Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet canim tutunduguna gore kabugundan cikiyor. Ama hatching ile embrionun kabugundan cikmasi daha kolay oluyor ve bu sayede tutunmayi kolaylastiriyor. Suan sadece senin denemedigin bu kalmis. Bir sonraki denemen de mutlaka dene.
Evet Doktoruma bir sorayim, bide belki yine hamilelik olmazsa tekrardan Histeroskopie + Rahime cizik isteyebilirim demisti doktorum, bilmiyorum bukadar islem yapilmasi dogrumu degilmi, yaptirip faydasini gören varmi acaba veya zaarari varmidir

Merhabalar hoşgeldin aramıza ben AOK da çıktım 100/%75 karşıladı BAHN BKK geçtim 100%100 karşıladı
Hoşbulduk. Cevabın için çok teşekkür ederim. Bahn Bkk Bayern’de de %100 görünüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eşim bu akşam yurtdışından geliyor ona bu seçenekleri sunucam

Merhaba herkese.Ben Türkiye de tüp bebek tedavisi oldum.Salı günü transfer yapıldı.12 gün Sonra 2 gün arayla kan testi yaptırmamı söylediler Almanya da nerede yaptırabilirim kan testini?Birde progesteron iğnesi verdi doktor bu iğneyi hergün nerde yaptırabilirim?
Transferin Hayirli olsun insallah simsiki tutunur yavrun sana, Almamyada yasamadigim icin bilmiyorum, ama ben Frauenarztda yaptiriyordum

Merhaba herkese.Ben Türkiye de tüp bebek tedavisi oldum.Salı günü transfer yapıldı.12 gün Sonra 2 gün arayla kan testi yaptırmamı söylediler Almanya da nerede yaptırabilirim kan testini?Birde progesteron iğnesi verdi doktor bu iğneyi hergün nerde yaptırabilirim?
Acaba Türkiyede hangi Sehir hangi Kliniktesin? Ve neden Türkiye ? Benim gibi PGT mi yaptiriyorsun

Acaba Türkiyede hangi Sehir hangi Kliniktesin? Ve neden Türkiye ? Benim gibi PGT mi yaptiriyorsun
Almanya’da başlamıştık hatta bütün testlerimizi yaptırdık ama gittiğimiz klinikte hoş olmayan kafamızı karıştıran bir çok olay yaşadık.Ben İstanbulda Bahçeci tüp bebek merkezine gittim.Doktorum Mustafa Bahçeci.İlk denemem sadece biraz yumurta rezervim düşüktü

Hayırlı olsun transferin, insallah bebisin sana simsiki tutunur. 10 gun sonra da bize guzel haberleri verirsin.

Almanya’da başlamıştık hatta bütün testlerimizi yaptırdık ama gittiğimiz klinikte hoş olmayan kafamızı karıştıran bir çok olay yaşadık.Ben İstanbulda Bahçeci tüp bebek merkezine gittim.Doktorum Mustafa Bahçeci.İlk denemem sadece biraz yumurta rezervim düşüktü
Insallah bu Klinikte Mutluluga ulasirsiniz, Bende Istanbulda tedavi oluyorum, GOP Yeni Yüzyil Üniversitesinde, Insallah Rabbim yüzümüzü güldürür birdahakinde

Hayırlı olsun transferin canım inşallah güzel sonuç olur senin için. Kan testini aile doktorun da yapmaz mı yada kadın doktorun da da yaptirabilirsin

Hayırlı olsun transferin canım inşallah güzel sonuç olur senin için. Kan testini aile doktorun da yapmaz mı yada kadın doktorun da da yaptirabilirsin
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu zor süreçlerden Sonra.Aile doktorumuza sorduk tüp bebekte kan testi farklı oluyor dedi.Artık sonucu bekleyip geri dönecem Almanya’ya.

Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?

Kizlar bana biraz akil verin, öyle cok huzursuzumki sadece aglamak istiyorum :KK43: Bizim asil tedavi sebebimiz akrabaliktan dolayi Tasiyici olmamiz, sizce devam mi etmeli yoksa normal yoldan mi denemeliim? Hersey Allahtan, veren de o alanda o, kendimi tamamen teslim edip tevekül edip Rabbime siginip normal yollardan hamile kalmayi denemelimiyim? Her Akraba evliliginde illaki engelli bebek olacakmi, veya akraba olmayanlarda olmayacakmi? Lütfen beni yargilamayin, eşimi canimdan cok seviyorum tek istegim canim eşimden saglikli hayirli anali babali büyütcegmiz evladimiz olsun. Cok duygusalim yanlis bisey yazarsam affedin :KK43::KK43: Benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz? Maddi Manevi cok yipraniyoruz, genetik yaptirdigmiz icin hicbir yardim alamioruz herseyi kendimiz ödüyoruz :KK43::KK43:
Etrafimda birkac örnek var Akraba olmayipta malesef hasta bebekleri olan yani Allahim verecekse yinede verir öyle degilmi ? Nolur kizlar bana biraz güzel birseyler söyleyin. Allah Razi olsun
Canın kimyasal için çok üzdüğünüm. Ama bunun aslında olabildiği ve adet ile sonlandığı için çoğu kadının anlamadığı bile söylenir. Böyle bakınca negatif kadar doğal bir şey gibi duruyor sanki kimyasal.
Ama yine de doktorun ne söyleyeceği önemli. Bildiğim kadarıyla düşük gibi değerlendirilmiyor ama en iyisini doktor söyleyecektir.
Üzülmekte sıkılmakta çok haklısın. Ama devam etmek ve yeniden umut etmek gerekir. Kaçıncı denemede gerçek olur bilmiyorum ama bence hepimiz sonunda istediğimiz güzel haberi alacağız

Bir süre yazamadım kızlar. Yeni tedavi başladı. Bugün 3. İğneyi vuracağım Pazar da kontrol var bakalım.
Bu konu o kadar gündemimde yok ki saat kurdum akşam 7 de iğneyi vuruyorum bir daha aklıma gelmiyor.
Yok ne yesem ne içsem ne yapsam, bu protokol ile kim ne sonuç almış. Benim yumurtalar ne durumda.. kafamda bunların hiç birisi yok. Kafam bomboş ve bu bana garip geliyor :)

Bir süre yazamadım kızlar. Yeni tedavi başladı. Bugün 3. İğneyi vuracağım Pazar da kontrol var bakalım.
Bu konu o kadar gündemimde yok ki saat kurdum akşam 7 de iğneyi vuruyorum bir daha aklıma gelmiyor.
Yok ne yesem ne içsem ne yapsam, bu protokol ile kim ne sonuç almış. Benim yumurtalar ne durumda.. kafamda bunların hiç birisi yok. Kafam bomboş ve bu bana garip geliyor :)
Bunu Basarabilmek ne güzel birsey, insallah hersey yolunda gider ve süper sonuclar alirsin, dondurulmuslarin yokmuydu veya dondurmayi düsünüyormusun

Canın kimyasal için çok üzdüğünüm. Ama bunun aslında olabildiği ve adet ile sonlandığı için çoğu kadının anlamadığı bile söylenir. Böyle bakınca negatif kadar doğal bir şey gibi duruyor sanki kimyasal.
Ama yine de doktorun ne söyleyeceği önemli. Bildiğim kadarıyla düşük gibi değerlendirilmiyor ama en iyisini doktor söyleyecektir.
Üzülmekte sıkılmakta çok haklısın. Ama devam etmek ve yeniden umut etmek gerekir. Kaçıncı denemede gerçek olur bilmiyorum ama bence hepimiz sonunda istediğimiz güzel haberi alacağız
Evet bugun Kanamam basladi, aslinda buna bile sükürler olsun Adet ile kendiliginden gidecek ve bir islem yapilmak zorunda kalmiycak insallah, yani dis gebelik de olabilirdi ama olmadi diye sükrediyorum, Allahim sükür sebeblerimizi cogaltsin insallah, eşim dün Ucak bileti aldi Augstosta 2 hafta tatil yapip öyle tekrar baslamak istiyor, bakalim insallah hayirlisi olsun

Hayirli olsun canim tedavin. Insallah bu denemende bebisine kavusursun. Rahat olman cok Iyi canim.

Hayırlı olsun yeni tedavin inşallah.
Rahat olman çok güzel aslında bende bu defa öyleydim yok ananas yiyeyim yok bu yiyecek tutunmayı kolaylaştırıyor hiç birini yapmadım. Ignelerimi saatinde yaptım allah a bıraktım rabbim ol dedikten sonra hepsi boş. Inşallah bu mübarek günün hatırına rabbim yüzünü güldürsün bu sefer.

Back
X