- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.501
Evet canım lucrin benzeri. Anlattığında anlamıştım zaten ama evde de baktım adı lucrin ile geçen bir ilaç. Gerçi forumlarda bazen çatlatma iğnesi gibi de verilmiş ama onun dozu ve miktarı farklı. adetin birinci günü başlayacağım.doktoru arayıp sorarım saatini. 3. gün de menopur... 7. Günde ilk kontrol. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız. Ama ilaçlar değiştiği için rahatladım sanırım. Bir de tek tek üstünden geçtik önceki tedavilerin. Kısaca oradan pozitif ayrıldım. Önümüze bakacağız artık.canim cok sevindim bu ay baslamana, insallah yeni bir tedavi ile pozitifi gorursun. Ben de 225 menopur kullanmistim. Hatalarini kabul etmeleri de guzel .
Hayirli olsun canim , insallah sana simsiki tutunur bebisin. Yat dinlen bir kac gun, esin yardim etsin sana. Eger guclu bir embrio ise o da sana tutunur canim, canini sikma 2 tane transfer edilmedi diye.
sen yine dr unu arayip sor canim. Gonapety diye igneyi hic duymadim ama lucrin benzeri bir ilac ise vitaminli olani baskilar, hepsini ayni buyuklukte gelistirir.