Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cadım 3 Aylık oldu bugün teyzeleri .. Duam allahım hepinize en kısa zamanda tattırır inşallah ...

Eklentiler

• 07B8DEF5-85C1-4516-88FB-2ED7769F2EA0.webp
    07B8DEF5-85C1-4516-88FB-2ED7769F2EA0.webp
    160,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 92186356-6C3D-4D01-947E-1D5773D672B7.webp
    92186356-6C3D-4D01-947E-1D5773D672B7.webp
    201 KB · Görüntüleme: 31
DilanBoran DilanBoran cim transferden sonraya yemegin hazir degilse patates kizartmasi oneriyorum :)

Bende bircok yerde okumustum, transferden sonra McDonalds patates kizartmasi yiyordu kadinlar :) Komik ama ilginc ayni zamanda. Neden olmasin?

"mcdonalds french fries after embriyo transfer" yazinca yuzlerce sey cikiyor internette. S Sese1212 @Bahar0107 bizde deneyebiliriz kizlar.
canim dun soyleseydin keske gecti artik.

Kizlar bir tane oglum saglikliymis onu da aldim evde dinleniyorum. Yuce Rabbim insallah ona can verir.
DilanBoran DilanBoran canım, sen nasılsın acaba, herşeyin güzel geçsin, dilerim hamile kal:)
Amin canim Insallah. Senin de gozun aydin bebisi gormussun bugun. Tekrar randevun ne zaman?

Kizlar bir tane oglum saglikliymis onu da aldim evde dinleniyorum. Yuce Rabbim insallah ona can verir.
Amin canim Insallah. Senin de gozun aydin bebisi gormussun bugun. Tekrar randevun ne zaman?
Rabbim inşallah onu sana hayırlı sağlıklı evlat yapsın sana sıkıca tutunsun .tosuncuk gelicek inşallah.

Başarılı tüp bebek hikayelerinin ortak noktalarını yazmışlar canım, transferden sonra McDonalds patates kızarması almakta bunlardan birisiymiş :) Tabiiki biraz geyik bu ama patatesteki tuzun tutunmaya faydası vs gibi yorumlar var.

Transfer sonrasi McDonalds’tayiz o zaman canim:)

Dilancim insallah sana tutunacak oglun ama bu sefer genetik sonucu oldugu icin icimiz daha rahat. Testin ne zamanaydi?

canim saglikla gelsin oglun.. annesine sıkı sıkı tutunsun hic birakmasin..

Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır artık.bazen lekelenmeler olabiliyor. Inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.
rahatladım canım.. umarım sağlıkla devam eder. Olmasa keşke bir daha.. bi de her gün ultrasonla baksam.
Bahar’cım stresin hormonlarımıza negatif etkisi kesin. Biraz kafandan atmaya çalışsan? Çalışıyor musun veya hobilerin var mı? Bu aralar biraz yoğunlaştırabilirsin, veya zamanını dolduracak kurslara falan katılabilirsin diye düşündüm.

Tebrikler canım! Umarım çok güzel geri dönüşler alırsınız bebişle sen :)
Teşekkürler, umarım hep böyle devam eder. Karnımın büyüdüğünü de görürüz.
İçin rahatlamıştır ve doktorun seni her zaman gidebileceğin konusunda yönlendirmesi de iyice rahatlatmış olmalı. Şimdi bebeğinle kaldığınız yerden bu günlerin tadını çıkarmaya devam :)
Evet rahatlattı. Böyle olmalı ya.. yok kanama olursa gel dedi. Keşke her zaman gidebilsem:-)
Çok şükür canım. Bak kanama vesile oldu, şimdi sergine de gönül rahatlığıyla gidersin :) Hemde çok güzel bir fotoğrafın oldu.
Gittim canim.. sergi de çok güzel geçti.. bazı insanlara söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu. Nazardan korkuyorum. Aslında 3 aya kadar söylemeyecektim ama olmuyor ya.

Back
X