Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar ikiniz icinde cok mutluyum saglikla alin bebislerinizi kucağınıza. Bende 1 ay sonra başlıyorum ins ay zaman yaklastikca heyecan basıyor :-)
İnşallah canım benim allah gönlüne göre verir bu sefer nasip eder dualarım sizlerle isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu her kadın yaşamalı..

İnşallah canım benim allah gönlüne göre verir bu sefer nasip eder dualarım sizlerle isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu her kadın yaşamalı..

Allah razi olsun canim. Cok haklisin suan ki en büyük arzum dilegim bi evlat sahibi olmak. Hasret olan herkezin hasretini dindirsin Allahim
Sende saglikla kavuş inş kisa süre sonra yavruna

Herkese hayırlı Bayramlarmlar... Rabbim doğumu yaklaşan annelere hayırlı doğumlar nasip etsin ve tedavisi yaklaşanlar da inş bu sefer hayırlı sonuçlar alırlar... Almanya’da yazan arkadaşlar için tavsiyem evlilikleriniz 1 seneyi geçtikten sonra tüp bebeğe başlaya biliyorsunuz bunu tabi merkezler tavsiye etmiyor para uğruna hayallerimizle oynuyorlar ama siz ısrar ederseniz başlıyorlar ben öyle yaptım ve çok şükür ikinci denememde tuttu... Ve maddi açından çok zorlayan tedavi oldu için sigortaları iyi araştırın. Ben çok araştırdım ve bedava ya yaptırdım tabi eyalet eyalet değişiyor sigorta kanunları ben nrw de yaptırdım BAHN-BKK ya geçtim ve herşeyimi karşıladılar ......
Herkese çok selamlar Canlar Allah’a emanet olun...

Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin hepimizin gönlünden geçenler gerçekleşsin inş bende aranıza katılayım perşembe günü histereskopi ile polip ameliyatı oldum bir sonraki adet dönemide tüp bebek serüveni başlayacak inş hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı:

Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin hepimizin gönlünden geçenler gerçekleşsin inş bende aranıza katılayım perşembe günü histereskopi ile polip ameliyatı oldum bir sonraki adet dönemide tüp bebek serüveni başlayacak inş hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı:
Hosgeldin cnm. Temmuzda ozaman bi cok kisi başlayacağız. Durumun nedir kisirlik sebebi varmi ??

Hosgeldin cnm. Temmuzda ozaman bi cok kisi başlayacağız. Durumun nedir kisirlik sebebi varmi ??
Yaklaşık 3 Yıldır evliyim ve 3 yıldır düZenli doktora gidiyorum sadece polip vardı histereskopi olmuştum ama yanlış zamanda yapıldığı için tekrar etti 3 ay öncede çikolata kisti oluştu malesef vakit kaybetmeden hemen polipi aldırdım kist küçük diye doktor müdehale etmek istemiyor tüp bebeğe geçicez direk siZlerin hikayesi nasıl umarım temmuz bizlerin ayı olur

Yaklaşık 3 Yıldır evliyim ve 3 yıldır düZenli doktora gidiyorum sadece polip vardı histereskopi olmuştum ama yanlış zamanda yapıldığı için tekrar etti 3 ay öncede çikolata kisti oluştu malesef vakit kaybetmeden hemen polipi aldırdım kist küçük diye doktor müdehale etmek istemiyor tüp bebeğe geçicez direk siZlerin hikayesi nasıl umarım temmuz bizlerin ayı olur

Anladim canim yasin kac ?

Benim hikayem :

3 yıldır evliyim bastan beri istedik ama olmadi
Sonra hsg cekildi ve tüpümün birisi kapali cikti bunun ustune gecen sene kasım da ilk tedavim oldu
Pozitifti ama cok kanama yasadim 6. Haftadan sonra malesef 10. Haftada da bebeğimi kaybettim kalbi durdu
2 ay once tuplerimi alacaklardı ameliyat oldum ayni zamanda rahime cizik atildi
Tuplerimde alınmadı
Simdi heycanla temmuz basini bekliyorum bugun Infeksiyon varmi diye kontrole gittim hazirliklar basladi anlıcan
Hakkimizda hayırlısı olsn ins

Nerde tedavi görüyorsun??

Mrb canim hosgeldin bendede polip cikti 2 dusugum var. temmuzda tedaviye baslicam. Insallah sorunumuz polipten kaynaklidir. Buraya iyi haberlerimizi vermekte nasip olur insallah

Anladim canim yasin kac ?

Benim hikayem :

3 yıldır evliyim bastan beri istedik ama olmadi
Sonra hsg cekildi ve tüpümün birisi kapali cikti bunun ustune gecen sene kasım da ilk tedavim oldu
Pozitifti ama cok kanama yasadim 6. Haftadan sonra malesef 10. Haftada da bebeğimi kaybettim kalbi durdu
2 ay once tuplerimi alacaklardı ameliyat oldum ayni zamanda rahime cizik atildi
Tuplerimde alınmadı
Simdi heycanla temmuz basini bekliyorum bugun Infeksiyon varmi diye kontrole gittim hazirliklar basladi anlıcan
Hakkimizda hayırlısı olsn ins

Nerde tedavi görüyorsun??
Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın sana canım sağlıcakla hamile olup saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin. Ben 26 yaşındayım canım Asya’da yaşıyorum buğün kontrole gidicem histereskopi sonrası gelecek ay tüp bebeğe hazır mıyım diye bakalım hayırlısı olsun. Buğün doktora dondurulmuş embroyu sorucam başarı oranı daha yüksek diye duydum öyleyse bir ay bekleyip transferi öyle yapmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Mrb canim hosgeldin bendede polip cikti 2 dusugum var. temmuzda tedaviye baslicam. Insallah sorunumuz polipten kaynaklidir. Buraya iyi haberlerimizi vermekte nasip olur insallah
Sen polipi aldirdin mi canim simdi doktordan geliyorum. Doktora bebegin tutunmasi icin rahime cizik atiliyormus beninkinide atar misin dedim oda zaten polipi aldirdin onun yerinde cizgi olustu gerek yok dedi polipin olusmasi ve aldirmis olmamiz belki bizim icin Bir sanstir :KK48:

Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın sana canım sağlıcakla hamile olup saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin. Ben 26 yaşındayım canım Asya’da yaşıyorum buğün kontrole gidicem histereskopi sonrası gelecek ay tüp bebeğe hazır mıyım diye bakalım hayırlısı olsun. Buğün doktora dondurulmuş embroyu sorucam başarı oranı daha yüksek diye duydum öyleyse bir ay bekleyip transferi öyle yapmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Onu bende okumuştum dondurulmus daha iyi diye
Ama yasin geregi rahim de bi sıkıntı yoksa bence tutma ihtimali taze transferlede cok yüksek
Nedeni belli mi neden hamile kalmadığının?

Sen polipi aldirdin mi canim simdi doktordan geliyorum. Doktora bebegin tutunmasi icin rahime cizik atiliyormus beninkinide atar misin dedim oda zaten polipi aldirdin onun yerinde cizgi olustu gerek yok dedi polipin olusmasi ve aldirmis olmamiz belki bizim icin Bir sanstir :KK48:

Aynen cizik iyi geliyormus bende 2 ay once hsk oldum ve cizik atildi
Ama cizik atilinca bi kac ay beklemek gerekiyor

Onu bende okumuştum dondurulmus daha iyi diye
Ama yasin geregi rahim de bi sıkıntı yoksa bence tutma ihtimali taze transferlede cok yüksek
Nedeni belli mi neden hamile kalmadığının?
Doktor ikiside ayni bazi kisilerde dondurulmus tutuyor bazilarinda fresh tutuyor dedi aslinda Allah ol demeli elimizden geleni yapiyoruz tevekkelAllah Bundan sonrasi :) 2,5 yok sebebsiz infertilite idi Son 3 aydir cikolata kistine bagli hamile kalamiyorum oldu

Evt canım aldırdım bende mayısın 28 de aldırdım. Temmuzda randevum var. Allaha şükür pek ağrım olmadı. Zaten doktorada ben söylemiştim türkiyede bakıldım polip var dedi doktor diye. Burdakı doktorum tmm ozaman histereskopi yapalım dedi öylelikle oldum. Nasip diyip dua edicez Rabbim hepimizin evini çocuk sesiyle doldursun inşallah.

Back
X