Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

B bebekborn

tatlım dis gebelik olabilir dedi ama kesinde bişey demedi tabi
sabah yine randevum var az az lekelenmelerim de var
sabahı beklicem şükür agrım azaldı
dış gebelik olsa artardı diye teselli ediyorum kendimi
sabah gideceğim için aramadım doktorda zaten hcg 468 çıkmıştı yani 1 buçuk günde gayet iyi yükseldi
bakalım inş düzenli devam eder
ederse en erken çarşamba felan 2000 lerde bebeği ultrason da gorurum inş ve korkularım da biter

sen nasıl oldun bulantin bitmiş sancı var demissin canım hala devam ediyor mu

hcglerim

13.12 43
18.12 123
21.12 310
22.12 468
(gece 12 den sonra 23 ü olmuştu aslında)

dış gebelikte çok araştırdım bi çıkıp bi iniyormuş şükür hep çıktı şimdiye kadar yarın bakalim bdiaha yapıcaz

Merhaba canım dün gece cok şiddetli agrılarım vardı resmen sabah cesaret edemedım test yapmaya tek cızgı görmek moralimi tamamen bozcak zaten özel sorunlar var bu ara bu ağrılarda tümden moralimi bızdu test yapıp iyice cökmek istemedımmmm B bebekborn canım işallah cesaretimi toplayıp yaparım
Canim kendini ne zaman hazir istersen o zaman yap. Ya da persembe gunu kan sonucuna kadar bekleyebilirsin.
Bende iyim canim. Bulantilarim gecti simdi kramplarim basladi ama cok normalmis bu hafta, rahim cok büyüme yaptigi icin. Kanama gelmedigi sürece sorun yokmus. Temizlik günüm bugün esimde evde agir is hafif is diye ayirdik onunla ugrasiyoruz. Sanada tavsiyem canim. Camasirlari atabilirsin ama cikarirken esinden yardim iste veya dinlenerek yap. Ben bu tür seylere hic dikkat etmiyorum cünkü pek inanmiyorum. Yegenimi felan kucagima aliyorum bana zarar degil enerji veriyor cünkü. Ama son 2 haftadir onu fark ettim. Islak camasira egilip egilip silkeleyip asmak bana iyi gelmiyor. Agri yapiyor.
Bulantilarinin gecmesi iyi olmus canim. Baya mahvetti seni bulantilar. Yavas yavas benim bulantilar basladi ama hala istahim cok acik. Cok acikiyorum. Benim evimde makina yok canim. Daha dogrusu NY daki apartman dairelerinin genelinde camasir makinasi kullanimi yasak. Camasirhaneler var oraya gidip yikiyoruz. O isi esime yiktim zaten. Ben agir kaldiramam diye. Makinadan alip kurutmaya atiyor. Asma derdi de yok.

Kimsecikler yoktu bugün gerçekten. Ben de iyiyim canım. Senin de iyi olduğuna sevindim
sen nerelerdesin canim bugun? Nerelere gittin bugun?

hcglerim

13.12 43
18.12 123
21.12 310
22.12 468

dış gebelikte çok araştırdım bi çıkıp bi iniyormuş şükür hep çıktı şimdiye kadar yarın bakalim bdiaha yapıcaz
canim insallah bugun daha iyisindir. Digerlerinde artis var canim . Insallah yarin guzel haberler alirsin

Canim kendini ne zaman hazir istersen o zaman yap. Ya da persembe gunu kan sonucuna kadar bekleyebilirsin.
Bulantilarinin gecmesi iyi olmus canim. Baya mahvetti seni bulantilar. Yavas yavas benim bulantilar basladi ama hala istahim cok acik. Cok acikiyorum. Benim evimde makina yok canim. Daha dogrusu NY daki apartman dairelerinin genelinde camasir makinasi kullanimi yasak. Camasirhaneler var oraya gidip yikiyoruz. O isi esime yiktim zaten. Ben agir kaldiramam diye. Makinadan alip kurutmaya atiyor. Asma derdi de yok.

sen nerelerdesin canim bugun? Nerelere gittin bugun?

canim insallah bugun daha iyisindir. Digerlerinde artis var canim . Insallah yarin guzel haberler alirsin

inş canım benim
içim ferah bilmiyorum nedense namaz felan kıldım baya rahatlattı elhamdülillah

hcglerim

13.12 43
18.12 123
21.12 310
22.12 468

Icini ferah tut zaten @hatice_yakup canim..bence yukseldikce sorun olmayacaktir.hep boyle yukselerek devam etsin insallah canim.

Yok canim gelmiyor.gelmedikce de rahatsizlik veriyor sislikten mahvoldum.yarin artik doktorumu ariycam ya da yarin da bekleyip sali gunu ariycam.gerildim resmen.takmiyim diyorum da olmuyor.

gerilmez mı abla 3 gün geçse insan senden şekile giriyor hem fiziken hem sinirsel
bence de bi konuş belki biseyler yapar gelmesi için
gelsinde hayırlısı ile basla artık tedavine :KK200:

gerilmez mı abla 3 gün geçse insan senden şekile giriyor hem fiziken hem sinirsel
bence de bi konuş belki biseyler yapar gelmesi için
gelsinde hayırlısı ile basla artık tedavine :KK200:
Aynen canim ya ilacmi vercek napicak gelsin de yeterki.yoksa bekle bekle kac gun daha bekliyimki bilmiyorum.

iyim ablam agrım sizim yok
eşim dun cok kirdi bide hamilelikten galiba aşırı duygusalım aşırı tepkiler veriyorum
ama hala konuşmuyorum hahaha :lülülü:
Agrin sizin olmamasina sevindim.esin de umarim hatasini anlar da senden ozur dileyip gonlunu alir.normal canim hamileyken oyle tepkiler vermek.onun biraz anlayisina ihtiyacin var normal olarak.umarim faha fazla uzmez seni.

Back
X