Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tünaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?

Gentille Gentille canım, inşallah idrar testin bozuktur pozitif haberle dönersin. Olmadıysa da Rabbim kızına ve sana sağlıklı ömür versin canım benim.

hatice-yakup hatice-yakup boncuk gözlüm, kese için doktorun gün vermiş, rahatla canım artık biraz.

Tünaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?

Gentille Gentille canım, inşallah idrar testin bozuktur pozitif haberle dönersin. Olmadıysa da Rabbim kızına ve sana sağlıklı ömür versin canım benim.

hatice-yakup hatice-yakup boncuk gözlüm, kese için doktorun gün vermiş, rahatla canım artık biraz.

rahatım rahat ablacım çok şükür bin şükür
sonucum gelsin değerimi öğrenince daha da rahat olucam Allahın izniyle

Ben çok iyiyim bugün, sabah erkenden hastaneye arkadaşımın yanına gittim. Onu iyi görünce ve bebişinin yanına yollayınca çok rahatladım. Bebiş artık cihazsız kendi nefesini alabiliyor. Bebeğin durumuna göre en erken yarın çıkabilirler.
Bu haberide vereyim dedim canlar.
Iyi gözünüz aydın çok sevindim .:KK200:

Ben çok iyiyim bugün, sabah erkenden hastaneye arkadaşımın yanına gittim. Onu iyi görünce ve bebişinin yanına yollayınca çok rahatladım. Bebiş artık cihazsız kendi nefesini alabiliyor. Bebeğin durumuna göre en erken yarın çıkabilirler.
Bu haberide vereyim dedim canlar.

ayyy çok sevindim kendi telaşımdan unuttum sormayı bak
Rabbim anne babasına bağışlasın yaa kuzucuğu
güzel bi haber aldık şükür bebişten

kızlar doktorum aradı 123 çıkmış hcg
gayet normal dedi
çarşamba çıkan sonucu da biliyor
2-3 güne bir katlaması gerek o yüzden sorun yok dedi
bidaha da kan testi yapmicak
sizce bu perşembe cuma kendim kan vereyim mi ???

kızlar doktorum aradı 123 çıkmış hcg
gayet normal dedi
çarşamba çıkan sonucu da biliyor
2-3 güne bir katlaması gerek o yüzden sorun yok dedi
bidaha da kan testi yapmicak
sizce bu perşembe cuma kendim kan vereyim mi ???
Doktorun öyle dediyse yapma hiç boşuna stres yaparsın kendine değerinde güzel.
Artık korkma ve heranin tadını çıkar bebişin artık seninle bundan güzel bişey yoktur.

Back
X