- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.501
Ya ben burdayım bana bıldırım gelmiyo nereye kaybettınnnn aaaaaaa canımıniçiHurişide kaybettik, canik Hatçik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben burdayım bana bıldırım gelmiyo nereye kaybettınnnn aaaaaaa canımıniçiHurişide kaybettik, canik Hatçik![]()
Ne bileyim, alışkınım sürekli bildirimine.Ya ben burdayım bana bıldırım gelmiyo nereye kaybettınnnn aaaaaaa canımıniçi![]()
Bırakır mıyım sanıyorsun can bacımBenı yarıyolda bırakanııııııjjjjpis döverimmmm heeee
Bendeeee işte ama gelmeyınce dedım bunlar gıtttı uyudu ne bılım bı bakım dedımm ooooooooo hemen yerketmışim benııııı ağlıyım mııııNe bileyim, alışkınım sürekli bildirimine.![]()
Bırakmassın bırakırsaaaaaaan bulurummm senııııı kiiiiiiiBırakır mıyım sanıyorsun can bacım![]()
Ağlayayım mı devrilen yıllaraa, göz yumdum sade birkaç anıyaBendeeee işte ama gelmeyınce dedım bunlar gıtttı uyudu ne bılım bı bakım dedımm ooooooooo hemen yerketmışim benııııı ağlıyım mıııı![]()
Kullandığın ilaçlar regl olmanı engelleyecek kuzum korkma. Onları bırakmadan kanaman başlamaz.yasminsay bugün ılk adet olduğum gün sankı adet olcam gıbı hissediyorum ama 24 de yıne olmuştum
canommmm cok tırsıyomm
Yok ben de burdayim evet ya erken geldim dimi bugun hakikaten.yalniz bana da hic bildirim gelmiyor ben girip cikip yenileyince mesajlar yenileniyor oyle goruyorum.o yuzden de hep kaciriyorum konulari.
Bırakmassın bırakırsaaaaaaan bulurummm senııııı kiiiiiii![]()
Takip ettiğiniz diğer topikler yüzünden bildiriminiz gelmiyor, izlenen konularınızda geriye düşüyor. Ben bütüüüün izlediğim konuları iptal ettim, artık bildirim sorunu yaşamıyorum.Yok ben de burdayim evet ya erken geldim dimi bugun hakikaten.yalniz bana da hic bildirim gelmiyor ben girip cikip yenileyince mesajlar yenileniyor oyle goruyorum.o yuzden de hep kaciriyorum konulari.
Nasil iptal ediyoruzki.bir bakiyim hemen yapabilirim belkiTakip ettiğiniz diğer topikler yüzünden bildiriminiz gelmiyor, izlenen konularınızda geriye düşüyor. Ben bütüüüün izlediğim konuları iptal ettim, artık bildirim sorunu yaşamıyorum.
İşallah olmam canımıniçi:) bebişlerım benledır:) benim tek burası baska yok kii bıraktım olanlarıTakip ettiğiniz diğer topikler yüzünden bildiriminiz gelmiyor, izlenen konularınızda geriye düşüyor. Ben bütüüüün izlediğim konuları iptal ettim, artık bildirim sorunu yaşamıyorum.
Yok can, olmazsın. Gebelik hormonları yükleniyor sürekli.İşallah olmam canımıniçi:) bebişlerım benledır:) benim tek burası baska yok kii bıraktım olanları
İşallah olmam canımıniçi:) bebişlerım benledır:) benim tek burası baska yok kii bıraktım olanları
Biiiirrr gebelik takvimimmm bile yok, anlıyor musun Hatçik, hadi gülümsee.![]()
bana da çoğu zaman gelmiyor girince görüyorum bir sürü sohbet olmuş abaaaammmKızlar bana bıldırım gelmiyo bı sorun var heralde bı keremmmm en aktıffff benımmmmm![]()