- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.141
Sağol canım benim sanırım tüm dünyada vürüs var çocuklar hep hasta tam iyileşti derken başka bişey başlıyor şükür bu günlere ateşi atlattık o çok kötü korkuyor insan öksürük geçecek inşalalhdoktorum bi önce çağırınca dün vermedim tatlım kan pazartesi yı bekledim dedim
bende aldim sabah bidaha yapicam idrar testi
bu arada kızına geçmiş olsun kuzum yaaa öksürüyormuş prenses yerim onu ben
sen nasılsın tatlım herşey yolunda demi
bel ağrın varmış benimde taa sırtımdan aşağıya kadar ağrıyor
pazartesi öğlen rahatlamış olacağız
sen daha kan vermedin hiç de?i ?
Hoşbuldum canım sagolasın sende hoşgeldinHosgeldin canım. Kızına da cok geçmiş olsun. İyi olduğına sevindim
Az kaldı oh ne güzel bu randevuları bile beklemek bi sıkıntı . Bellimi tedavin yoksa transferim olacakOcak ayı nasipse canım.
Sağol canım benim sanırım tüm dünyada vürüs var çocuklar hep hasta tam iyileşti derken başka bişey başlıyor şükür bu günlere ateşi atlattık o çok kötü korkuyor insan öksürük geçecek inşalalh
Ben kan testi yapmadım hiç . Sorsana aklına geliyor mu kız valla deli olmasam iyi :)belimin agrısı g çıt bacağımdaki batma azaldı inşalalh tamamen yerleşmışlerdir ki bu sakinlik ondandır . akşam misafir geldi sabah yine gelenler var ben sırtımı doğrulatmıyorum . Sabah inşalah net bir test yapacağım elimde kalsın diye . Eşime de sürpriz yapmış olurum genelde işteyken öğreniyor sonucu :)
Pazartesi inşalalh güzel sonuçlar alırız
Hoşbuldum canım sagolasın sende hoşgeldin
Bugünlere şükür biraz daha iyi öksürüğü de atlatırsak daha iyi olacak . Sen nasılsın benim yerime de gez biraz burnumu çıkaramıyorum evden
Tedavim belli, kısa protokol uygulanacak ve taze transfer gerçekleşecek nasipse canım.Az kaldı oh ne güzel bu randevuları bile beklemek bi sıkıntı . Bellimi tedavin yoksa transferim olacak
Hatunlar baya kaynatmissinizzzz. Bana bi yeniliklerden özet gecin bakiiim :)
Gunaydin huricim.canim transfer sonrasi o kullandigimiz ilaclar var ya onlar yapiyor bunlarin hepsini.bana iki transferde de oldu aynisi.bir usume giriyor bir terleme basiyordu geceleri.normal yani korkma canim hasta olmuyorsun.Günaydın hatunlarrrrrrrr gece uyumuş kalmışımmmm epey kaynatmışınıx :) ben defalarca uyandım ter su içinde bıde titremeeeeee hala devam edıyohastamı oluyom acebbbbbb atesime baktım36.7
Cok tesekkur ederim insallah canim en buyuk dilegim bu ve de saglik.hepimiz insallah evlatlarimiza kavusalim bu sene
Ayyyyy cok saolasin canim korktum ya acaba dedim hastami oluyom suan istedigim en son sey :)Gunaydin huricim.canim transfer sonrasi o kullandigimiz ilaclar var ya onlar yapiyor bunlarin hepsini.bana iki transferde de oldu aynisi.bir usume giriyor bir terleme basiyordu geceleri.normal yani korkma canim hasta olmuyorsun.
Yok canim yok sakin endiselenme.stres yapma sakin yasak sana stres.Ayyyyy cok saolasin canim korktum ya acaba dedim hastami oluyom suan istedigim en son sey :)
Tünaydınlar tatlım, adamın tatil günü Pazar kahvaltıları malum, bir bakıp çıktım.yasminsay canimmm begrnip gittinnnn bi selamnn yokmu sekerim:) Günaydin Canonmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?