Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilim :KK43:
Canım bu kadar üzme kendini inan bende iki yıldır her türlü tedaviyi gördüm nasip değilmiş demekki şimdi tup bebek tedavisi için çok heyecanlıyım olmazsa yine denerim pes etmek yok 10 defa deneyenler var demekki ilkinde nasip değilmiş. Hep dua et ve olacağına inan .

Kizlar benim de moralim cok bozuk kaynanam benim cocuga bakmayacağını söyledi yok onun elinden yiyemezmis transfer günü bile yanında tutmuyor ya ne diyim ben simdi esim de ses etmiyor ben bu cocukla nasil yapacam simdi bari insan transfer günü yanında tutar moralim cok bozuk simdiden olmayacak gibi düşünmeye başladım gurbet elde olmak ne zormuş annem yanımda olsaydı keşke :KK43:

Kizlar benim de moralim cok bozuk kaynanam benim cocuga bakmayacağını söyledi yok onun elinden yiyemezmis transfer günü bile yanında tutmuyor ya ne diyim ben simdi esim de ses etmiyor ben bu cocukla nasil yapacam simdi bari insan transfer günü yanında tutar moralim cok bozuk simdiden olmayacak gibi düşünmeye başladım gurbet elde olmak ne zormuş annem yanımda olsaydı keşke :KK43:
Canım moralini bozma boşver bakmasın eşinin yanında durur transfer günü sonra sen bakarsın hiç bişey olmaz çok kucağına alma ağır olur .
Bu kaynanalar insani sınır etmek için var galiba baksa ne olacak sanki .Sen moralini yüksek tut olmayacak gibi de düşünme vardır herseyde bi hayır.

Canım moralini bozma boşver bakmasın eşinin yanında durur transfer günü sonra sen bakarsın hiç bişey olmaz çok kucağına alma ağır olur .
Bu kaynanalar insani sınır etmek için var galiba baksa ne olacak sanki .Sen moralini yüksek tut olmayacak gibi de düşünme vardır herseyde bi hayır.
Evet canım insan bunların eline kalmasin ne diyim Allah görüyor artık idare etmeye calisacam Rabbime sığındım ama bu zamana kadar gidin yapın hersey bende diyordu son anda böyle yaptı valla ne diyecegimi bilemiyorum sinir stres geldi gene Allah yardimcim olsun çok korkuyorum

Evet canım insan bunların eline kalmasin ne diyim Allah görüyor artık idare etmeye calisacam Rabbime sığındım ama bu zamana kadar gidin yapın hersey bende diyordu son anda böyle yaptı valla ne diyecegimi bilemiyorum sinir stres geldi gene Allah yardimcim olsun çok korkuyorum
Stres yapma sen kendine rabbim kolaylığını verir canım merak etme.
Keşke yakın olsaydık birbirimize .yardımcı olurduk .Ben de yanlizim burda.

Stres yapma sen kendine rabbim kolaylığını verir canım merak etme.
Keşke yakın olsaydık birbirimize .yardımcı olurduk .Ben de yanlizim burda.
Keske canım zaten anca derdi ortak olan halden anlarmış ben yakinimda biriniz olsa yemegi bile ağzına koyardım :KK49:
Ama malesef gurbet elde her birimiz tek siginagimiz Rabbimiz :dua:
Dualarimizi kabul etsin Allahim

Keske canım zaten anca derdi ortak olan halden anlarmış ben yakinimda biriniz olsa yemegi bile ağzına koyardım :KK49:
Ama malesef gurbet elde her birimiz tek siginagimiz Rabbimiz :dua:
Dualarimizi kabul etsin Allahim
Amin inşallah canım. Sende stres yapma kendine transferini etkilemesin herşey yolunu bulur.

Amin inşallah canım. Sende stres yapma kendine transferini etkilemesin herşey yolunu bulur.
Iste gelde böyle insanlara karşı stres yapma esimde anası ya toz kondurmuyor
Ama dedigin gibi artik Rabbime sığındım yani illa 10 gün boyunca yatmak sart mi yatmadan olmuyor mu bu valla bugün hep bunu google aradim :KK12:

M Mevsim09 canım, boşver bakmasın. Kocan ilgilenir, 2 gün dinlensen yeterli. Sonrasında dikkat edeceksin sadece. Böyle kaynanalara ifrit oluyorum.
Aynen canım kendisi de öyle olsa hasta olsa birsey olsa hemen ilgili alaka bekliyor benden bosverdim bakmasın Allaha sığındım ağır kaldirmayacam diğer işleri mecbur yavasca yapmam lazım ne yapim

Iste gelde böyle insanlara karşı stres yapma esimde anası ya toz kondurmuyor
Ama dedigin gibi artik Rabbime sığındım yani illa 10 gün boyunca yatmak sart mi yatmadan olmuyor mu bu valla bugün hep bunu google aradim :KK12:

Canım üzme kendini
1-2 gun dinlen ama illa yatmak zorunda değilsin
Sadece kendini yormadan hallet işlerini
Haraket etmen de gerekli rahim kan dolaşımı için
Üzme tatlı canını olacaksa takla da atsan olur üzme kendini

Canım üzme kendini
1-2 gun dinlen ama illa yatmak zorunda değilsin
Sadece kendini yormadan hallet işlerini
Haraket etmen de gerekli rahim kan dolaşımı için
Üzme tatlı canını olacaksa takla da atsan olur üzme kendini
Haklısın canım yüce Rabbim ol derse taş canlanırmış
Ama gelde üzülme dert etme