Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah canimm allahin izniyle

Dün randevum vardı
Kapalı olan tüpümde sıvı gördü yine doktor ve bebeği zehirlermiş
O yüzden tedavi haziran ayına kaldı gibi bidaki ayda kapalı olan tüpümü aldıracağım en azından kafam rahat başlıcam zararı olacak mı diye ilk tedavi de çok takmıştım

Dün randevum vardı
Kapalı olan tüpümde sıvı gördü yine doktor ve bebeği zehirlermiş
O yüzden tedavi haziran ayına kaldı gibi bidaki ayda kapalı olan tüpümü aldıracağım en azından kafam rahat başlıcam zararı olacak mı diye ilk tedavi de çok takmıştım
Nasıl yani canım o sıvı yüzünden mi bebeğin gelişememiş? Allah allah nasıl oluyor ya.. öncesinde iyice kontrol edilmedi mi herşey? Umarım zor bi süreç değildir tüpü aldırmak canım allah yardımcın olsun

Nasıl yani canım o sıvı yüzünden mi bebeğin gelişememiş? Allah allah nasıl oluyor ya.. öncesinde iyice kontrol edilmedi mi herşey? Umarım zor bi süreç değildir tüpü aldırmak canım allah yardımcın olsun

Ignelere başlayınca göründü öncesinde yoktu
Doktorum sıkıntı yapa bilir demişti ama ondan mı gelişmedi bilemiyorum
Şimdi sadece sıkıntı yapmasın diye aldırma kararı aldık
Ameliyat laparoskopi ile yapılacak yani zor bi ameliyat degil canım
Bakalım inş bidakine aynı sıkıntılar yaşanmaz
Beklerim 2 ay daha

Ignelere başlayınca göründü öncesinde yoktu
Doktorum sıkıntı yapa bilir demişti ama ondan mı gelişmedi bilemiyorum
Şimdi sadece sıkıntı yapmasın diye aldırma kararı aldık
Ameliyat laparoskopi ile yapılacak yani zor bi ameliyat degil canım
Bakalım inş bidakine aynı sıkıntılar yaşanmaz
Beklerim 2 ay daha
Aynen canım sağlıkla gelsin inşallah yavrun da vardır onun da zamanı ve nasibi.. herşeyin hayırlısı gelsin rabbimden

Slm arkadas bir sormak istiyorum klomen kullandim gunde 2 tane ve bi sonuc alamadik.. doktor 3 ay Mönchspfeffer ve gesdine kullanmam gerektini soyledi bu ilaclari kullanip sonuc alan varmi benim pek umidim yok bu ilaclar hakkinda bilgisi olanlar yazabilirmi

Slm arkadas bir sormak istiyorum klomen kullandim gunde 2 tane ve bi sonuc alamadik.. doktor 3 ay Mönchspfeffer ve gesdine kullanmam gerektini soyledi bu ilaclari kullanip sonuc alan varmi benim pek umidim yok bu ilaclar hakkinda bilgisi olanlar yazabilirmi

Gesdine bende kullandım bi tek o ilacı biliyorum
Sen sade ilaçlarla mı gece kalmaya çalışyorsun ? Gesdine benim.adetimi çok düzenlemişti ama uzun süre kullanmadım malesef 1 ay sonra bıraktım.

Gesdine bende kullandım bi tek o ilacı biliyorum
Sen sade ilaçlarla mı gece kalmaya çalışyorsun ? Gesdine benim.adetimi çok düzenlemişti ama uzun süre kullanmadım malesef 1 ay sonra bıraktım.
Bana baska bir sey demedi 3 ay boyle denicekmisim ben asilama felan istedim yok dedi bende anlamadim yeterince vakit kaybettim zaten

Abla biktim artik cevremden kulagim duya duya bir suru laf yasima bakmiyolar 6 senedir evli diyolar

Bosver canim cevreye bakarsak yandim, banada 30una geldi daha bisi yok, calismayla kafaydi yicek vs gibi laflar ediyorlardi. O yüzden salla onlari...

Kizlar durumlar nedir, sonuc bekleyen arkadaslar varmi? Paylasalim birbirimize destek olalim :)

Bosver canim cevreye bakarsak yandim, banada 30una geldi daha bisi yok, calismayla kafaydi yicek vs gibi laflar ediyorlardi. O yüzden salla onlari...

Kizlar durumlar nedir, sonuc bekleyen arkadaslar varmi? Paylasalim birbirimize destek olalim :)
Canim Ben daha once dedigim gibi bekleme surecindeyim. Ne zaman basliyacagim belli degil. Sen nasilsin?

Canım milletin lafları baksak kendimizi eve tıkamalıydık. . O yüzden hernekadar zor olsada sabırla beklemekten başka çare yok.....

Nerde tedavi oluyorsun

Canim Ben daha once dedigim gibi bekleme surecindeyim. Ne zaman basliyacagim belli degil. Sen nasilsin?

Ben iyim yuvarlaniyorum artik uyku dönemlerim bitti, uykusuzluk basladi :)

Kendinize iyi bakin kizlar, rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bugün arkadasimdan kötü haber aldim o yüzden morelim biraz bozuk, rabbim isteyen herkese cocuk nasip etsin. Ve herkese sabir versin. 7 kere transfer oldu, her seferinde sifirdan basladi. Malesef olmadi. Simdi 8. transferinde artik kendi embryosu degil, baska bir ciftin embryosuyla denedi ama malesef bugün onada negatif aldi. Ama sükür bundan önce bir kere tutmustu ve dünya tatlisi bi kizi var, ama ikinciyi cok istiyor :(

Merhaba arkadaşlar bende Almanya’da yaşıyorum. Buradaki tedaviler farklı olduğu için size sorayım dedım. Burda malumunuz kurallar hep değişmekte
Sizlerin de dondurulmuş embriyonuz vardır benim embriyoyu eğer iltihap çıkmasaydı 3. Gün sonra hemen transfer olcaktı ama olmadı
Bırde embriyoyu 3. Gün bölündükten sonra dondurmadılar hemen ılk günden kendını oluşturur ken dondurdular ve Perşembe tekrar açtırıp bölünmesini bekleyip cumartesş transfer ettiler gerçi bugun 10. Gün testım negatıf
Bırde transferden 1 ay önce falan çizik atalım rahme dediler ve histereskopı olmadan uzun kateder ler artık ucunda iğne yada kesici bi aletmi var ufak göremedim böyle çizik attılar ben bu seferki tedaviden birşey anladım bu 3. Merkez değişikliğim 5veya 6 sene önce Benin oturduğum yerde merkezde böyle seyler yoktu dondurulma tekniği dahil birde 2.30 saatlık merkez e gıttım ordada aynı şekılde her geçen gün teknoloji gelişiyor
Arkadaşlar sizler nasıl tedavı şekil uygulandı herkezın hayırlısı olması dileği ile

Back
X