Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Oyyyy yerim ben onu yaa masAllah
Bakalım bizim ki ne zaman çıkacak ki ben ilaçlardan mı bilmem şimdi bile göbekliyim
Umarım fazla şişmem hiç alışkın değilim kilolu olmaya

Oyyyy yerim ben onu yaa masAllah
Bakalım bizim ki ne zaman çıkacak ki ben ilaçlardan mı bilmem şimdi bile göbekliyim
Umarım fazla şişmem hiç alışkın değilim kilolu olmaya
Ben de çok erken fark etmeye başlamıştım canım karnımı. Dediğin gibi ilaçların etkisiyle heralde kilo alıyoruz başlarda da. Tedaviye başlarken 57 kiloydum şuan 66 kiloyum çok aldım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.

bende tek ben kilo aldim saniyordum, ve dikkat ediyordum artik :) tedavi öncesi 64düm suan 69um, uzun boylu oldugum icin cok fark edilmiyo ama is yerinde göbek saklamaya basladim bile :)

bende tek ben kilo aldim saniyordum, ve dikkat ediyordum artik :) tedavi öncesi 64düm suan 69um, uzun boylu oldugum icin cok fark edilmiyo ama is yerinde göbek saklamaya basladim bile :)
Yok yok canım yalnız değilsin normal bi de biz o kadar ilaçlar aldık falan daha hamile kalmadan ben başlamıştım kilo almaya valla. Olsun napalım artık ben 80le girsem doğuma ona bile şükretçem İştahım çok yerinde maşallah. Senin bulantıların bitti mi canım? Benim 12. Hafta bittiğinde bitmişti

yok cani mya devam ediyo, ama doktorumla konustum, suan 11+3deyim, ve sabah ilk kalktigimda kusma ve bulanti var, gün icerisinde iyim, doktoruma yattigin yerde birseyler ye dedi, bide öyle denicem bakalim, onun disinda yapcak birseyim yok, katlancam :) Günde rutin bi sekilde 1 kere kusmaya.
Ama sükür kilomu felan degistirmiyor kusmalarim, istahimda dedigin gibi masallah cok acik, herseyi canim istiyor, herseyi yiyebiliyorum :) Sen nackenfaltenmessung yapmismyidin canim? benim yarin var, cok heyecanliyim.

Anladım canım senin baya kötü geçiyomuş. Ben hiç kusmadım nırmalde de öyle kolay kolay kusan bi insan değilim zaten. Sadece çok yoğun bulantım vardı. Azalır ama senin de birkaç haftaya. Yaptırdık canım 12. Haftada şükür çok iyi çıktı. Ultrasondaki ölçümlerin hepsi iyi çıkınca doktor kan testine hiç gerek yok bence ama siz bilirsiniz dedi. Biz de istemedik. Zaten bu testte çok yanılmalar olabilyormuş sonucu çok kötü olup da sağlıklı çocuk doğuranlar varmış. Hiş korkma için ferah olsun. Uzun uzun görceksin yarın bebişini canım keyfini çıkar baya da büyümüş olcak şaşırcaksın görünce elleri kolları herşeyi belli artık

Ayyy canım benim ya güzel dileklerin için çok tşk ederim .... annem sagolsun ayağa aldırmıyor :) ola bildiğince uzak durmaya çalışıyorum stresden... tek sorun kasık agrılarım ve bugünde bel agrım var korkmaya başladım bi aksilik mi var diye... rabbim sanada hayırlı tedaviler nasip etsin inş ağrısız sızısız bi tedavi geçirirsin...

Ben uzun yıllarca 50 kilo civarında gittim.pek değişmedi kilom tedaviye basladim.yavas yavaş 60a geldi kilom
Bakalım sonu nereye gidecek

Herşey güzel çıkacak canım inş
Bebeğini göreceksin uzunca bunun tadını çıkar kötü şey getirme aklina inş bebegin gayet sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…