- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.841
Ama düşününce ben yine de olmıyım o karakterO konuda haklısın canım ya. Bişey diyemem.erkekler koşa koşa gidiyor öylelerine..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama düşününce ben yine de olmıyım o karakterO konuda haklısın canım ya. Bişey diyemem.erkekler koşa koşa gidiyor öylelerine..
Ben buradayımda, hurişi bilememNereye gittiniz kızlarrrr
Fitillll attım bacımmmmBen buradayımda, hurişi bilemem![]()
Hala rahatsızlık veriyor mu ilaclar titreme üşüme devammı canımm.?Fitillll attım bacımmmm![]()
Bizim jeli atınca yürüyoruz 15 dk. Fitilde yatmak gerekiyor herhalde dimi gız gardaşım.Fitillll attım bacımmmm![]()
Offfffff dıyom sanaaaaa resmen sabaha kadar üçdefa duş almış gıbı oluyomm gögüslerımı elleyemiyommm cok fenalarrrHala rahatsızlık veriyor mu ilaclar titreme üşüme devammı canımm.?
Yok kızz mincık top gıbı yuvarlıyon yukarı zaten aradan bıraz zaman gecınceeee o yıne geri geliyoooo parcalı bulutluuuBizim jeli atınca yürüyoruz 15 dk. Fitilde yatmak gerekiyor herhalde dimi gız gardaşım.![]()
Jelde ertesi günü beyaz parça parça atık olarak geri geliyor bacım, jelin kullanımı bana daha kolay geldi fitildenYok kızz mincık top gıbı yuvarlıyon yukarı zaten aradan bıraz zaman gecınceeee o yıne geri geliyoooo parcalı bulutluuu![]()
hatice-yakup canımıniçi göğüslerın cok ağrıyomu senın benım yanları cok agrıyo arada bi karıncalama oluyo bu fitil sendede bu etkiyi yarattımı
Burdayım abla yeni geldim hastaneden.Selmaal25 kızzzzzz sen nerdesin:)
Biliyorum oluyor maalesef öyle ama sabır az daha. Sonucu mutlu olsun da varsın acısı devam etsinn artık napalımOfffffff dıyom sanaaaaa resmen sabaha kadar üçdefa duş almış gıbı oluyomm gögüslerımı elleyemiyommm cok fenalarrr
Bılmıyom bacım ben alıştım dört ay oldu üç asılama simsi tüp bebekte kullanıyom bunların dozu daha yüksekkk amaaa ne olursa olsun zor resmen cocuk gıbı sanki altını ıslıyonnnnJelde ertesi günü beyaz parça parça atık olarak geri geliyor bacım, jelin kullanımı bana daha kolay geldi fitilden![]()
Nereye gittiniz kızlarrrr
Yaaa bısey dıyımmi etımden parca parca alsalar sesım cıkmaz ama bılmıyoz ya oldumu olmadımı dıyeeeeee o bizi cıldırtıyo aslında sabretmeliyız canımıniçi doğruBiliyorum oluyor maalesef öyle ama sabır az daha. Sonucu mutlu olsun da varsın acısı devam etsinn artık napalım
Ohhh afiyet bal şeker olsun vitamin olsun sana ve bebişe iyi yapmışsınnben kocaman bi tabak salata üstüne de kocaman bi tabak yogutlu meyve yedim geldim :)) burdayım yaniii :))
Hoşgeldınnnnn şekerparemmm nasılsınBurdayım abla yeni geldim hastaneden.
Yaaa bısey dıyımmi etımden parca parca alsalar sesım cıkmaz ama bılmıyoz ya oldumu olmadımı dıyeeeeee o bizi cıldırtıyo aslında sabretmeliyız canımıniçi doğru
En zoru da o zaten o sonucu beklemek. Ne oldu diye kafayı yiyor insan meraktanYaaa bısey dıyımmi etımden parca parca alsalar sesım cıkmaz ama bılmıyoz ya oldumu olmadımı dıyeeeeee o bizi cıldırtıyo aslında sabretmeliyız canımıniçi doğru
Yaaraasınn tosunumaaaaaa boncuğma:)ben kocaman bi tabak salata üstüne de kocaman bi tabak yogutlu meyve yedim geldim :)) burdayım yaniii :))