- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Amin canım işallahhhh allahımmduysun dualarımızı:)İnsallah canim . Senin gunler de yaklasiyor. En zoru gun beklemek. Ama guzel gunler gelecek diye hissediyorum ikimiz icin de.
Iyiyim sükür canim sen nasilsin...... adet günlerim adet olmadim baski var bedenimde ya canim seninde yarin catlatma ignen var demeeee ...saat kac derlerse tam o saatte yap gecikme bende pazartesi kontrolüm var onu bekliyomHurihuri2013 canim nasilsin? Sesin solugun cikmiyor 2 gundur.
Evet cok sıkıntılı gecıyo işallah senınde yarın ıyı gecer haber verirsın bana olurmu senın için dua edıcem allahın izniyleAdet olamama baskisini biliyorum canim. Vucut sisiyor. Ben bugun gittim 12 yumurta 14ile 17 arasindaydi. Hemsire aradi az once, normalde catlatma ignem cumartesi idi,pazartesi de yumurta toplanacakti. Ama yumurta buyuklukleri pointe cok yakin dedi. Yarin kontrole tekrar cagirdilar.
Allahım duysun sesını amin işallah canım benım benım doğum günüm yılbası gecesı işallah bebeğimde bana hedıye gelir allahım izin verırseInsallah ikimiz de yeni yila hamile olarak gireriz.
Insallah canim.Allahım duysun sesını amin işallah canım benım benım doğum günüm yılbası gecesı işallah bebeğimde bana hedıye gelir allahım izin verırse
Allahım yardım etsın canım işallah yumurtalar güzel güzel kaliteli kaliteli olurda bu kadar bekleme emek bosa gıtmez hemsıre ne derse yaz canımcanim simdi ciktim ultrasound dan . 10 tane yumurta goruldu. En kucugu 15 en buyugu 22 , rahim kalinligi 8 . Herhalde pazar gunu yumurtalar toplanir. Hemsire 5 te ariyacak beni , ayrintilar icin.
Hadı hayırlısı canım dualarım senınle benımde pazartesı kontrolüm var yumurta toplama günü cok yorma kendını eve gelince hemen dınlen ayaklarını vucudunu sıcak tut hemen iyileşkı transferın olabılsın allahın izniylePazartesi gunu yumurtalar toplanacak canim. Yarin ve pazar gunu yine kontrolum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?