- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.341
Sen nasilsin canim benim ruh halin düzeldimi azcikEvet canım biraz daha sabır. Dediğin gibi bebişin gelsin de o acılar hiçbişey onun yanında. Dikkat et kendine dinlen bol bol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasilsin canim benim ruh halin düzeldimi azcikEvet canım biraz daha sabır. Dediğin gibi bebişin gelsin de o acılar hiçbişey onun yanında. Dikkat et kendine dinlen bol bol.
Sen nasilsin canim benim ruh halin düzeldimi azcik
Olsun canım cabuk gecer zaman. Güzel haberi almışsın ya hiç üzülme canım.6 ocak cabuk gelir
Tünaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?
Gentille canım, inşallah idrar testin bozuktur pozitif haberle dönersin. Olmadıysa da Rabbim kızına ve sana sağlıklı ömür versin canım benim.
hatice-yakup boncuk gözlüm, kese için doktorun gün vermiş, rahatla canım artık biraz.
Iyim canım bende yataktan yeni çıktım hava soğuk baya kar yağmış. Hiç bi şey yapasım yok.
Iyim canım bende yataktan yeni çıktım hava soğuk baya kar yağmış. Hiç bi şey yapasım yok.
Hepsini yollim size ben pek sevmiyorum karı..Bir erzurumlu olarak kardan bıktım.ohh günaydın canım
bizim burdada feci bi güneş var arabayı süremedim valla
ay birazcık yolla kız bu tarafa bizde tam bi kar yağmadı gitti
ohh günaydın canım
bizim burdada feci bi güneş var arabayı süremedim valla
ay birazcık yolla kız bu tarafa bizde tam bi kar yağmadı gitti
Ben çok iyiyim bugün, sabah erkenden hastaneye arkadaşımın yanına gittim. Onu iyi görünce ve bebişinin yanına yollayınca çok rahatladım. Bebiş artık cihazsız kendi nefesini alabiliyor. Bebeğin durumuna göre en erken yarın çıkabilirler.
Iyi gözünüz aydın çok sevindim .Ben çok iyiyim bugün, sabah erkenden hastaneye arkadaşımın yanına gittim. Onu iyi görünce ve bebişinin yanına yollayınca çok rahatladım. Bebiş artık cihazsız kendi nefesini alabiliyor. Bebeğin durumuna göre en erken yarın çıkabilirler.
Bu haberide vereyim dedim canlar.
Ben çok iyiyim bugün, sabah erkenden hastaneye arkadaşımın yanına gittim. Onu iyi görünce ve bebişinin yanına yollayınca çok rahatladım. Bebiş artık cihazsız kendi nefesini alabiliyor. Bebeğin durumuna göre en erken yarın çıkabilirler.
Bu haberide vereyim dedim canlar.
Hepsini yollim size ben pek sevmiyorum karı..Bir erzurumlu olarak kardan bıktım.![]()
Kar yağdığını görmeyeli çok oldu benim.
Evet yağması tabi ıyi mikroplar ölüyor.kâr iyidir ya burda yagmadı millet hep hasta korkuyorum bana da geçecek diye
eşim kaymaya gitti bugün benimde icim gitti ama bebiş için gidemicem bu sene
Doktorun öyle dediyse yapma hiç boşuna stres yaparsın kendine değerinde güzel.kızlar doktorum aradı 123 çıkmış hcg
gayet normal dedi
çarşamba çıkan sonucu da biliyor
2-3 güne bir katlaması gerek o yüzden sorun yok dedi
bidaha da kan testi yapmicak
sizce bu perşembe cuma kendim kan vereyim mi ???