- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.121
Ben ilk iğnemi klinikte 15:30 da yapılmıştım, öyle devam ediyorum.Kizlar ignelerinizi kac ta vurunacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk iğnemi klinikte 15:30 da yapılmıştım, öyle devam ediyorum.Kizlar ignelerinizi kac ta vurunacaksiniz?
ilk ignemi az önce vurdum ve böylece 2. tedavim başlamiş oldu. carsamba gunu gelisimleri birbirine yakin kaliteli yumurtalarimi gormeyi umuyorum. bakalim.Ben ilk iğnemi klinikte 15:30 da yapılmıştım, öyle devam ediyorum.
ilk ignemi az önce vurdum ve böylece 2. tedavim başlamiş oldu. carsamba gunu gelisimleri birbirine yakin kaliteli yumurtalarimi gormeyi umuyorum. bakalim.
Insallah canim yarasin yumoslarina.ilk ignemi az önce vurdum ve böylece 2. tedavim başlamiş oldu. carsamba gunu gelisimleri birbirine yakin kaliteli yumurtalarimi gormeyi umuyorum. bakalim.
Umarım canım.. Çarşamba göreceğiz bakalım.vurduktan sonra 10 saniye kadar bekledim ama yine bir damla vardı iğne ucunda :)Hayırlı olsun canım. Yarasın iğnelerr inşallah herşey beklendiği gibi ilerler. <3
Teşekkürler canım yarasın bence de.. hepsine yarasın.. hepsine eşit dağılsın :)Insallah canim yarasin yumoslarina.
Bilmiyorum canim hic duymadim nasil yapiliyormus?DilanBoran
Blablup arvigo masajını biliyor musunuz canlarım.. hiç yaptınız mı? Ben tesadüfen bir yazıya denk geldim. Oradan biraz baktım ve bugünden itibaren yapmaya başladım.
ben de videodan baktim gobek cevrenden daireler cizerek yapiyorsun. yumurtaliklara ve rahimlere bir de.. kan akisi ile ilgiliymis. burada tek cekincem sonucta isin uzmani degilim. yanlis bir sey yapmiyorumdur umarim. ama bana mantikli geldi sonucta masaj ile kan akisi, dolasim mutlaka olumlu etkilenecektir. yumurtlamaya kadar yapabiliyormussun. ben de simdilik yapacagim..Bilmiyorum canim hic duymadim nasil yapiliyormus?
Umarım canım.. Çarşamba göreceğiz bakalım.vurduktan sonra 10 saniye kadar bekledim ama yine bir damla vardı iğne ucunda :)
DilanBoran
Blablup arvigo masajını biliyor musunuz canlarım.. hiç yaptınız mı? Ben tesadüfen bir yazıya denk geldim. Oradan biraz baktım ve bugünden itibaren yapmaya başladım.
ben de videodan baktim gobek cevrenden daireler cizerek yapiyorsun. yumurtaliklara ve rahimlere bir de.. kan akisi ile ilgiliymis. burada tek cekincem sonucta isin uzmani degilim. yanlis bir sey yapmiyorumdur umarim. ama bana mantikli geldi sonucta masaj ile kan akisi, dolasim mutlaka olumlu etkilenecektir. yumurtlamaya kadar yapabiliyormussun. ben de simdilik yapacagim..
evet sen akapunktur düşünüyordun zaten. uygun gün bulabildin mi ?Ben bugün vurmadan önce tüpe tırnağımla vurarak havasını aldım, 1 minik baloncuk vardı o gitti, sonra 10 sn bekleyip çıkardım, ilk dega ucunda damla yoktu :)
Özellikle bu isimde bende hiç duymadım canım. Ama karına masaj, ayak altına masaj, reiki, akapunktur gibi alternatif teknikler önerildiğini çok okudum. Bana da şuan akapunktur çok etkili gibi geliyor. Eğer çok geç kalmadıysam 1 terapi almak istiyorum transfer gününde. Ayaklar içinde yoga minderleri var, ayakları uyaran dikenli birşey :) Onun faydalı olduğunu düşünüyorum :)
Yok canım, cuma günü aramayı unuttum, pazartesi tekrar arayacağım 1-2 yeri. Bu arada bahsettiğin masaj şu mu; https://www.massagemag.com/mayan-fertility-massage-technique-87497/evet sen akapunktur düşünüyordun zaten. uygun gün bulabildin mi ?
evet canim bu masajdan bahsediyorum.Yok canım, cuma günü aramayı unuttum, pazartesi tekrar arayacağım 1-2 yeri. Bu arada bahsettiğin masaj şu mu; https://www.massagemag.com/mayan-fertility-massage-technique-87497/
Öayan masajı diye geçiyor burda ama bulan kişinin soyadı arvigo.
Insallah faydasini gorursun canim. Ben zararinin olacagini dusunmuyorum .ben de videodan baktim gobek cevrenden daireler cizerek yapiyorsun. yumurtaliklara ve rahimlere bir de.. kan akisi ile ilgiliymis. burada tek cekincem sonucta isin uzmani degilim. yanlis bir sey yapmiyorumdur umarim. ama bana mantikli geldi sonucta masaj ile kan akisi, dolasim mutlaka olumlu etkilenecektir. yumurtlamaya kadar yapabiliyormussun. ben de simdilik yapacagim..
evet canim bu masajdan bahsediyorum.
ya zaten parmaklarinla dairesel hareketler yapiyorsun cok da zarar verecek bir sey olmaz herhalde. umarim faydasi da olur.Insallah faydasini gorursun canim. Ben zararinin olacagini dusunmuyorum .
ben de masajla bir cok agrinin gectigini biliyorum. ayrica masaj dolasim sistemini olumlu etkiliyor ve kan akisi sagliyor. ben de kan akisi icin spor yaparken bunu da yapabilecegimi dusundum. ama yumurtlamadan sonra onerilmiyormus. bizde de o sure opu herhalde.Araştırmalara göre baya faydasını gören varmış, ben zaten alternatif tıbbın operasyon gerektirmeyen her derde çaresi olduğuna inanırım :) Bende araştıracağım bu masajı. Teşekkürler canım paylaştığın için.
ya zaten parmaklarinla dairesel hareketler yapiyorsun cok da zarar verecek bir sey olmaz herhalde. umarim faydasi da olur.
ben de masajla bir cok agrinin gectigini biliyorum. ayrica masaj dolasim sistemini olumlu etkiliyor ve kan akisi sagliyor. ben de kan akisi icin spor yaparken bunu da yapabilecegimi dusundum. ama yumurtlamadan sonra onerilmiyormus. bizde de o sure opu herhalde.
Canim iki gun de bir kontrol e cagiracak carsamba gunu asagi yukari belli olur. yarin ignenin 5. Gunu oluyor demi?Hemen yapmaya başlayalım, zaman kısıtlı diyorsun yani :) Ben yaptım 1. kuru :)
Kızlar sizce ben pazartesi, 7. gün ultrasona gittiğimde yumurta toplama gününü öğrenir miyim? Yani direk randevu mu veriyorlar, yoksa 1-2 kontrol daha oluyor mu yumurtlama dönemi yaklaştıkca?
Ben sadece o aşamaya kadar gelebildim ilk tedavide.. adetin 7. Günü iptal oldu tüp bebek aşılamaya geçildi. O nedenle aslında bilmiyorum ama genelde 10-12 gün sürüyor diyorlar. Bu durumda bir ya da iki kontrol olmalı..Hemen yapmaya başlayalım, zaman kısıtlı diyorsun yani :) Ben yaptım 1. kuru :)
Kızlar sizce ben pazartesi, 7. gün ultrasona gittiğimde yumurta toplama gününü öğrenir miyim? Yani direk randevu mu veriyorlar, yoksa 1-2 kontrol daha oluyor mu yumurtlama dönemi yaklaştıkca?
Canim iki gun de bir kontrol e cagiracak carsamba gunu asagi yukari belli olur. yarin ignenin 5. Gunu oluyor demi?
Ben sadece o aşamaya kadar gelebildim ilk tedavide.. adetin 7. Günü iptal oldu tüp bebek aşılamaya geçildi. O nedenle aslında bilmiyorum ama genelde 10-12 gün sürüyor diyorlar. Bu durumda bir ya da iki kontrol olmalı..