Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ilaç la düzelir merak etme bebisin allaha emanet.Ben ilk başlarda iyot hapı da kullandım oda iyi geliyormuş folik asiti de hep iyotlu kullan dedi .sende bi sor doktoruna.

Inşallah canım korkuyorum bazen şeker çıkacak diye yemek yedikten sonra falan çok uyku bastırıyor.
Sorarim dr a burda var mi iyotlu folik asit bilmiyorum. Hamilelikten dolayi da uykun geliyor olabilir. Insallah sonucun guzel cikar yuksek cikarsa da diyet ile onu dengeliyorlarmis hic korkma canim.

Sorarim dr a burda var mi iyotlu folik asit bilmiyorum. Hamilelikten dolayi da uykun geliyor olabilir. Insallah sonucun guzel cikar yuksek cikarsa da diyet ile onu dengeliyorlarmis hic korkma canim.
Inşallah öyledir tedaviye başlamadan yapmıştık şeker testi iyi çıkmıştı inşallah yine.iyi çıkar sonuç.

Kizlar biz simdi yeni geldik Istanbul a ve Otelimize yerlestik :) Kismetse Sabah 8 de Hastanede olmaliyiz, Allahim insallah hersey yolunda gider, cok heycanliyim :) ama ilk seferine göre daha sakinim biliyorum nasil olacagini felan o yüzden herhalde 😊😊😊
Hadi gözün aydın yarın kavuşuyorsun inşallah yavrucuguna. Dualarımız seninle canım yarın çok güzel bi gün miraç kandili .inşallah sanada hayırlı bi sonuç getirsin.

Hadi gözün aydın yarın kavuşuyorsun inşallah yavrucuguna. Dualarımız seninle canım yarın çok güzel bi gün miraç kandili .inşallah sanada hayırlı bi sonuç getirsin.
Tesekürler canim, evet yarin cok hayirli bie gece, sadece dua edebilirim Namaz kilamiycam malesef, benim icin Dua eden herkesten Allah razi olsun,,💖💖💖💖

Kizlar biz simdi yeni geldik Istanbul a ve Otelimize yerlestik :) Kismetse Sabah 8 de Hastanede olmaliyiz, Allahim insallah hersey yolunda gider, cok heycanliyim :) ama ilk seferine göre daha sakinim biliyorum nasil olacagini felan o yüzden herhalde 😊😊😊
Hayirli olsun canim yarin miniklerine kavusacaksin. Dualarimiz senin ile yarin.🤲🤲

Benim tahminlerime gore sen cok pozitif birisin. Sakin hic bir zaman bu ozelligini birakma. Dr ile gorusmeye gittiginde hatcing olayini sorsana dr a orda yapiliyormuymus.
Ben iyiyim canim . Bugun hemsire mesaj atti 4/16 da ultrason randevusu verdi. Artik gun saymaya basliyacagim oglusu gormek icin.🧿
Günler hızlıca geçsin bir an önce oğluşunla kavuş canım benim benim :)

Ilaç la düzelir merak etme bebisin allaha emanet.Ben ilk başlarda iyot hapı da kullandım oda iyi geliyormuş folik asiti de hep iyotlu kullan dedi .sende bi sor doktoruna.

Inşallah canım korkuyorum bazen şeker çıkacak diye yemek yedikten sonra falan çok uyku bastırıyor.
Bana da iyotlu folik asit kullan dedi...

DilanBoran DilanBoran takvimin çok yakışmış.. hayırlı olsun ☺

Son düzenleme:
Çok güzel:) daha sakin olmak da çok güzel:) hep bu sakinliği hatırla. Bebeklerinle çok güzel bir transfer süreci geçir inşallah. Transferin yarın değil mi? Saat kaçta?

Son düzenleme:

Bool sanslar! Insallah 3 kisi donersiniz evinize :)

Blablup Blablup yarin insallah guzel bir sonucla yuzumuzu guldurursun. Yarin sabah iki guzel haber ile uyanmak istiyorum.

Aminnn canim tesekkurler :)))
Kizlar son kan sonucum cikti 13.033. Oglusum buyuyor Masallah 🧿🧿

Masallahhh, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Canım umarım güzel bir değer ile hamilelik haberin netleşir bugün

Aminn canim cok sagol.

Güzel haberlerle karşılaş canım:) ne zaman kan vereceksin acaba? Ya da verdin mi?

Sabah kan verdim canim. 14:00-19:00 arasi arayacaklar. Insallah guzel seyler duyarim :)

Merhaba Kizlar 🤗🤗 Simdi yeni geldik Hastaneden, cok sükür versey güzel gecti Transfer yapildi, 2 bucuk saat Hastanede yattim ve taburcu oldum ☺☺☺ Istanbulda oldugum süre Progestan Igne yaptircam kalcadan, bugun yarin dinlen dediler ve daha sonra normal hayat basliyor 😍😍😍 Allahim Insallah yüzümüzü güldürür bu sefer, Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

DilanBoran DilanBoran Hayirli olsun takvimin, insallah adim adim hergün büyüdügnü takip edersin, Insallah banada nasip olur hayirlisiyla 😍😍

Blablup Blablup bir güzel haberde senden alalim bugun insallah 🍀🍀🍀

Hayirli Kandiller, Allahim Tüm Dualarimizi Kabul eder Insallah

Merhaba Kizlar 🤗🤗 Simdi yeni geldik Hastaneden, cok sükür versey güzel gecti Transfer yapildi, 2 bucuk saat Hastanede yattim ve taburcu oldum ☺☺☺ Istanbulda oldugum süre Progestan Igne yaptircam kalcadan, bugun yarin dinlen dediler ve daha sonra normal hayat basliyor 😍😍😍 Allahim Insallah yüzümüzü güldürür bu sefer, Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz

DilanBoran DilanBoran Hayirli olsun takvimin, insallah adim adim hergün büyüdügnü takip edersin, Insallah banada nasip olur hayirlisiyla 😍😍

Blablup Blablup bir güzel haberde senden alalim bugun insallah 🍀🍀🍀

Hayirli Kandiller, Allahim Tüm Dualarimizi Kabul eder Insallah
Hadi inşallah bu sefer sağ salim kucağına görürsün bebislerini .
Bebislerini dedim ama bi tane mi iki tane mi .
Sana yasin okuyucum inşallah evime girebilirsem kapıda kaldimda biraz :)
Yanlışlıkla evin anahtarı yerine arabanın anahtarını almışım çöp dökmeye inerken :) eltime geldim bende :)
Çok dalgın oldum bu aralar .

Back
X