- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.301
Haklısın Muhammed ismi ilk 3 e girdi diye bile adamlar manşet yaptı
Bende klasik isim taraftariyim aslında ama bu aralar Amine Gülfem diyorum hep tabi kız olursa iki isim istiyorum
Erkek olursa eşim koyacak kız olursa ben
Oda Alparslan Ertuğrul baya oturaklı isimler düşünüyor
oglanda kizda benim ben koycam adiniben neler cektim ne dönemlerden gectim, ismini niye koymicakmisimm
ben tek isim taraftariyim bide en fazla 5 harfli olcak
Canım biz de kız olursa Bergüzar Gökçen düşündük. Bergüzarı ben seçtim Gökçeni babasıAynen kısa isim.bende sevmiyorum
Biz taa sevgiliyken hayal kurarken anlaşmıştık anlaşmayı bozmayalım dedim
Yoksa bence de sonuna kadar bizim hakkımız
Canım biz de kız olursa Bergüzar Gökçen düşündük. Bergüzarı ben seçtim Gökçeni babasıOğlan olursa da daha net belli değil ama biz de oturaklı isimleri seviyoruz Göktuğ, Timur, Alparslan bizim de geçiyo aklımızdan Daha vardı da unuttum. Gülfem güzelmiş bu arada beğendim
Bu arada ben bugün bebeğimi gördüm gitmeden önce çikolata yemiştim bilerek hareketli görelim diye. Durdurğu yerde durmadı sağolsun, yüzünü de hiç dönmedi. Doktor zorla yaptı ölçümleri. Cinsiyetine 12. Haftalıkken bi doktor kız gibi demişti frauenarzt ta her zaman gittiğim bugün erkek gibi dedi kafalar iyice karıştıSağlıklı olsun tabi hepimizin ki en önemlisi o, biz de ay balam diye seviyoruz
Aynen canım ediyor vallaAyyy cidden mı heyecanlandıracak yani sizleri minik :)))sağlıklı olsunda gerisi önemli degilde insan yine de merak ediuor acaba kizmi erkek mi diye
Aynen canım ediyor vallaSenin ne zman bi dahakş termin?
Inşallah canım.Bence de çok uzun sürdü ya bizde 1 hafta bile surmedi
Hadi ıns hemen gelirde sende başlarsın bu ay bi ay daha boşa gitmesin canım
Hmm anladım canım hadi inşallah durmuştur o da tamamenÇarşamba canım inş
Spezial-Ultrason yapacaz dedi doktorum
Şu benim kanamayla alakalı galiba
Hmm anladım canım hadi inşallah durmuştur o da tamamen
Oo masallah bir sürü kisi baslamis tedavi hepimiz kavuşalım ıns bebislerimize
Valla kızlar bu ay adetlerim baya cok geldi ilaclarin etkisi anlamadim halsizlik yaptı
Inşallah canım.
Hergün posta yolu bekliyorum gelmedi bi türlü.
Ins hayırlı olur uzun zamandir bu kadar cok gelmemişti canimÇok kan kaybettinse olursa kan yapacak şeyler ye iç canım jan yapsın
Aman canım olmasın allah korusunÇok sukur kanama durdu canım doktorum olabilir dedi hämatom varmis
Bebekle alakasız çok şükür
Ins hayırlı olur uzun zamandir bu kadar cok gelmemişti canim
Amin canım benim insallah insallahNe var ne yoksa temizlemiş demekki bebegin geldiğinde rahat eder
Çıktı valla ya belli oluyo artık dışardan bakıncAGöbisin çıktı mı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?