Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tamam canim yazarim. Adetinin gelmesi normal canim benimkinde ince lekenmeler olmustu sonra ilaci biraktiktan 3. Gun sonra gelmisti. Sen de bana yaz doktordan sonra.

Tamam canim yazarim. Adetinin gelmesi normal canim benimkinde ince lekenmeler olmustu sonra ilaci biraktiktan 3. Gun sonra gelmisti. Sen de bana yaz doktordan sonra.
Olur asıl sen yax ben cok merak edıyom rahatsız etmek istemedim için yazmıyom yarın dıkkat et kendınd olurmu allahıma emanet ol güzel arkadasım dua et uyutmadan seni bol bol

Ne rahatsizligi canim , yapabilirsin her zaman . Saat farkindan dolayi biraz gec yazabilirim ama kesinle geri donus yaparim. Zemzem suyunu icip gidecegim.

DilanBoran canım hayırlı habelerını beklıyom ben cıktım allaha sükür bı sıkıntı yok ayın 30 unda iğnelerım baslıyo allahın izniyle dığer ayın 12 sınde yumurtalar toplancak işallah:) hadi senınde güzel haberlerini alıyım işallah dualarım senınle canım benim

Sizin oranin sistemi de cok farkli. Gec baslatiyorlar ignelere burasi gibi. Ben yeni geldim eve canim. 21 yumurta toplandi. Hemsireler ve doktor cok iyi oldugunu soyledi. Biraz agrim var, antibiotics verdi. Hayirli ile insallah cumartesi transferim var

Ayyyyy Masallah Masallah darısı benım basıma işallah canım cok sevındım işallah hepsıde güzel güzel döllenır dınlen ayaklarını sıcak tut bak ayaklarını üşütme corap gıy üztüne patık gıy bısey hıssettınmı toplanırken cok agrılımı uyandın canımıniçi

Senı bekliyorum sabahtan berı cok merak ettim ya kalkma bugün sakın dınlen

Evet canim uyandigimda sag tarafimda cok agri hissettim. 2 kere sicak battaniye koydular. Cok ilgililerdi. Masaya yattim narkoz verdiler serum taktilar, uyandigimda her sey bitmisti. Bugun hic bir is yapmamami soylediler. Yemek falan yapma , sadece yatak dediler. Yarin icin de kendini fazla yormadan is yapabilirsin dediler.

Aynen canim eger tutarsa ben keseyi gorecegim, senin de yumurtalar toplanacak. Hayirlisi olur insallah.
Ayyyyyy işallah canım benım ıyı düşüncez olcak dıcez allahın izniyle:) benım doktorum senın kı kadar yumurta ıstemıyo en fazla on tane toplucam dedı neden cumartesı transfer gec deilmi canımıniçi

Aslinda benim doktor da bu kadar fazla istemiyordu. Ama beni vucudum ilaclara asiri cevap verdi. Dusuk doz uygulandi aslinda. Menopur 225 ve puregon 75 yaptim 7 gun. 8 gun Sadece menopur 150 yaptim. Cumartesi catlatma ignem onceden 10000 denilmisti. Sonra vucudum ilaclara erken cevap veriyor diye 5000 e dusurdu. Erken catlamasin diye. Pazar gunu kana bakildi ilac kana karismis mi diye baktilar.

5. Gun embryo nun daha iyi oldugunu soylediler. Onun icin cumartesi gunu transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…