- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.321
Çıktı valla ya belli oluyo artık dışardan bakıncADünden beri de hissetmeye başladım çok güzel bir duyguymuş allah sizlere de yaşatsın inşallah.. dün böyle bi kez vurdu kaçtı. Bugün de pıt pıt mısır patlıyo gibi
Ben de çok erken fark etmeye başlamıştım canım karnımı. Dediğin gibi ilaçların etkisiyle heralde kilo alıyoruz başlarda da. Tedaviye başlarken 57 kiloydum şuan 66 kiloyum çok aldım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.Oyyyy yerim ben onu yaa masAllah
Bakalım bizim ki ne zaman çıkacak ki ben ilaçlardan mı bilmem şimdi bile göbekliyim
Umarım fazla şişmem hiç alışkın değilim kilolu olmaya
Ben de çok erken fark etmeye başlamıştım canım karnımı. Dediğin gibi ilaçların etkisiyle heralde kilo alıyoruz başlarda da. Tedaviye başlarken 57 kiloydum şuan 66 kiloyum çok aldım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.
Yok yok canım yalnız değilsin normal bi de biz o kadar ilaçlar aldık falan daha hamile kalmadan ben başlamıştım kilo almaya valla. Olsun napalım artık ben 80le girsem doğuma ona bile şükretçembende tek ben kilo aldim saniyordum, ve dikkat ediyordum artik :) tedavi öncesi 64düm suan 69um, uzun boylu oldugum icin cok fark edilmiyo ama is yerinde göbek saklamaya basladim bile :)
Yok yok canım yalnız değilsin normal bi de biz o kadar ilaçlar aldık falan daha hamile kalmadan ben başlamıştım kilo almaya valla. Olsun napalım artık ben 80le girsem doğuma ona bile şükretçemİştahım çok yerinde maşallah. Senin bulantıların bitti mi canım? Benim 12. Hafta bittiğinde bitmişti
Anladım canım senin baya kötü geçiyomuş. Ben hiç kusmadım nırmalde de öyle kolay kolay kusan bi insan değilim zaten. Sadece çok yoğun bulantım vardı. Azalır ama senin de birkaç haftaya. Yaptırdık canım 12. Haftada şükür çok iyi çıktı. Ultrasondaki ölçümlerin hepsi iyi çıkınca doktor kan testine hiç gerek yok bence ama siz bilirsiniz dedi. Biz de istemedik. Zaten bu testte çok yanılmalar olabilyormuş sonucu çok kötü olup da sağlıklı çocuk doğuranlar varmış. Hiş korkma için ferah olsun. Uzun uzun görceksin yarın bebişini canım keyfini çıkar baya da büyümüş olcak şaşırcaksın görünce elleri kolları herşeyi belli artıkyok cani mya devam ediyo, ama doktorumla konustum, suan 11+3deyim, ve sabah ilk kalktigimda kusma ve bulanti var, gün icerisinde iyim, doktoruma yattigin yerde birseyler ye dedi, bide öyle denicem bakalim, onun disinda yapcak birseyim yok, katlancam :) Günde rutin bi sekilde 1 kere kusmaya.
Ama sükür kilomu felan degistirmiyor kusmalarim, istahimda dedigin gibi masallah cok acik, herseyi canim istiyor, herseyi yiyebiliyorum :) Sen nackenfaltenmessung yapmismyidin canim? benim yarin var, cok heyecanliyim.
Ayyy canım benim ya güzel dileklerin için çok tşk ederim .... annem sagolsun ayağa aldırmıyor :) ola bildiğince uzak durmaya çalışıyorum stresden... tek sorun kasık agrılarım ve bugünde bel agrım var korkmaya başladım bi aksilik mi var diye... rabbim sanada hayırlı tedaviler nasip etsin inş ağrısız sızısız bi tedavi geçirirsin...Günaydın canım benim hayırlı olsun inşallah transferin olmuş rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşalalh çok iyi takip edemedim tedavi sürecini ama hep aklım sizlerde rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşalla
Stres yapma rahat ol . Kendini mutlu edecek şeylerle uğraş yorulma kafan rahat olsun kitap oku komedi filmler izle kuran oku dua et pozitif düşün ama kendini kurma negatif içinde hayırlısını işte rabbim hakkında hayırlısını versin her zaman . Sağlıklı beslen hormonlu gıdalardan uzak dur . İnşalah sağlıkla sıhhatle bebeğin tutunur sana .
Ben de çok erken fark etmeye başlamıştım canım karnımı. Dediğin gibi ilaçların etkisiyle heralde kilo alıyoruz başlarda da. Tedaviye başlarken 57 kiloydum şuan 66 kiloyum çok aldım ilaçlar yüzünden diye düşünüyorum.
yok cani mya devam ediyo, ama doktorumla konustum, suan 11+3deyim, ve sabah ilk kalktigimda kusma ve bulanti var, gün icerisinde iyim, doktoruma yattigin yerde birseyler ye dedi, bide öyle denicem bakalim, onun disinda yapcak birseyim yok, katlancam :) Günde rutin bi sekilde 1 kere kusmaya.
Ama sükür kilomu felan degistirmiyor kusmalarim, istahimda dedigin gibi masallah cok acik, herseyi canim istiyor, herseyi yiyebiliyorum :) Sen nackenfaltenmessung yapmismyidin canim? benim yarin var, cok heyecanliyim.
Gayet normal durum canım, sıkıntı yapmaman lazım. Kırmızıları görmediğin sürece sorun yok.İyi akşamlar kızlar... bi sorun var... kasık ve bel agrım varnormal Ağrı dediler ama içim rahat değil ..
İnşallah canım ... merkezi aradım agrın artarsa hastaneye git dedi yoksa sabahtan kontrole gel dediGayet normal durum canım, sıkıntı yapmaman lazım. Kırmızıları görmediğin sürece sorun yok.
Gayet normal canım benimİyi akşamlar kızlar... bi sorun var... kasık ve bel agrım varnormal Ağrı dediler ama içim rahat değil ..
Cuma transfer oldu canım ... cumayı saymazsak 4 olduGayet normal canım benim
Bugün kaçıncı gün???
Cuma transfer oldu canım ... cumayı saymazsak 4 oldu
Benim ki 3. Gün embriyosu cano.. inş tutunma agrılarıdır... umudum o...Normal bence bende de oluyordu
Ins yerleşme işaretleridir içini ferah tut
Hem yaş olarak çok gençsin ve 5. Gün embryosu şansın yüksek bence
Umarım herşey yolunda gider canım
Benim ki 3. Gün embriyosu cano.. inş tutunma agrılarıdır... umudum o...
Rabbim hayırlısını versin canım 4. Günü devirdik geriye 10. Gün kaldı hayırlı haberi alırım inş..Olsun 3. Olsun en önemli faktör anne yaşı doktorlar bunu hep söylüyor canım
Iciini ferah tut
Pardon ben 5. Gün sanıyordum
Rabbim hayırlısını versin canım 4. Günü devirdik geriye 10. Gün kaldı hayırlı haberi alırım inş..
Hatçiğim, ne güzelsiniz siz öyleEn zor zamanlar demi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?