Ben kan testimi klinikte yaptirdim canim, beni arayip sonucu soylediler, tebrik ettiler, 4 haftalik hamilesiniz, 12 gun sonra 6. hafta icin ultrason randevusu alin kendi doktorunuzdan dediler. Bir daha klinige gitmedim. Kendi kadin doktorumda randevum dündü ama o hatali olctu, pazartesi hastahaneye gitmistim agrilar icin, orada 6+5 olculmustu. Bugun 7+0 olmasi lazim yani. Doktoruma bunu soyledim, olcumleri yeniden tekrarlayacagiz 3 hafta sonra, ona gore beklenen dogum tarihi ve is yerine verecegin izin kagidini hazirlariz dedi.
Evet kalp atislarini duymak cok guzel. Allahim daim etsin
Canim randevuyu beklemeyip simdiden en azindan haber mi versen acaba? Daha rahat ederdin. Belki telefonda onerileri olur doktorun, veya randevunu one alir?
Canim kadin doktoruna bu konuda uzun zamandir gitmediysen, simdi gittiginde ilk once tuplerine bakilmasini isteyecektir muhtemelen, cunku kadin doktoru tum ihtimalleri elemeden tup bebek kliniklerine sevk etmiyor. Direk gidip bizim cocugumuz olmadi xxx yildir demekle sevk yazmaz maalesef

1 sene normal deneme suresi verir, sonra seni laporoskopi icin hastahaneye sevk eder, tuplerde tikanik varsa acilirsa, ustune 1 deneme suresi daha veriyor bildigim kadariyla. Yani bence sen biran once en azindan kadin doktoruna gitmelisin... Yoksa cok uzayabilir surec.
dennisgo
cum nasilsin? Basladi mi tedavin?