar uyudum
sizler nasilsiniz bakıyım?????
Cok sıkıldım habire bişeyler arastırıp okuyom canım bide yemek yıyom bol bol sende yarın in sabırsızsın deme
ben 4 gözle yarini bekliyorum
aşırı yemek yiyorum başka bişey yok bende vallaa :)))))
çok geçmiş olsun canim umarım ateşlenmezsin
Rabbim ikinizi korusun hastalıktan
Amin insalllah. Bu icimdeki korku persembeye kadar katlancak galiba. Ultrasyonu bi atlatsamda hersey yolunda deseler. Cok rahatlicam :)
Yarin kan testin var dimi? Ay insallah kat kat katlanmistir :)
Gecmis olsun canim bugün daha iyimisin? Bende beklemedeyimmm canim biliyon dört gün oldu dün gece baya üsüme titreme cok huzursuz oldum hasta olcam sandim ama kizlar ilaclardan oldugnu söledi rahatladum
kalp atışını duydun mu sen yoksa perşembe mı duyacaksın canimmm ????
ay inş bitanem güzel haberlerini bekliyoruz burda
inş yaaa heycanli bekleyis cok guzel ama
bi doğsun da anlatıcam hepsini
kızlar ben günlük yazmaya başlıcam ilerde doğudu zaman inş herşeyi okuyacak yasa gelince ne özlemle ne hasretle bekledik okusun diye :))
Duydum 6. haftasinda ama ondan beri hic korku birakmiyor pesimi? Hadi artik atmiyorsa felan diye...allahim insallah duymayi nasip eder...
Günlük iyi fikir canim. Yani sen bebisine ilerde tüp bebek oldugunu anlatmak istiyorsun dimi?
Ben cok bılmiyorum ama 400 lerde olmalı şekerimuzman hatunlar
sizce yarın kaç çıkmalı benim hcg ortalama düzgün olduğunu düşünmem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?