- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.181
Ben cok bılmiyorum ama 400 lerde olmalı şekerim
ay hadi inş ablacım yaa
2 güne bi katmasa
çarşamba 43
cuma 90
pazar 180
pazartesi de olsa olsa 250-300 dedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok bılmiyorum ama 400 lerde olmalı şekerim
Diyom ya hiç bilmiyorum canım kacıncı günün Pekiay hadi inş ablacım yaa
2 güne bi katmasa
çarşamba 43
cuma 90
pazar 180
Diyom ya hiç bilmiyorum canım kacıncı günün Peki
Sen baya erken öğrendın dedığım gıbı 300 leri asmıştır yayarın TF+ 13 :)
uzman kızlar gelse de bi aydınlatsa heycan dorukta da bende bugün gene basinizin etini yicem abammmmmmmm
Sen baya erken öğrendın dedığım gıbı 300 leri asmıştır ya
Bilmiyorum ki bekliyorum canım :) opudan sonra sol yumurtalıkta agrı vardı ama delirtir gıbı deil adet ağrısı gıbı şimdi her iki kasıgımdada ara ara batmalar var sancı oluyo ara ara bilmiyorum o kadar ilac içiyoruzki acaba bıle dıyemıyoz benımkılerın artık tutunmaları lazım allahın izniyle bakalıminş canimmm
sen nasılsın ablacım herşey yolunda mı?? sen opu dan sonra aşırı sancılar çekmedin şükür demi ??
Bilmiyorum ki bekliyorum canım :) opudan sonra sol yumurtalıkta agrı vardı ama delirtir gıbı deil adet ağrısı gıbı şimdi her iki kasıgımdada ara ara batmalar var sancı oluyo ara ara bilmiyorum o kadar ilac içiyoruzki acaba bıle dıyemıyoz benımkılerın artık tutunmaları lazım allahın izniyle bakalım
İşallah canımıniçi hep içim öle dıyo ama o olumsuz sesıde susturamıyoz yaaaa ondan heralde bu sıkıntılar amaaaaa bebişlerimi üzmemek için olumsuz düşünmek dahı istemiyorum işallah benımledırler işallah annelerıne tutunurda burakmazlar allahın izniyle:)inşallah ablam inş tutunacaklar sonra senin test heycani başlıcak ins
burdan güzel haberlerini alicazzzzzz
ben hissediyorum![]()
hatice-yakup canim 300 un ustu cikar buyuk ihtimal.
Bugun test yaptin mi canim? Yaptiysan fotograf at bakalim.hadi inş canimmm heycanla sabah olmasını istiyorum artık icim rahatlasın
bı kere katlandigini göreyim de biraz rahatlıcam
Insallah ikisi de tutunur canim. Agri olmasi bir yandan umit verici oluyor. Az kaldi canim bir hafta sonra hafif de olsa testte cikacak insallah.Bilmiyorum ki bekliyorum canım :) opudan sonra sol yumurtalıkta agrı vardı ama delirtir gıbı deil adet ağrısı gıbı şimdi her iki kasıgımdada ara ara batmalar var sancı oluyo ara ara bilmiyorum o kadar ilac içiyoruzki acaba bıle dıyemıyoz benımkılerın artık tutunmaları lazım allahın izniyle bakalım
Evet ağrılar olunca olumlu düşünğyo insan ama allah bılır neyın ne olduğnu işallah tutunmayı basarırlar allahın izniyle:) sen nasılsın canımInsallah ikisi de tutunur canim. Agri olmasi bir yandan umit verici oluyor. Az kaldi canim bir hafta sonra hafif de olsa testte cikacak insallah.
Yarın nasipse 270-300 e dayanır canım.ay hadi inş ablacım yaa
2 güne bi katmasa
çarşamba 43
cuma 90
pazar 180
Yarın nasipse 270-300 e dayanır canım.
Sen neler yaptın aşkkkk böcüğüüüüğ kocanla bıttımı gezmelerrrrEee, neler yaptınız bakalım. Abla kardeş kalmışsınız.![]()