Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Buradaki tum anne adaylarina ki hepiniz icin ayni dilekleri diliyorum tez zamanda pozitif sonuc gorursunuz innnsalllaaaah
Benim iki ohlum var dilerim rabbimden sizlerde hamileligi tadin geceleri bebek aglamasiyla uyanin.hepinize bol sanslar dilemek istedim

Çok iyim canım şükür atlattım hepsini şimdi önüme bakıyorum
Nisan ayinda başlıyorum inş bişey çıkmazsa. Doktorum bu adetle de başlaya bilirsin dedi ama ben 1 ay mola vermek istiyorum:-)
Hayirlisi canim insallah hersey yolunda gider. Dondurulmus var mi yoksa bastan mi baslicaksin canim?

Buradaki tum anne adaylarina ki hepiniz icin ayni dilekleri diliyorum tez zamanda pozitif sonuc gorursunuz innnsalllaaaah
Benim iki ohlum var dilerim rabbimden sizlerde hamileligi tadin geceleri bebek aglamasiyla uyanin.hepinize bol sanslar dilemek istedim
Tesekkur ederim. Allah evlatlariniza uzun omurler versin.

Dondurulmuş yok canım 1 tanesi çok iyidi oda transfer edildi 16 taneden 5 ince güne fazla kalmadı malesef
Ama olsun bunda da vardır bi hayır ben razıyım olsunda inş
Amin canim olcak insllah demek bir zamani var rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizin hakkinda.

Çok iyim canım şükür atlattım hepsini şimdi önüme bakıyorum
Nisan ayinda başlıyorum inş bişey çıkmazsa. Doktorum bu adetle de başlaya bilirsin dedi ama ben 1 ay mola vermek istiyorum:-)

cok sevindim canim, rabbim insallah yardimcin olsun, tedavi önceside kendine iyi bak, viyanada bi kac doktorla tanistim, sen bi molani bitir konusalim :) bitkisel tedaviyede git tamam mi :)

Hiç iyi degilim hemşom çok ağır depresyon geçiriyorum nerdeyse 1 ay oldu Hale’n kendime gelemedim....
Sen nasılsın ...

Kendini toparlaman lazim ama biliyorsun demi canım ?? Kötü bi durum çok iyi anlıyorum seni. Ben kavuştum derken kaybettim bebegimi. Ama kendime işkence etmicem gelecek ay tedaviye başlıcam. O yüzden sende silkelen Allahın gücüne gider nasibimiz de demekki yokmuş. Sen böyle yaparsan hiç olmaz kuzum dik durman lazım.

iyi olmaya calisiyorum iste, hamilelik zormus, psikolojin alt üst oluyor...biraz zor geciriyorum. Bebek cok asagada oldugu icin agrisi cok oluyor...hayirlisi insallah

sen arastirdin mi bakiyim :)

Allah yardımcın olsun canım. Korkma yerine gider o geri eltim de de oldu. Cinsiyet ne zaman belli olacak

Allah yardımcın olsun canım. Korkma yerine gider o geri eltim de de oldu. Cinsiyet ne zaman belli olacak

Insallah canim ya. Eltin belli birseyler yaptimi? Doktora sordum yapcak bisi yok kendiliginden gider giderse dedi. Dün yine kontrol vardi ayni yerde. Zayif oldugum icin karnim kücükmüs. Ondan degismeyebilirmis. Malesef göstermiyor bebek kendini. Saklaniyor. Alisveris yapmak icin heveslendikce o saklaniyor :)

Nezaman basliyorsun tedaviye? Ilaclarini felan degistircekmisin?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 & DilanBoran DilanBoran kizlar nerdesiniz napiyorsunuz? Hersey yolundami?

Insallah canim ya. Eltin belli birseyler yaptimi? Doktora sordum yapcak bisi yok kendiliginden gider giderse dedi. Dün yine kontrol vardi ayni yerde. Zayif oldugum icin karnim kücükmüs. Ondan degismeyebilirmis. Malesef göstermiyor bebek kendini. Saklaniyor. Alisveris yapmak icin heveslendikce o saklaniyor :)

Hurihuri2013 Hurihuri2013 & DilanBoran DilanBoran kizlar nerdesiniz napiyorsunuz? Hersey yolundami?

Gösterir inş yakın zamanda sende cicilerini alırsın canım :-)
Eltim de bişey yapmadi zamanla geri gitti yerine suan 3 yaşına girecek dolanıyor ortalıkta:-)

Ben adeti bekliyorum gelince arıcam randevu alicam herşey yolunda olursa başlıcaz. Ilaç sanmiyorum değişmez çünkü tedavim çok iyi geçti sonucu kötü olsa da :-)

Ben iyiyim canim . Ben mayis gibi embriolari genetige gonderecegim. Haziranda da transfer dusunuyorum bir aksilik cikamzsa eger. Her sey nasip kismet. Biz ne kadar da dikkat etsek nasipten ote koy yok.

Merhaba tatlım toparladım şükür elhamdulillah nısan gıbı dondurulmuşlarla tekrar denıcem allahın izniyle:) sende bu kadar üzülme işallah bebişin sag salim doğucak annesını cok mutlu edıcek sabır tatlımmmmm

Merhaba tatlım toparladım şükür elhamdulillah nısan gıbı dondurulmuşlarla tekrar denıcem allahın izniyle:) sende bu kadar üzülme işallah bebişin sag salim doğucak annesını cok mutlu edıcek sabır tatlımmmmm
Canim insallah hayirlisiyla hepinizin tedavileri pozotifle sonuclanir. Rabbim en kisa zamanda bu güzel duyguyu tattirir dualarim sizinle.

Back
X