Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Kizlar bana biraz akil verin, öyle cok huzursuzumki sadece aglamak istiyorum

Bizim asil tedavi sebebimiz akrabaliktan dolayi Tasiyici olmamiz, sizce devam mi etmeli yoksa normal yoldan mi denemeliim? Hersey Allahtan, veren de o alanda o, kendimi tamamen teslim edip tevekül edip Rabbime siginip normal yollardan hamile kalmayi denemelimiyim? Her Akraba evliliginde illaki engelli bebek olacakmi, veya akraba olmayanlarda olmayacakmi? Lütfen beni yargilamayin, eşimi canimdan cok seviyorum tek istegim canim eşimden saglikli hayirli anali babali büyütcegmiz evladimiz olsun. Cok duygusalim yanlis bisey yazarsam affedin

Benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz? Maddi Manevi cok yipraniyoruz, genetik yaptirdigmiz icin hicbir yardim alamioruz herseyi kendimiz ödüyoruz

Etrafimda birkac örnek var Akraba olmayipta malesef hasta bebekleri olan yani Allahim verecekse yinede verir öyle degilmi ? Nolur kizlar bana biraz güzel birseyler söyleyin. Allah Razi olsun