Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Blablup Blablup canım, 2. sinde umarım sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla büyütürsün bebeğini..

DilanBoran DilanBoran canım kan verdim ama sonucu hala alamadım. Bizi arayacaklarını söylediler. Ama hala aramadılar. 11:00 gibi kan verdim sabah.
2 kere aradık ama hala sonuç yok dediler. Bi üçüncüye aramayız artık.
Beklemek çok zor.
İdrar testi yapsam çıkar değil mi?

Blablup Blablup canım, 2. sinde umarım sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla büyütürsün bebeğini..

DilanBoran DilanBoran canım kan verdim ama sonucu hala alamadım. Bizi arayacaklarını söylediler. Ama hala aramadılar. 11:00 gibi kan verdim sabah.
2 kere aradık ama hala sonuç yok dediler. Bi üçüncüye aramayız artık.
Beklemek çok zor.
İdrar testi yapsam çıkar değil mi?
Tam da kisisine soruyorsun.:KK45:Ben coktan yaptiydim ama evde test varsa yap canim. Zaten bir kac saat sonra kan sonucunda cikar.

DilanBoran DilanBoran Bilirim agirsini, bende Transferden 5 gün önce basladim ve 3 Hafta boyunca artik nereme batirilcagini sasirmisdi Doktor ve cok morarmisti, ben gec ögrendim ama ezcanede bir Krem var, cok iyi bir krem, gercekten faydasini görüyordum ben, agrisini gecirmiyor tabi ama yinede morarmasi azaliyor, ve en önemlisi masaj yapilmasi, cünkü ilac toplanip kaliyor, günde 1-2 defa esiniz veya kendiniz igne olan yere masaj yaparsaniz faydasini görürsünüz,, Benim doktorum bana 3 hafta igne kullandirdi ve daha sonra fitil e gectik, bu sefer sadece fitil kullanacagim, hergün doktora gitmek istemiyorum, calisiyorum ve cok zor oluyor,, sadece haftada 2 kez Progesteron Depot kullanacagim Igne, Transferden sonra zaten Kan verip baktiririm Progesteron degerime iyimi diye, yoksa igne alirim yapacak bisey yok

yelek yelek senin sonucun ne oldu? Merakla bekliyorum. Ben de ultrason dan ciktim simdi. Rahim kalinligi 7.1 olmus. Hemsire ile gorusmeyi bekliyorum.
Sen Transfer icinmi hazirlik yapiyorsun?
Kusura bakmayin kizlar, araniza sonradan katildigim icin hepinizi taniyamadim :)
Acaba bana kendinizi tanitirmisiniz kisa kisa :halay::halay::halay:

DilanBoran DilanBoran Krem buydu canim
hirudoid_salbe_40g.jpg

Back
X