Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnsallah canim . Senin gunler de yaklasiyor. En zoru gun beklemek. Ama guzel gunler gelecek diye hissediyorum ikimiz icin de.

Adet olamama baskisini biliyorum canim. Vucut sisiyor. Ben bugun gittim 12 yumurta 14ile 17 arasindaydi. Hemsire aradi az once, normalde catlatma ignem cumartesi idi,pazartesi de yumurta toplanacakti. Ama yumurta buyuklukleri pointe cok yakin dedi. Yarin kontrole tekrar cagirdilar.

Evet cok sıkıntılı gecıyo işallah senınde yarın ıyı gecer haber verirsın bana olurmu senın için dua edıcem allahın izniyle

Haber veririm canim. Beni aksam 5 te ariyip bilgilendiriyor ne yapmam ile ilgili. Ama ultrasyon kagidini hemen aliyorum. Sen pazartesi ilaclara basliyacakmisin acaba?

Hiçbişey cıkmassa sorunsuz ilerlerse 24 ünde iğnelerim baslıcak canım doktorun yaptığı plana göre

Diğer ayın dört yada yedısınde yumurtalar toplancak ve transfer az kaldı allahıma sükür işallah hayırlı haberlerle bıter

canim simdi ciktim ultrasound dan . 10 tane yumurta goruldu. En kucugu 15 en buyugu 22 , rahim kalinligi 8 . Herhalde pazar gunu yumurtalar toplanir. Hemsire 5 te ariyacak beni , ayrintilar icin.

canim simdi ciktim ultrasound dan . 10 tane yumurta goruldu. En kucugu 15 en buyugu 22 , rahim kalinligi 8 . Herhalde pazar gunu yumurtalar toplanir. Hemsire 5 te ariyacak beni , ayrintilar icin.
Allahım yardım etsın canım işallah yumurtalar güzel güzel kaliteli kaliteli olurda bu kadar bekleme emek bosa gıtmez hemsıre ne derse yaz canım

Pazartesi gunu yumurtalar toplanacak canim. Yarin ve pazar gunu yine kontrolum olacak.

Pazartesi gunu yumurtalar toplanacak canim. Yarin ve pazar gunu yine kontrolum olacak.
Hadı hayırlısı canım dualarım senınle benımde pazartesı kontrolüm var yumurta toplama günü cok yorma kendını eve gelince hemen dınlen ayaklarını vucudunu sıcak tut hemen iyileşkı transferın olabılsın allahın izniyle

Merhaba canım nasılsın vurdunmu iğneni yarın kacta randevun bende adet oldum bakalım yarın ne dıcek doktor

Yarin sabah 8 de toplanacak canim. Dun aksam catlatma ignemi vurdurdum. Kalcadan oldugu icin arkadasa yaptirttim. Kac tane hap kullandiktan sonra adetin basladi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…