Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bendeeee işte ama gelmeyınce dedım bunlar gıtttı uyudu ne bılım bı bakım dedımm ooooooooo hemen yerketmışim benııııı ağlıyım mıııı:olamaz:
Ağlayayım mı devrilen yıllaraa, göz yumdum sade birkaç anıya :KK14:
Tamam başka sabaha kadar şarkı söylerim, aferin hatice-yakup hatice-yakup boncuk gözlüm. Herifim 15 dk sonra gelir, hanımı deli gibi şarkı söyler.:KK70:

Yok ben de burdayim evet ya erken geldim dimi bugun hakikaten.yalniz bana da hic bildirim gelmiyor ben girip cikip yenileyince mesajlar yenileniyor oyle goruyorum.o yuzden de hep kaciriyorum konulari.
Takip ettiğiniz diğer topikler yüzünden bildiriminiz gelmiyor, izlenen konularınızda geriye düşüyor. Ben bütüüüün izlediğim konuları iptal ettim, artık bildirim sorunu yaşamıyorum.

Takip ettiğiniz diğer topikler yüzünden bildiriminiz gelmiyor, izlenen konularınızda geriye düşüyor. Ben bütüüüün izlediğim konuları iptal ettim, artık bildirim sorunu yaşamıyorum.
İşallah olmam canımıniçi:) bebişlerım benledır:) benim tek burası baska yok kii bıraktım olanları

İşallah olmam canımıniçi:) bebişlerım benledır:) benim tek burası baska yok kii bıraktım olanları

Yine ayni seyi diycem ama evet o belirtilerin hepsi alinan hormonlardan kaynakli.ilaclari birakmadigin surece adetin gelmiyecektir zaten hic korkup stres yapma kendine bos yere sakin canim tamammi?

Ay kizlar yetenek sizsiniz izliyordum tv 8de reklama girdi sandim bitmis saglik programi baslamis konu: tüp bebek. Ilk soru: tüp bebekte neden bebeklerin kalbi 10. haftada duruyo

Ayyy nasil korktum offf ya zaten cok korkuyoum kalbini duyamicam diye bide bu konustu iyice tirstim :(

Back
X