Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

selam canlarım
nasılsınız

ben biraz tuhafım bugün acil kan vermem gerekiyor sacmasapan rüyalar gördüm :KK34:
ilk kabus annem ölmüş Allahım uzun ömürler versin

ikinci kabus kan değerim düşmüş

üçüncü kabus eşim başkasıyla birlikte yakaladım :KK34::KK34:

selam canlarım
nasılsınız

ben biraz tuhafım bugün acil kan vermem gerekiyor sacmasapan rüyalar gördüm :KK34:

ay hayirdir insallahhhh, cok stress yaptin demek yatmadan kan testini, git aldirda rahatla bariii :)

esimi bekliyorum gelse de bi aldirsam da rahatlasam valla
bi kan değil her taraftan korktum :olamaz:
sen nasılsın canim bulantı devam ??

ay bugüne yetisir insallah sonuc...
sabah kalkinca bulanti cok oluyo, kahvaltiya kadar, ondan sonra sükür biraz daha iyi...
saat 5te kontrol var iste 4gözle onu bekliyom ve cok korkuyommmm

ay bugüne yetisir insallah sonuc...
sabah kalkinca bulanti cok oluyo, kahvaltiya kadar, ondan sonra sükür biraz daha iyi...
saat 5te kontrol var iste 4gözle onu bekliyom ve cok korkuyommmm

korkma canım benim herşey güzel geçecek inş
bugün içinde gelir maille yolluyor labor hemen :))
gelsinde bugün rahatlayim inş

Bende cok huzursuzum bugün sadece agliyasim var modum cok düsük canim ya
Hurisim unuttun kiz sen beni. Morolini bozma canim hic bir seye , sana yakismiyor. Diger doktor randevunu ne zaman aldin?
selam canlarım
nasılsınız

Bunlar nasil ruyalar boyle canim ya. Cok stres yapiyorsun. Insallah bugu ki kan sonucundan sonra rahatlarsin.

kızlar acil yardım
çok az kahve rengi akıntı olmuşum
normal mi ????
Canim doktorlar kirmizi gelmedigi surece kahverengi akintiya normal diyorlar. Rahim buyuyor, leke gelebilir diyorlar ama sen doktorunu bilgilendir canim. Her turlu lekelenmede onlari bilgilendirmeliyiz.

Canim doktorlar kirmizi gelmedigi surece kahverengi akintiya normal diyorlar. Rahim buyuyor, leke gelebilir diyorlar ama sen doktorunu bilgilendir canim. Her turlu lekelenmede onlari bilgilendirmeliyiz.

aradım hemen açmadı mesaj attım umarım döner hemen kan değeri derken bide bu çıktı
kırmızı değil gayet kahve rengi ama yine de insan endişeleniyor
sağol cevabın için canım benim

aradım hemen açmadı mesaj attım umarım döner hemen kan değeri derken bide bu çıktı
kırmızı değil gayet kahve rengi ama yine de insan endişeleniyor
sağol cevabın için canım benim
Bende transferin 9. Gunu gelmisti. Yerlesme kanamasiymis ama ben de korkmustum. Ister istemez panik yapiyoruz. Insallah Seninki de yerlesmeden dolayidir.

Back
X