- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
kolay gelsin canım b nede bugün çatlama iğnesini yaptım ilk defa kendime iğne yaptım mecbur kaldım onu da yaşadım ya tamam artık Bende yumurta toplama işlemi olmadan bir kaç gün sonra transfer oluyor . Döllenmeden sonra en geç 5. Günü transfer edilirsin herhalde . Hayırlısı inşallah
İnşallah canım bu ayın hürmetine inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz . Benim daha önce normal olan gebeliklerimden peş peşe iki kere dış gebelik yaşadım iyisindedir anlayamadım hamile olduğumu ve şiddetli kanamayla ölüm riskiyle tüplerim alındı . Daha sonrasında bekledik biraz piskolojik olarak çok yıkılmıştım . Sonrasında tüp bebek tedavisine başladım ilk denemede 5. Embriyosu ile hamile kaldım . Ondan sonra bu altıncı denemem dondurulmuşlarla . Bi önceki denememde hamile kaldım ama o da boş keseydi kürtaj oldum . Şimdi tekrar deniyoruz iki tane transfer edilecek . Bakalım hayırlısı inşallahmerhaba canım bende de persemhe toplama pazertesi sali transfer olacak inş
sende sıkıntı neydi??? bide nerde tedavi oluyorsun yurt dışında?
seninle beraber gün sayacağız desene :))))
Kesinlikle haklısın hatta geçen güm eşime nasip olursa tabii!kalp atışını görmeden kimse bilmicek diye tembih ettim...bu 2. Deneme yoruluyor insan açıklama yapmaktan...Olursa süpriiiiiizzzz....Ben wiesbaden'de tedavi görüyorum cnm vivaneo..Çok haklısın burda insan paylaştıkça heycanını rahatlıyor yoksa zaman durmuş gibi....Slm canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun . Ben kedi hesaplarıma göre Perşembe dedim canım genelde ovitrelle vurulduktan bir kaç gün sonra transfer oluyorum o da en fazla 8. Gün oluyor . Nerde tedavi oluyorsun . Bu stresli süreçte siz olmasanız zaten kolay geçmez . Ailemden yakın çevremden kimse bilmiyor yıllardır tüp bebek yaptığımızı . Ne yaşadığını duygularını anlamayacak insanların bilmesinde mana YÖK diye düşünüyorum . En iyi biz anlarız birbirimizi
İnşallah canım bu ayın hürmetine inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz . Benim daha önce normal olan gebeliklerimden peş peşe iki kere dış gebelik yaşadım iyisindedir anlayamadım hamile olduğumu ve şiddetli kanamayla ölüm riskiyle tüplerim alındı . Daha sonrasında bekledik biraz piskolojik olarak çok yıkılmıştım . Sonrasında tüp bebek tedavisine başladım ilk denemede 5. Embriyosu ile hamile kaldım . Ondan sonra bu altıncı denemem dondurulmuşlarla . Bi önceki denememde hamile kaldım ama o da boş keseydi kürtaj oldum . Şimdi tekrar deniyoruz iki tane transfer edilecek . Bakalım hayırlısı inşallah
Kesinlikle haklısın hatta geçen güm eşime nasip olursa tabii!kalp atışını görmeden kimse bilmicek diye tembih ettim...bu 2. Deneme yoruluyor insan açıklama yapmaktan...Olursa süpriiiiiizzzz....Ben wiesbaden'de tedavi görüyorum cnm vivaneo..Çok haklısın burda insan paylaştıkça heycanını rahatlıyor yoksa zaman durmuş gibi....
tatlimmm amin inş hep beraber mutlu sonuçlara ulaşalım dua ile :)Merhaba kızlar hayırlı kandıller işallahhhh allahım duayla acılan bu ellerın dua dökülen bu dilllerın dıleklerını kabul eder:) allahım hepınıxın dıleği muradı neyse kabul etsin işallah
Aminnnnnnnnnn canım benim:)tatlimmm amin inş hep beraber mutlu sonuçlara ulaşalım dua ile :)
Hakkında hayırlısı canım:) saglıcakla kucagna alda kız erkek farketmez allahın izniyle az kaldı deme kontrole
hayırlı kandiller canimmmMerhaba kızlar hayırlı kandıller işallahhhh allahım duayla acılan bu ellerın dua dökülen bu dilllerın dıleklerını kabul eder:) allahım hepınıxın dıleği muradı neyse kabul etsin işallah
Aminnnnn işallah canım benim minnoşun sağlıkla salı günü annecığni selamlıcak işallah dualarımdasın güzel anne :)haftaya sali insallah canim, az kaldi :)
Hayirli kandiller kizlar, dualarimiz kabul olur insallah...
Amin işallah allahım gönlümüzdeki muradı dıleği kabul etsin:)Güzellikler, kandilimiz mübarek olsun. Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin inşallah.
Cok yorma kendını misafir felan iyice dınlen bugün relaks ol tadını cıkar herseyin yarın işallah cok iyi sonuç alırsın kaliteli yumurtalar işallah:)hayırlı kandiller canimmm
Nasılsın canım bugün:)İnşallah canım bu ayın hürmetine inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz . Benim daha önce normal olan gebeliklerimden peş peşe iki kere dış gebelik yaşadım iyisindedir anlayamadım hamile olduğumu ve şiddetli kanamayla ölüm riskiyle tüplerim alındı . Daha sonrasında bekledik biraz piskolojik olarak çok yıkılmıştım . Sonrasında tüp bebek tedavisine başladım ilk denemede 5. Embriyosu ile hamile kaldım . Ondan sonra bu altıncı denemem dondurulmuşlarla . Bi önceki denememde hamile kaldım ama o da boş keseydi kürtaj oldum . Şimdi tekrar deniyoruz iki tane transfer edilecek . Bakalım hayırlısı inşallah
Amiiinnn canım inşallah hayırla gelsin evlatlarımız....benimde ilk denemem canım umarım şu hayir mübarek gün hatrina yüzümüz güler de :)))
Bende senın gıbı duramam bılıyorum ama sürekli uzanmakta iyi deil işallah sonucu iyi olsun canım arkadaşım:) evet iğnem yarın başlıyor allahın izniyle:)Hayirli kandiller arkadaslar. Bugun edilen dualarinizi Allah kabul etsin arkadaslarim.Hurihuri2013 ben de iyiyim canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Ilk 2 gun yattiktan sonra ben yemek yapmaya , bulasik yikamaya falan basladim canim, kesinlikle yatak insani degilim ben. 2 gun yattim belim felaket agridi. Sen de yarin hayirlisi ile yarin basliyorsun ignelere. hatice-yakup canim senden yarin guzel haberler bekliyoruz. Gentille FBCA kizlar sizin transferler yarin veya Cuma herhalde. Insallah size simsiki tutunurlar bebisleriniz. B bebekborn canim senin bebis sana yavas yavas ben burdayim demeye baslamis, senden de Sali gunu guzel haberler bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?