Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben netten bu yazıyı buldum canım:
Yazıya göre normal 4.4

Vücuttaki TSH hormonunun normal seviyeleri 0.5-5 aralığındadır ve bu aralığın altına düşme veya üstüne çıkma çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir.
Çok teşekkür ederim canım.Bir yerde de 2.5 üstü normal değil yazıyordu kafam karıştı ve moralim de bozuldu o yüzden.

Çok teşekkür ederim canım.Bir yerde de 2.5 üstü normal değil yazıyordu kafam karıştı ve moralim de bozuldu o yüzden.
Ben daha yeni yaptırdım canım bu testleri ve doktorum değerleri çok iyi buldu.
A061EE8E-6E5D-444B-8A1A-AC01C450FA3E.webp

Ben daha yeni yaptırdım canım bu testleri ve doktorum değerleri çok iyi buldu.Eki Görüntüle 2095692
Canm ama benimki 4,38 seninkinden yüksek. Yarın merkezi bir arasam tabi onlar da normal dese rahatlayağım. Tsh den de hiç anlamam normalde.Bugün tesadüf forumda öğrendim yüksek olduğunu.
Ama sende de normal değere baktım0,35_ 4,94 benimki iyi galiba.Emin olamadım ama sınıra yakın.

Normal değerlerin içinde canım senin değerinde.
0,38-4,94 arası yazıyor.
Evet canm yanlış yazmıştım düzelttim. :) Ay inşallah öyledir canm.Ama neden yüksek olabilir ki?Bu 3.tedavi 4. transferim olacak ama ilk defa tsh sorunuyla karşılaştım.Peki normal 2,5 yazanlar da var onu kafam almadı.

Evet canm yanlış yazmıştım düzelttim. :) Ay inşallah öyledir canm.Ama neden yüksek olabilir ki?Bu 3.tedavi 4. transferim olacak ama ilk defa tsh sorunuyla karşılaştım.Peki normal 2,5 yazanlar da var onu kafam almadı.
Tam orta değer olduğu için yazmışlardır. En doğru açıklamayı yarın doktorun yapacaktır canım, şimdiden sıkma canını.

Canm ama benimki 4,38 seninkinden yüksek. Yarın merkezi bir arasam tabi onlar da normal dese rahatlayağım. Tsh den de hiç anlamam normalde.Bugün tesadüf forumda öğrendim yüksek olduğunu.
Ama sende de normal değere baktım0,35_ 4,94 benimki iyi galiba.Emin olamadım ama sınıra yakın.

Senin sadece TSH mi bakildi yoksa ft3 ve ft4 gibi seylerede bakildimi canim? Tsh nin önemi su yönde, eger ivf veya icsi yaptircaksan, yani tüp bebek, tsh nekadar düsük okadar iyi. Benim tedavim tüp bebekten 1 sene önce basladi ve 3 küsürdü. Doktorum 0,35 hedefimiz aslinda dedi ama tüp bebekte sorun cikmamasi icin biz hedefi 0,20ye koymustuk. Ilac tedavisiyle oluyor canim. Nekadar düsük okadar iyi. Tam olarak sukadar olmasi diye bisi yok. Ama doktorlar anladigim kadariyla düsük olmasinda fayda görüyor...internette tüp bebekte tsh degeri diye arastirirsan cikiyo zaten baya seyler.

Canım sınırı geçmediği sürece ilaç verceğini falan sanmam. Senin guatrın var mı peki? Benim var ilaç içiyorum yüksek olduğu için her gün. En son bakıldığında sınırın çok üzerinde değildi ama dozu arttırdı. Belki guatr olabilmesinden şüphelenebilir. İnşallah yoktur ama zaten doktorundan öğrenirsin kesin sonucu

Senin sadece TSH mi bakildi yoksa ft3 ve ft4 gibi seylerede bakildimi canim? Tsh nin önemi su yönde, eger ivf veya icsi yaptircaksan, yani tüp bebek, tsh nekadar düsük okadar iyi. Benim tedavim tüp bebekten 1 sene önce basladi ve 3 küsürdü. Doktorum 0,35 hedefimiz aslinda dedi ama tüp bebekte sorun cikmamasi icin biz hedefi 0,20ye koymustuk. Ilac tedavisiyle oluyor canim. Nekadar düsük okadar iyi. Tam olarak sukadar olmasi diye bisi yok. Ama doktorlar anladigim kadariyla düsük olmasinda fayda görüyor...internette tüp bebekte tsh degeri diye arastirirsan cikiyo zaten baya seyler.
Bu tsh hormonu tiroid oluyor demi .Benim bi ara yüksek çıkmıştı bi yıl ilaç kullandım sonra kendim bıraktım ve bu doktora gittiğimde yine test yaptı şimdilik 2.1 cıktı ıyi yani bi sıkıntı yok dedi doktor .Ama araştırdım baya yüksek olması da gebeliğe engel oluyor.

Bu tsh hormonu tiroid oluyor demi .Benim bi ara yüksek çıkmıştı bi yıl ilaç kullandım sonra kendim bıraktım ve bu doktora gittiğimde yine test yaptı şimdilik 2.1 cıktı ıyi yani bi sıkıntı yok dedi doktor .Ama araştırdım baya yüksek olması da gebeliğe engel oluyor.

Evet aynen canim. Dogal yollardaki gebeligede engel. Ama tüp bebeklerde dahada düsük olmasi gerekiyor demisti benim doktorum. Ve önemli olan tüp bebekte ayni kalmasi bi cok düsük bi cok yüksek olmamasi...

Günaydın kızlar:-)
Ben saka gibi bi gram uyuyamadım
2 saatim kaldı ya tamam dicez ya devam
Allahım hayırlısını versin her zaman ama yine de kaybetmekten korkmama engel olamıyorum

Günaydın kızlar:-)
Ben saka gibi bi gram uyuyamadım
2 saatim kaldı ya tamam dicez ya devam
Allahım hayırlısını versin her zaman ama yine de kaybetmekten korkmama engel olamıyorum
Canım allah senin de minik yavrunun da yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerle gel. Dualrım seninle:dua:

Canım allah senin de minik yavrunun da yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerle gel. Dualrım seninle:dua:

Canım benim cok sağol
1 haftadır her duruma alıştırdım kendimi artık hayırlısı
Ne olacak demek yerine önüme bakarım
Dualarin için çok tkler canım
Minik kızına söyle oda etsin bizim için dua :KK200:

Çok teşekkür ederim canım.Tüp bebek tedavisi görüyorum. Embriyolarim donduruldu.Bu ay adetimle transfer hazırlığına başlayacaktık.Adetim gecikince drum gebelik ve progesteron testi istedi.Gebelik yok emindim zaten ama tsh değerini tesadüf öğrenmiş oldum.Henüz merkeze bildirmedim.Hemen düşer mi peki?Tedaviyi etkiler mi canm?

Back
X