- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.161
Ben istanbuldayım da canım. Gerçi hepimize uygulanan işlem aynı ama....Hosgeldın evet sen nereyı arıyon tatlım
İstersen aramıza katılabılırsın bızım için sıkıntı yok tatlım :)Ben istanbuldayım da canım. Gerçi hepimize uygulanan işlem aynı ama....
İstersen aramıza katılabılırsın bızım için sıkıntı yok tatlım :)
Woww senin ki de baya yuksek cikmis canim. Bakalim benim kac cikacak. 2 saat kaldi ogrenmeme.Benim 12. gün 670di ama tek embryo :)
Ben salı günü opu olcam canım bı sorun olmassaBen istanbuldayım da canım. Gerçi hepimize uygulanan işlem aynı ama....
Ben salı günü opu olcam canım bı sorun olmassa
Hos geldin canim aramiza. Sen tedavine basladin mi ,basalamak uzeremisin?Ben istanbuldayım da canım. Gerçi hepimize uygulanan işlem aynı ama....
Hayır haftaya salı sen bugün oldun demek hayırlısı olsun kac yumurta toplandı canımYarın yani. Hadi hayırlısı canım. Bende bugün oldum... Heyecanla bekliyorum bebişlerim ne durumda. Sabah arayıp haber edecekler. Çok heycanlıyım
Hos geldin canim aramiza. Sen tedavine basladin mi ,basalamak uzeremisin?
Hayır haftaya salı sen bugün oldun demek hayırlısı olsun kac yumurta toplandı canım
Olsunnnnnnn işallah ıkısıde güzelce döllencek neden üzülüyon bıze lazım olan bı tane kalıtelı yumurta tatlım üzülme lütfen:)He anladım canım... kaç yumurtan gelişti peki?
Benden yalnızca 2 tane
Hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel bolunup kaliteli embriolar olurlar. Aynen dedigin gibi tam heyecanli donemlerdesiniz. Ama transferden sonra beklemek daha heyecanli. Bugun benim transferden sonra 9. Gunum. Kan verdim bugun, sonucunu bekliyoruz arkadaslarla birlikte.Hoşbuldum canım...Başladım canım. Bugün opu oldum... yarın yumurtalardan haber beklicem bakalım... en heyecanlı kısımlardayım yaniSen ne durumdasın canım ?
Olsunnnnnnn işallah ıkısıde güzelce döllencek neden üzülüyon bıze lazım olan bı tane kalıtelı yumurta tatlım üzülme lütfen:)
Hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel bolunup kaliteli embriolar olurlar. Aynen dedigin gibi tam heyecanli donemlerdesiniz. Ama transferden sonra beklemek daha heyecanli. Bugun benim transferden sonra 9. Gunum. Kan verdim bugun, sonucunu bekliyoruz arkadaslarla birlikte.
Ederiz tatlımda sen neden kötüyü cagırıyosun önce sen ınankı olsun lütfen modunu yükselt azcık yarın bıze güzel haberler vercen ısallah:)Canım biz çift koydurcakdık zaten de... ondan geçtim hayırlısı olsun bitane olsunda... ya 2 side olmazsa diye düşünüyo insan...dua edin bana
Ederiz tatlımda sen neden kötüyü cagırıyosun önce sen ınankı olsun lütfen modunu yükselt azcık yarın bıze güzel haberler vercen ısallah:)
Senınde hayırlı olsun tedavın canım benim ya izmir sana ugur getırsın bebıslerınle dön işallahhhh canım benim:) iyi dileklerın için cok teşekkür ederim:)Merhaba arkadaşlar.ben de türkiyeye geldim dün Amerikadan.inşallah tedavime başlıycam tekrar sıfırdan.@Dilan60 canım bekliyorum güzel sonucunu meraklaHurihuri2013 canım sana da opunda hayırlı sonuçlar diliyorum.kaliteli yumuşların olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?