Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yiyecek bir sey yok ki . Onceden disardan kahvalti alirdim. Simdi oranin yumurtalarina kullandigi peynirlere guvenmiyorum. Is yerinde de sadece bir muz ile biraz kuru yemis yiyebildim. Ama baya aciktim. Onceden yemesemde bu kadar acikmiyordum. Bir kahve ile saat 2 ye kadar durabiliyordum.
Evden götür gerekirse kiz ac kalmaaaa yazik ikizler ac kalcakkkkk

canlar çıkmış sonucummmmm

310 a yükselmiş :)))
bu sefer 2 günde katlamış 3 gündü başta
çok şükür bin şükür

cekelin ortadan harbi göbek atacammmmmmm
canim cok sevindim. At gobeciklerini, senin hakkin canim. Artik kabus gormek yok. Ruyanda bebisin ile gecirecegin guzel anlari gor.

Hayırlı olsun canim sende hamilesin sanırım buralar dolsun taşsın cocuklarla ins:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Insallah Canim , darisi buradaki herkesin basina.

Evden götür gerekirse kiz ac kalmaaaa yazik ikizler ac kalcakkkkk
Sen benim dun ki mesajimi gormemisin canim. Ben dun dayanamadim doktora gittim. Bir tek kese gorundu. Kalp atisini duyamadik. Buyuk ihtimal haftaya yine gidecegim, kalp atisi icin. Ama cok sukur keseyi ve yolk kesesi goruldu.

Bende gelecek ay adetle birlikte ilaca başlayacam Rabbim yardım eder insallahta tekrar yüzüme güler canlar
Allahim yüzünü güldürsün canim isallsh müjdeyle sonlanir biz hep burdayizzzz ne sorsan biri yanit verir yardimci olir sanaaa benim bacilarim hepppp melek gibiiiiiiii aaaa tabi sende artik aralarina katildin hosgeldin tekrardan canim benim

Allahim yüzünü güldürsün canim isallsh müjdeyle sonlanir biz hep burdayizzzz ne sorsan biri yanit verir yardimci olir sanaaa benim bacilarim hepppp melek gibiiiiiiii aaaa tabi sende artik aralarina katildin hosgeldin tekrardan canim benim
Cok sagol ablacım insallah Allah güler yüzüme tekrar bilmiyorum 1 aydır kafayi yicem izlemedigim okumadigim sey kalmadi stres tavan yapmış

Sen benim dun ki mesajimi gormemisin canim. Ben dun dayanamadim doktora gittim. Bir tek kese gorundu. Kalp atisini duyamadik. Buyuk ihtimal haftaya yine gidecegim, kalp atisi icin. Ama cok sukur keseyi ve yolk kesesi goruldu.
Hadiyaaaaaa aaaa ben depresyondayimm geceden bu yanaaa agliyommm isallah sorun olmucak allahın izniyle canım benim tek olsun iyi olsun sağlıklı olsunda canımıniçi

Cok sagol ablacım insallah Allah güler yüzüme tekrar bilmiyorum 1 aydır kafayi yicem izlemedigim okumadigim sey kalmadi stres tavan yapmış
24 yasındasın bır evladın varrrr canım benim söliceklerımi lütfen yanlış anlama olurmu senn annelik duygusunu tatmışşsın korkmaman lazım hıcbiseyden onu hıssetmek için tekrar atese yalınayak yürümelisin denemekle hıc bişey kaybetmezsın tam aksıne rabbım ol der bı kardes gelir evladınaaaaaaa artıııı bu korkular hep okuduklarımızdannnn inan bu kadar bılmesek okumasak bu kadarda korkmayızzzz sıkılma olurmuuu rabbım buyuk:)

Back
X