Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tamam canım, teşekkürler <3

Eşim ısrarla 1 tane transfer edilmesi taraftarı. Ben pozitif olma şansını yükseltelim diyorum, o ya ikiz olursa diye korkuyor. Keşke olsa da ikiz olsa :) En son kızıma sorduk, bir rakam seç, 1 mi 2 mi dedik, 2 dedi :) 2 tane diye bilgi vereceğiz sabah kliniğe. Dondurma ücretlerini de yarın orada konuşuruz, açıkçası çok da sarsmaz bizi dondurma ücreti ama bu yola çıktık, önümüzde bizi neler bekliyor daha bilmiyoruz. İnşallah iyi geçer herşey.

Şimdi çantamı hazırlayıp dizi izleyeceğim. Sabah duşumu alır giderim. Bana dua edin... İnşallah hepimiz sırayla güzel sonuçlarla taşınacağız bu topicten :)
Yarın için şimdiden bol şans canım. Artık sona geldin. Bebeklerin yuvalarına yerleşecek ve bu zamana kadar nasıl herşey pozitif gittiyse sonuç da pozitif olacak umarım. Bu nedenle sen keyifine bak yarın.. Bebeklerin senin için herşeyi halledecek :)

Doktor belki bu konuda bilgi sahibi olmayabilir bize sigorta çalışanı söyledi. Dondurulmuş embriyolarla devam ettiğiniz sürece o bi tedavi sayılır dedi .Ne zaman ki embriyolar bitti ve yeniden ıgnelere ve yumurta toplama oldu o zaman ikinci tedavi sayılır dedi.
Ama bizim öyle bi durumuz yok hiç kalmadı bizim iki hakkimiz gitti bi hakkımız var inşallah sağ salim bebeğim doğarsa 1.5 2 yıl sonra onuda denicem.
Bizde 6 hak neyse ki.. iki hakkımız gitti ortada bir şey yok ama en azından son değil.. son olsa stres yapardım muhtemelen. Senin de bebeğin sağlıkla gelirse zAten çocuk sahibi olduğun için üçüncü hakkını daha sakin ve kaygısız denersin.

Bizde 6 hak neyse ki.. iki hakkımız gitti ortada bir şey yok ama en azından son değil.. son olsa stres yapardım muhtemelen. Senin de bebeğin sağlıkla gelirse zAten çocuk sahibi olduğun için üçüncü hakkını daha sakin ve kaygısız denersin.
Sizinki iyimis bizim yarisi. Aslında seninde iki hakinin gitmemesi gerek.cunku ne yumurta toplama nede transfer gerçekleşti.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bi tane olunca daha stressiz geçeceğine inanıyorum belki olmasa bile üzülmez eskisi gibi insan .Hep diyorum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bi tane bile olsa .

Sizinki iyimis bizim yarisi. Aslında seninde iki hakinin gitmemesi gerek.cunku ne yumurta toplama nede transfer gerçekleşti.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bi tane olunca daha stressiz geçeceğine inanıyorum belki olmasa bile üzülmez eskisi gibi insan .Hep diyorum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bi tane bile olsa .
Birinci aşılama oldu ya gitti. Bu sefer gitti mi bilmiyorum yarın sorayım onu da. Ama bence ilaçlar vs başladı diye gitmiştir. Yarın öğrenirim. 6 hak olunca da her durumda gidiyor belki de :)

Birinci aşılama oldu ya gitti. Bu sefer gitti mi bilmiyorum yarın sorayım onu da. Ama bence ilaçlar vs başladı diye gitmiştir. Yarın öğrenirim. 6 hak olunca da her durumda gidiyor belki de :)
Canim Ben de gitmeyecegini dusunuyorum. Sigorta sirketi ile konusun. Selmaal25 Selmaal25 dedigi gibi opu falan olmadi. Ama gitti ise de dedigin gibi 4 hakkin daha var insallah bu denemede olacak canim.

Canim Ben de gitmeyecegini dusunuyorum. Sigorta sirketi ile konusun. Selmaal25 Selmaal25 dedigi gibi opu falan olmadi. Ama gitti ise de dedigin gibi 4 hakkin daha var insallah bu denemede olacak canim.
Evet canım konuşuruz olmazsa ama gitse de 4 hak var. Ben de bu kez olmasını umuyorum. Bu nedenle yarını önemsiyorum. Doktor nasıl bir tedavi planlıyor merak ediyorum.

Selam kızlar
Blablup Blablup ne yaptın canım? Transferin nasıl geçti?
Ben doktordan geldim. Özetle sende bir sorun yok tedavi yanlıştı protokolü değiştiriyoruz dediler. Kendi doktorum bölüm şefi ile de konuşarak yeni protokolü belirledi. Adetle birlikte gonapeptyl başlıyorum 3. Gün de 225 menopur. 7. Gün de kontrol olacak.
Cetrotide vururken neden yumurta çatladığı kısmına da geç başlanmış, yumurtalıklar hassas o nedenle tedavi basında gonal f ile başlanmalıymış dedi. Ama yeni tedavi gonapeptyl ve menopur şeklinde olacak. 7. Gün kontrole gideceğim. İlk adetle başlayabiliriz dedi doktor. Bu durumda 25-26 Şubat gibi Regl olursam, direk başlıyorum. İlaçalarımı da aldım.

Selam kızlar
Blablup Blablup ne yaptın canım? Transferin nasıl geçti?
Ben doktordan geldim. Özetle sende bir sorun yok tedavi yanlıştı protokolü değiştiriyoruz dediler. Kendi doktorum bölüm şefi ile de konuşarak yeni protokolü belirledi. Adetle birlikte gonapeptyl başlıyorum 3. Gün de 225 menopur. 7. Gün de kontrol olacak.
Cetrotide vururken neden yumurta çatladığı kısmına da geç başlanmış, yumurtalıklar hassas o nedenle tedavi basında gonal f ile başlanmalıymış dedi. Ama yeni tedavi gonapeptyl ve menopur şeklinde olacak. 7. Gün kontrole gideceğim. İlk adetle başlayabiliriz dedi doktor. Bu durumda 25-26 Şubat gibi Regl olursam, direk başlıyorum. İlaçalarımı da aldım.

Selam canım. Hayırlı olsun yeni plan! İçine sindi mi bu protokol? Aklındaki herşeyi sordun mu?

Ben transferden döndüm, sabah 8 de aradı embriyolog, 5 tane embriyo kaldı, kaliteleri çok çok iyi, şansınız yüksek o nedenle 1 transfer tavsiye ediypruz dedi. Bende 2 tane transfer ettirme kararı aldığımızı söyledim, kaliteleri yüksekse 2 tane transfer etmek sıkıntılı gebelik olur, şansınızı düşürür falan dedi. Bende hem bizim fikrimizi sorup hemde tek transferde ısrar etmelerinden memnun olmadım açıkcası ama kabul ettim... Zaten embriyo kaliteliyse bile rahimde sorun olabilir tutunmayabilir, her iyi kalite embriyo tutunmuyorki... Neyse sonuç olarak “sehr sehr gut” dedikleri kalitede embriyo transfer edildi, A mı B mi sormadım :) Hemen kalkıp tuvalete gittim, eve geldik biraz dolaştım evde şmdi az dinleneceğim.

Kızlar idrar testi yaptım dijital olandan. Nicht schwanger . Acayip morelim bozldu. 2 gn daha sabredemedim kan için

Frühtest mi yaptın? Diğer normal testler günün geçmeden doğru sonuç vermiyor canım, 2 gün daha sabret moralini bozma! Eğer çok etkilendiysen frühtest al. Onda şimdi silikte olsa görürsün bence.

Back
X