Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bak canım, bende bugün negatifi aldım. Ama biliyorum ki, hiçbir şey bitmiş değil ve zamanını bekliyor. Allahtan umut kesilmez, umut etmeyeni savaşmayanı Allah sevmez. Silkelen ve kendine gel, psikolojik yardım önemli evet ama insanın en büyük motive kaynağı önce kendisi, sonra eşidir. Lütfen artık toparlan, tekrar başlama zamanın geldi aslında ama motivasyonunu toparlaman lazım.
Ins sende en kisa zamanda pozitif görürsün. .. 19. Günüm geçti doktora bile gitmedim nasıl olsa değilim diye :) ... pazartesi Termin var neden olumsuz oldu diye...

Çünkü olmadığı içime doğmuştu. ..akşam üzeri geldi maalesef. .
Malesef deme canım, bu tedavine yaklaştırır seni. Rabbim sevdiğine dert verip sınarmış, isyan edecek mi diye. Artık senin yorumlarında isyan, motivasyon eksikliği, moral düşüklüğü istemiyorum. Emin ol, diğer arkadaşlarımızda istemiyor. Lütfen artık dimdik ol.:KK15:

Malesef deme canım, bu tedavine yaklaştırır seni. Rabbim sevdiğine dert verip sınarmış, isyan edecek mi diye. Artık senin yorumlarında isyan, motivasyon eksikliği, moral düşüklüğü istemiyorum. Emin ol, diğer arkadaşlarımızda istemiyor. Lütfen artık dimdik ol.:KK15:
Allaha canım feda canım ama heray artık hayal kırıklığı da insanın umudunu hayalini tüketiyor. ...

Allaha canım feda canım ama heray artık hayal kırıklığı da insanın umudunu hayalini tüketiyor. ...
Umudun tükenirse hiç bişey başaramazsın. Biz önce umut etmeli sonra da olacağına inanmalıyız inanmadan hiç bişey olmaz
Sende inanıp yitirme ki Rabbim mucizeni versin. Ben tek gun bebegimi kaybettim neden demedim kendimi yemedim. Üzüldüm mü evet çok üzüldüm ama asla pes etmeye niyetim yok sende etme

Ben avusturyada yasiyorum canim tedavime 11 nisanda baslayacam allh nasip eder ise o gun kan sonuclarimi goturecem ve konusma bakalim nasil ilerleyecek sonuc amh 0‘12 insallah yumurtam olur.
Hayirli olsun canim tedavin. Doktorun uygun bir tedavi ile yumurta olusturur merak etme. Hala yumurtan var. Doktorunu cok iyi secmen gerekiyor. Sana uygulanacak tedavi gercekten uzman deneyimli bir doktor tarafindan yapilmali. Insallah bebisine kavusursun en yakin zaman da.

Hayirli olsun canim tedavin. Doktorun uygun bir tedaviHala yumurtan var. Doktorunu cok iyi secmen gerekiyor. Sana uygulanacak tedavi gercekten uzman deneyimli bir doktor tarafindan yapilmali. Insallah bebisine kavusursun en yakin zaman da.
Hayirli olsun canim tedavin. Doktorun uygun bir tedavi ile yumurta olusturur merak etme. Hala yumurtan var. Doktorunu cok iyi secmen gerekiyor. Sana uygulanacak tedavi gercekten uzman deneyimli bir doktor tarafindan yapilmali. Insallah bebisine kavusursun en yakin zaman da.

iyim canim tesekkür ederim, göbegimizi büyütüyoruz, agirlasiyoruz, her kontrolü ayri bi korkuyla bekliyoruz. Yarin organ kontrolümüz var, cok heyecanliyim. Ama sükür basi sorunlu ve zor olsada suan hamileligim güzel, ilk tekmelerimizi attik, cok duygulandim, allahim insallah isteyen herkese nasip etsin.

Sen nasilsin? Tedavi sürecin belli oldumu?

iyim canim tesekkür ederim, göbegimizi büyütüyoruz, agirlasiyoruz, her kontrolü ayri bi korkuyla bekliyoruz. Yarin organ kontrolümüz var, cok heyecanliyim. Ama sükür basi sorunlu ve zor olsada suan hamileligim güzel, ilk tekmelerimizi attik, cok duygulandim, allahim insallah isteyen herkese nasip etsin.

Sen nasilsin? Tedavi sürecin belli oldumu?
Cok sevindim canim guzel ilerlemesine. Cinsiyeti belli oldu mu? Benim ne zaman basliyacagim belli degil malesef bekliyorum simdilik.

Back
X