Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ablam o senin güzel yosun gözlerinin güzelliğinden güzel bakan güzel görür
Nasılsın yarın gidiyorsun demi ?
Evet canım, sabah erken kan vereceğim yakınımdaki bir hastanede. Estradiol ve progesteron’a baktıracağım. Sonra rapor için evraklarımı hazırlayacağım. Akşam 17:00 de muayenehanede olacağım. Eğer tedavim başlarsa, ilaçlarımı nöbetçi eczaneye sipariş edeceğim ve ilaçlar gelir gelmez iğnemi olacağım. Ertesi gün evraklarımla rapor için üniversiteye gideceğim. Perşembe öğleden sonraya kalmadan işlerim biter sanırım.
Artık alıştım bu düzene

Hadi inş bu sefer Rabbim emeğinin karşılığını boşa çıkarmaz ablam
Biz hepimiz senin için dualar edeceğiz ve inş dualarla mutlu olduğunu da göreceğiz

Allah bu emeklerinin karsiligini versin insallah canim.bizlere de haber ver.

İnşallah canım benim, sen kaçta gideceksin usg için?

Şimdi çıktım ablacım eve geldim
Başka doktor yaptı usg 1 cm olmuş dedi iyi dedi
Ama benim doktoruma gönderdigi raporda 2 mm yazmışlar kafam karıştı bakalım haftayi beklicem ya büyümedi yada yalnış yazdı aptallar kagida
Ama ben 1 cm dedi ondan eminim eşimde yanındaydı

embryo icinmi 1cm canim? 2mm farkli birsey olmasin?

Olur ilk zamanlarda öyle şeyler cihazdan kaynaklı. Demek mercimeklikten nohutluğa terfi etmiş minik sıpa. Yer onu teyzesi
Bende kan verdim, rapor için evraklarımıda hazırladım. Gece heyecandan sanırım, hiç uyuyamadım.

Kızlar turşu transfer sonrası yasakmış doğru mu?? Ben çok sevdiğim için tabak tabak yedim ve bardak bardak suyunu içtim zararlı olduğunu bilmeden

Kızlar turşu transfer sonrası yasakmış doğru mu?? Ben çok sevdiğim için tabak tabak yedim ve bardak bardak suyunu içtim zararlı olduğunu bilmeden
Hadi ya öyle miymiş canım? Valla ben de çok yemiştim transferden sonra bol bol lahana turşusu hiç de duymadım okumadım öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…