Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hayırlısı olsun işallah allhım müjdelerle sevındırır senı benı :) brnım doktor da üçüncü gün embriyosu dıyo hepsı fatklı işte napcax onları dınlıcez:)
Amin canim insallah. Dedigin gibi her doktorun tedavisi farkli oluyor. Umarim bizim hakkimizda dogru karar verirler. Onlar ne derse bizler uygulayacagiz. Aslinda 3. Gun de 5. Gun de ayni . Allah can verdikten sonra , her sekilde tutar.

Amin canim insallah. Dedigin gibi her doktorun tedavisi farkli oluyor. Umarim bizim hakkimizda dogru karar verirler. Onlar ne derse bizler uygulayacagiz. Aslinda 3. Gun de 5. Gun de ayni . Allah can verdikten sonra , her sekilde tutar.
Canım nasılsın daha ıyımısın

Iyiyim canim cok sukur. Biraz kanamam var. sildikce peceteye gelen, normal dediler, Hemsire aradi kan vermem lazimmis yarin. Carsamba da progesterone igneye basliyorum. 15 gun boyunca vurunacakmisim. Buradan okuduguma gore yakan bir igneymis. Simdiden igneden gozum korktu.

Slm kızlar
Bende yırt dışında tedavi oluyorum . Tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denememde hamile kaldım 5. Gün embriyosu ile .kızım 2.buçuk yaşında. Ondan sonra bu 6. Denemem dondurulmuşlarla . 4. Denemede hamile kaldım ama boş gebelik oldu 11 hastalıkken kürtaj oldum . Ondan sonra tekrar denedim olmadı . Şimdi yine başladık tedaviye dondurulmuşlarla. Gonalf 75 ml iğneye başladım . Bana uygulanan tedavi yumurta toplama tedavisi gibi uygulanıyor çatlatma iğnesi falan oluyor sonrasında ama yumurta toplanmadan transfer ediliyor . Neyse ki günler Geçmiyor biran önce transfer olsa inşalah . Kızlar merhem süresini okuyun yada okutun hergün bir bardak suya için inşallah rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder .

Canim hosgeldin. Tedavin hayirli olsun , Allah pitircigina kardes nasip etsin. Sen hangi ulkede yasiyorsun? Senin tedavin de degisikmis. Bunu da ilk defa duydum. Transfer gunun belli oldu mu?

Merhaba arkadaslar,
Bende tup bebek tedavisine yeniden basliyacagim, almanyada kaliyorum, 6 senedir evliyim, tupbebekle 1 kere hamile kaldim ama malesef kurtajla sonuclandi, bu 4 duncu denememiz olacak, insallah rabbim hepimizin gonlune gore verir, guzel dusunelim, guzel seyler olsun insallah

Canim hos geldin aramiza. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Sana katiliyorum canim positif dusunmek cok onemli . Her bir denemeden sonra ne kadar cok uzulsek de umitsizlige kapilmamamiz gerekir. Benim ilk deneyimim olacak , olumlu sonuc olacagimi dusunuyorum ama olmazsa da olana kadar yola devam.

Merhaba Arkadaslar araniza Almanyadan katılıyorum, ekim ayinda tedavime basladim, igneler, yumurta toplanma ve Transfer hersey yapildi, 4.gun 2 embriyo transfer edildi ve suan da 6 hafta 4 gunluk hamileyim dun bebegimizin kalbini de gormek nasip oldu, Allah Insallah sizlerede bu guzel duygulari yasatir ve hamileliklerimiz sorunsuz bir Sekilde ilerler.Cok zor bir surec cunku hamile kalmakla bitmio keseyi gorecekmiyim embriyo yerlesmismi Kalp atisini duyacakmiyim bir suru tatli Ama bir o kadar da stresli bekleyis. Allah yardirmcimiz olsun

Tesekkur ederim canim. Allah saglikli bir sekilde minigiji kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlerin basina insallah . Transfer e nasil hazirlandin canim , nelere dikkat ettin? Bizim ile deneyimlerini paylasirsan sevinirim.

Tesekkur ederim canim. Allah saglikli bir sekilde minigiji kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlerin basina insallah . Transfer e nasil hazirlandin canim , nelere dikkat ettin? Bizim ile deneyimlerini paylasirsan sevinirim.
AMIN cnm Insallah, Darısı butun isteyenlere. Acikca soyle soyleyeyim Ben sigara kullaniyordum Ama tup bebekten baska carem olmadigini ogtenince 7 ay once sigarayi biraktim.transfer icin ve Transfer sonrası icin cok bir hazirlik yapmadim Bence en onemlisi Stresten uzak durmak Ben hic Kimseye soylemedim, cunku kimsenin bana surekli soru sormasini istemedim, stresli bir yapim var.Kimse bilmeyince Ben cok rahat ettim.Transferden sonra sadece o gun dinlendim cunku Agrim vardi 26 Tane yumurta toplamislardi. Sonra hersey normal Sekilde devam Etti agir kaldirmadim o kadar. Hatta transferden 3 gun sonra viyanaya tatile gittim o yuzden Stresten uzak durumaya calisin yeter Bence. Umarim yardimci olabilmisimdir

Günaydın hosgeldın canım allahım bebeğni saglıcakla doğurmayı kucağna almsyı nasıp etsın bende almanyada tedavı oluyorum:) güzel tavsıyelerın içğn teşekkürler

Hosgeldın canım işallah tedavın güzel sonuc verır beraber sevınırız:)

Hosgeldın canım allahım güzel sonuclar almayı nasıp etsın işallah hepimize :)

Tesekkur ederim canim. Ben de 4 yil once sigarayi birakmistim, cok sukur. Ama benim etrafta herkes biliyor. Ben soyledim arkadaslarima ve aileme.

rabbim kucagine almayi nasip etsin insallah, ben berlinde kaliyorum, eger burdan bildiginiz iyi bir klinik veya doktor varsa paylasirmisiniz lutfen, cunku en son yasadiklarim hic hos seyler degildi, ve guvenim kalmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…