Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yok bende aynı sizin gibi yapardım canım. İkisini de yaşatmazdım herhalde. Ama bir yandan kocişimi düşünüyorum da o yapmaz benim canım ya. Özledim kız vallahi şimdiden nasıl yapıcam o kadar zaman onsuz bilmiyorum
Ayyyyy kıyamam işallah bebişlerle gelcen cektığne değcek canımıniçi

Sana bişey dıyım mı bızım türklerin coğu onları sollamış inannnnn evlenıyolar altı ay sonraaa yallahhhhh kız erkek farketmıyo hemde herkes sasırmıs allah korusun
Bazen sabah programlarında öyle şeyler izliyorum ki, inanın Türkiye’de de çığrından çıkan çok insan var.

Sana bişey dıyım mı bızım türklerin coğu onları sollamış inannnnn evlenıyolar altı ay sonraaa yallahhhhh kız erkek farketmıyo hemde herkes sasırmıs allah korusun

evlilik oyuncak oldu valla
bende 3 sene olacak
bizimde kavgalarımız oldu ama yuva kurmak cok zor yikmasi da kolay olmamali diye hep sabrettim yeri geldi eşim sabretti bu günlere geldik
bi bakıyorum evleniyorlar bi bakıyorum bosanmis başkasını bile bulmuşlar

Kızlar biliyonuzmu tee uzaklara amerikalara gittim ben de şu Almanyayı bir göremedim. Ama hep aklımda şöyle güzei bir avrupa turu yapma hayali var o zaman gelip görcem inşalllah.çoğunuz Almanyadasınız dimi siz şimdi?

Kızlar biliyonuzmu tee uzaklara amerikalara gittim ben de şu Almanyayı bir göremedim. Ama hep aklımda şöyle güzei bir avrupa turu yapma hayali var o zaman gelip görcem inşalllah.çoğunuz Almanyadasınız dimi siz şimdi?

ben avusturya ablaaa:))) cik bence hepimizi turla her yer gezdiririz sana:))))

İzmir’e 3 defa gittim. 2 si kardeşim askerdeyken ilk Bornova’daydı sonra Urla’da. Birde Ayvalık’ta tatilden dönmeden arkadaşıma gittim Aliağa’ya.

Back
X