Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi bana :KK43: sizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte:KK43: düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.

Bence de stres yapma, ama hcg artısına bakılmadıysa agrı ve kahverengi akıntı benimde başıma gelmişti. Doktoru arayım sorduğumda hemen muayene için gelmemi söylemişti. Bence doktoru bir ara haber ver, için rahat olsun.

Evet canım hep kızım olsun istiyordum .Darısı sana inşallah. Aynen hemen h&m gidip biseyler aldım.:)

Sağlıklı güzel günlerde giyisin minik kuş :)

DilanBoran DilanBoran boool şans!

dennisgo dennisgo nasılsın bugün canım? Kursa gittin mi?
Evet canım kurstayım. Bir saat sonra bitecek eve döneceğim. İyiyim ara sıra ağrılarım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sabah tartıldım 2 kilo almış görünüyorum şok oldum. Tamam hareketim azdı ama bu kadar kilo almak için dünyaları yemiş olmam lazım :) eve dönerken yürüsem mi diye düşünüyorum hava da çok iyi değil şu an kararsızım.

Evet canım kurstayım. Bir saat sonra bitecek eve döneceğim. İyiyim ara sıra ağrılarım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sabah tartıldım 2 kilo almış görünüyorum şok oldum. Tamam hareketim azdı ama bu kadar kilo almak için dünyaları yemiş olmam lazım :) eve dönerken yürüsem mi diye düşünüyorum hava da çok iyi değil şu an kararsızım.

Ignelerden sonra bende 3 kg almisim, klinige ilk kayit oldugumdaki kilomla 3kg fark var :) Biraz riskli donemler gecince uzun yuruyusler yaparsin kilo alimini yavaslatirsin canim.

Ben doktordan geldim, rahim kalinligi 7cm, yumurtalar 12cm, pazartesi ile ayni olcumler, rahimde bir toparlanma gorunmuyor o yuzden haftaya carsamba transfer yapilmayacak, cuma yeniden kontrole gidecegim.

Ignelerden sonra bende 3 kg almisim, klinige ilk kayit oldugumdaki kilomla 3kg fark var :) Biraz riskli donemler gecince uzun yuruyusler yaparsin kilo alimini yavaslatirsin canim.

Ben doktordan geldim, rahim kalinligi 7cm, yumurtalar 12cm, pazartesi ile ayni olcumler, rahimde bir toparlanma gorunmuyor o yuzden haftaya carsamba transfer yapilmayacak, cuma yeniden kontrole gidecegim.
Canim sen gecen ay ki denemede Negatif aldikdan sonra direk bu ay tekrar deniyorsun degilmi?
Kizlar kusura bakmayin, ben bazen ayni sorulari tekrar sorabiliyorum, aklimda tutamiyorum bazen veya karistiriyorum:KK49::KK49::KK49::KK49:

Valla ben öyle mi oldu böyle mi diye kafayı yemektense gidip sıra bekliyordum zaten hamileler öncelikli diğer hastalar gibi bekletmiyorlar ama karar senin tabi böyle şeyler riske gelmez için rahat olur diye dedim
Senin de mi kanaman oluyordu canım? Ben topicte çok eski olmadığım için eski konuşmalardan haberim yok. Sağlıklı bir gebeliğin olmuştur inşallah.

Buraya ekleyim belki baskasina lazim olur.

Adetin 1. gününden itibaren rahim kalinligi su sekilde degiskenlik gosteriyormus:
default_izmeneniya_endometriya.webp

Sağol canım... sen en güzelini yapıyormuşsun. Benim gitme imkanım maalesef yok şuanda. Yarın sabah erkenden kendi kliniğime gitmeyi düşünüyorum.

Sevindim kardeşinin adına cnm:) demek aynı haftadayız onunla. İnternette de bunun çok normal olduğuyla ilgili bilgi edindim. Annemle eşim bile fazla paniklemediler hayret. Doktor başka bir şey demiş mi kardeşine?
Bana da leke şeklinde kahverengi geldi. az önce fitil uyguladım. Hiç kan yoktu ama hafif ağrım, halsizliğim devam ediyor. Yarın da sergi açılışım var. Heyecan, stersten mi oldu bilmiyorum. Sanırım kendi açılışıma gitmeyeceğim. Bebeğim daha önemli.

Bilemedim ki canım. 2 kere söyledim eşime sakin ol dedi. Sabaha götürücem seni söz dedi. Negatif düşünme dedi. Olabiliyor böyle şeyler dedi bir de sebeplerini saydı. Meğer o da konuyla ilgili bilgileniyormuş. Neyse kırmızı olmaması ikna sebebim şuan.
Evet canım kardeşimle aynı haftadasın. Doktor başka bisey dememiş onada progestan fitil ve hao vermiş şimdilik iyi dedi bel ağrısı çok varmış onunda ama normal be'nde de cok oluyordu .Benim bi 9 .hafta da bi 12 .haftada kahverengi akintim oldu ilkinde gitmedim eşimle bekledik devamı gelirse gidecektim olmadı. Ikinci sefer çok ağrımda vardı gittim bisey çıkmadi olabiliyormuş böyle bazen.
Umarım seninki de önemli bisey değildir.

Bence de stres yapma, ama hgc artısına bakılmadıysa agrı ve kahverengi akıntı benimde başıma gelmişti. Doktoru arayım sorduğumda hemen muayene için gelmemi söylemişti. Bence doktoru bir ara haber ver, için rahat olsun.

Sağlıklı güzel günlerde giyisin minik kuş :)
Cnm, hgc artışına bakmamaları ile ilgili ne demek istediğini tam anlayamadım... ne olmuş oluyor?

cok tesekkur ederim canim. Cok fazla ayakta kalkmamaya calis. Yarin zaten yarim gun ogleden sonra dinlenirsin.
canim kahverengide kanama da korkulacak bir sey yok yerlesme kanamasi olabilir. Yarin senin sergin mi var di? Yarin musait bir zaman da dr nun ofisine gidersin.
Sagol canim. 2 hafta beklemeye gerek yok Ben haftaya carsamba test yaparim. Cuma da kan verecegim zaten 🙈😁😁
Ablam bugün için bol şanslar. Inşallah iki miniğin de sıkı sıkı tutunsun sana. Transfer saat kaçta olacak .dualarımız seninle.

Canim sen gecen ay ki denemede Negatif aldikdan sonra direk bu ay tekrar deniyorsun degilmi?
Kizlar kusura bakmayin, ben bazen ayni sorulari tekrar sorabiliyorum, aklimda tutamiyorum bazen veya karistiriyorum:KK49::KK49::KK49::KK49:

Evet canim :) Hic onemli degil, her profil kafanda tam oturana kadar biraz zaman geciyor haklisin :)

Benim ilk tup bebek denemem subat ayinda oldu, negatif sonuc aldim, arkasindan cok az kanamali reglim oldu ama transfere sicak bakiyor doktorum.

Olsun canım herşey yoluna girdikten sonra yapılması daha doğru olacaktır. Geç olsun güç olmasın.

Evet canım kardeşimle aynı haftadasın. Doktor başka bisey dememiş onada progestan fitil ve hao vermiş şimdilik iyi dedi bel ağrısı çok varmış onunda ama normal be'nde de cok oluyordu .Benim bi 9 .hafta da bi 12 .haftada kahverengi akintim oldu ilkinde gitmedim eşimle bekledik devamı gelirse gidecektim olmadı. Ikinci sefer çok ağrımda vardı gittim bisey çıkmadi olabiliyormuş böyle bazen.
Umarım seninki de önemli bisey değildir.
Umarım önemli değildir canım.. kardeşinle aynı gün aynı şeyi yaşamamız çok ilginç. içimden bir ses önemli değil normal diyor ama bir ses daha var o da kuşkulanıyor. Belki böylelikle ultrasonda birşeyler görebilirim daha erkenden.

Belki biraz daha beklemen hayirlisidir canim. Biraz gec olsun yeter ki sonucu iyi olsun. Muhtemelen 1 hafta falan ileri atilir heralde.

Cnm, hgc artışına bakmamaları ile ilgili ne demek istediğini tam anlayamadım... ne olmuş oluyor?

Benim kotu bir deneyimim olmustu canim 2 sene once. O nedenle doktoruna en azindan bilgi versen ve onun dedigine gore hareket etsen daha iyi olur.

Benim 4. haftada bhcg ye bakildi 200 lü bir rakam cikti, sonra hayatima devam ettim, 5. hafta biterken kahverengi kanamam oldu, doktor hemen cagirip yeniden hcg ye bakmaya basladi 2 gunde 1, kese arandi vs. Dis gebelik olmustu maalesef. Ama dis gebelikte kahverengi akinti ve alt karinda tek tarafli agri oluyor. Bende hafif batma seklindeydi o nedenle ciddiye almamistim.

Belki biraz daha beklemen hayirlisidir canim. Biraz gec olsun yeter ki sonucu iyi olsun. Muhtemelen 1 hafta falan ileri atilir heralde.

Cuma günü kontrolde hersey yolunda gorulurse pazartesi ovitrelle yapacagim, sonraki cuma transfer. Eger cuma rahim yeterli kalinlikta degilse, 1 siklus daha bekleyecegiz.

Benim kotu bir deneyimim olmustu canim 2 sene once. O nedenle doktoruna en azindan bilgi versen ve onun dedigine gore hareket etsen daha iyi olur.

Benim 4. haftada bhcg ye bakildi 200 lü bir rakam cikti, sonra hayatima devam ettim, 5. hafta biterken kahverengi kanamam oldu, doktor hemen cagirip yeniden hcg ye bakmaya basladi 2 gunde 1, kese arandi vs. Dis gebelik olmustu maalesef. Ama dis gebelikte kahverengi akinti ve alt karinda tek tarafli agri oluyor. Bende hafif batma seklindeydi o nedenle ciddiye almamistim.
Çok geçmiş olsun cnm.

Dilancığım bugün için bol şanslar... dualarım seninle ve bütün bebişlerle.:)
DilanBoran DilanBoran canim bugun icin bol sans bebeklerine kavusup gelecekseniz. umarim her sey yolunda gidecek ve bundan sonrasi iyilik guzellik...
DilanBoran DilanBoran Bugun icin ve bugünden sonraki günler icin Allahim yar ve yardimciniz olsun. sorunsuz bir transfer gecirmeni, iki boncugunda sana tutunmalarini ve hayirli evlat olmalarini diliyorum, ve isteyen herkes icin

yelek yelek canim insallah bu msji okudugunda lekelenmen coktan bitmistir :) bitmediysede üzülme korkma senin yapabilecegin sadece progesteronu kullanmak, dinlenmek ve göbisini sevmek, Allahim onu size bagislasin insallah

Kizlar benim Adetim halen gelmedi, gecen Subat Adetimde hormonlara baktirdiydim Prolaktin 58 cikmisti ve 3 haftadir Dostinec kullaniyorum, acaba bu yüzden gecikme olmus olabilirmi
DilanBoran DilanBoran boool şans!

dennisgo dennisgo nasılsın bugün canım? Kursa gittin mi?

Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Transferim saat 1 de yani Turkiye saati ile 8 de. Transfer sonrasi musait bir zamanda yazacagim size.@blablup transferin ertelenmesine uzuldum ama belki cuma toparlanir ve ertelenmez. Olmazsa sonraki adet te estradiol hap ile baslarsin. yelek yelek sen ne yaptin gittin mu dr a?

Back
X