Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

inş canimmm

sen nasılsın ablacım herşey yolunda mı?? sen opu dan sonra aşırı sancılar çekmedin şükür demi ??
Bilmiyorum ki bekliyorum canım :) opudan sonra sol yumurtalıkta agrı vardı ama delirtir gıbı deil adet ağrısı gıbı şimdi her iki kasıgımdada ara ara batmalar var sancı oluyo ara ara bilmiyorum o kadar ilac içiyoruzki acaba bıle dıyemıyoz benımkılerın artık tutunmaları lazım allahın izniyle bakalım

Bilmiyorum ki bekliyorum canım :) opudan sonra sol yumurtalıkta agrı vardı ama delirtir gıbı deil adet ağrısı gıbı şimdi her iki kasıgımdada ara ara batmalar var sancı oluyo ara ara bilmiyorum o kadar ilac içiyoruzki acaba bıle dıyemıyoz benımkılerın artık tutunmaları lazım allahın izniyle bakalım

inşallah ablam inş tutunacaklar sonra senin test heycani başlıcak ins
burdan güzel haberlerini alicazzzzzz
ben hissediyorum :KK200:

inşallah ablam inş tutunacaklar sonra senin test heycani başlıcak ins
burdan güzel haberlerini alicazzzzzz
ben hissediyorum :KK200:
İşallah canımıniçi hep içim öle dıyo ama o olumsuz sesıde susturamıyoz yaaaa ondan heralde bu sıkıntılar amaaaaa bebişlerimi üzmemek için olumsuz düşünmek dahı istemiyorum işallah benımledırler işallah annelerıne tutunurda burakmazlar allahın izniyle:)

Insallah ikisi de tutunur canim. Agri olmasi bir yandan umit verici oluyor. Az kaldi canim bir hafta sonra hafif de olsa testte cikacak insallah.

20171217_213246.webp

Insallah ikisi de tutunur canim. Agri olmasi bir yandan umit verici oluyor. Az kaldi canim bir hafta sonra hafif de olsa testte cikacak insallah.
Evet ağrılar olunca olumlu düşünğyo insan ama allah bılır neyın ne olduğnu işallah tutunmayı basarırlar allahın izniyle:) sen nasılsın canım

Back
X