- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.181
Allahım neyden korkarsak onla sınar bızıı o yüzden lütfen umutlu olki olsun kötüyü sımdı düşünme olmassada vardır bı hayır tatlım ama işallah olcak bı tanede olsa olcak allahın izniyle:)İnşaAllah canım. Ne bileyim kendimide fazla kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum oyüzden
Allahım neyden korkarsak onla sınar bızıı o yüzden lütfen umutlu olki olsun kötüyü sımdı düşünme olmassada vardır bı hayır tatlım ama işallah olcak bı tanede olsa olcak allahın izniyle:)
Senınde hayırlı olsun tedavın canım benim ya izmir sana ugur getırsın bebıslerınle dön işallahhhh canım benim:) iyi dileklerın için cok teşekkür ederim:)
Hosgeldın canım:) öğrenirsın hepsını sıkılma canım:)Selam kızlar bende almanyada yaşıyorum bugün doktor banada tüp bebek için başvuru yapmamı söyledi. Ben daha yeni başlıyorum hiç bi fikrim yok bu konuda .Inşallah hepinizin ilk seferde tutar.
Ben izmirde cok fazla bu konuda ilerledıklerını bolıyorum işallah da olcak cift olcak işallah da:)Cok tesekkur ederim sana iyi dileklerin icin..insallah bu sefer hersey yolunda gider benim de.
Ben en iyisi sizin eski mesajlari okumakla başlayayım.Hosgeldın canım:) öğrenirsın hepsını sıkılma canım:)
Evet canim ben 7. Gunumde idrar testinde ogrendim. Simdi kan sonucunu bekliyorum. Sen de moralini bozma. 2 tanesinden bir tanesi de kaliteli olsa da yeter canim. Moralini bozma canim. Insallah guzel haberler duyacagiz senden de.İnşaAllah canım... Oooooo naptın sen yaaaa :))))) seninki heyecanın tavan yaptığı dönem :)) nezaman çıkcak canım sonuç? Transferden sonra 9. Günde belli olurmuymuş? Tek embriyomu canım seninki
Neyı merak edıyosun canım sorBen en iyisi sizin eski mesajlari okumakla başlayayım.
Ben izmirde cok fazla bu konuda ilerledıklerını bolıyorum işallah da olcak cift olcak işallah da:)
Ben daha badlamadigim için hiç bişey bilmiyorum ama doktor bilgilendirecektir heralde.biz daha yeni doktordan kağıt alıp sigortaya başvurumuzu yapıcaz onlar onayladıktan sonra baslicaz sizinde öyle mi oldu .Neyı merak edıyosun canım sor
Canim ben cok umitliyim senden bu sefer. Insallah bu sefer olacak canim. Bizler senin hep yaninda olacagiz.Merhaba arkadaşlar.ben de türkiyeye geldim dün Amerikadan.inşallah tedavime başlıycam tekrar sıfırdan.@Dilan60 canım bekliyorum güzel sonucunu meraklaHurihuri2013 canım sana da opunda hayırlı sonuçlar diliyorum.kaliteli yumuşların olsun.
Uzun olsun tatlım azmı bekledık bebişlerımıx gelsınde ben aylarca beklemeye razıyım gec olsunda güzel sonuç olsun hemşerımmmmm sen güçlüsün bak teeeee nerelerde arıyon bebısını canım arkadsımAy insallah canim ya.ne guzel bir dilek.cok istiyorum ben de ikiz olmasini ama teke de raziyim yeterki benisim olsun..yalniz benim yolum biraz uzun olucak.amh dusuk rezerv azligi var.o yuzden havuz yontemi uygulanicak.yumurta toplamasi uzun suruyor.ama yilmak yok.yola devam edicem
Evet canim ben 7. Gunumde idrar testinde ogrendim. Simdi kan sonucunu bekliyorum. Sen de moralini bozma. 2 tanesinden bir tanesi de kaliteli olsa da yeter canim. Moralini bozma canim. Insallah guzel haberler duyacagiz senden de.
Yok o sürede ilac kullanmaya basladık planlarımız yapıldı sız nerde yaptırıyonuz canım doktor bı cızelge yapmadımıBen daha badlamadigim için hiç bişey bilmiyorum ama doktor bilgilendirecektir heralde.biz daha yeni doktordan kağıt alıp sigortaya başvurumuzu yapıcaz onlar onayladıktan sonra baslicaz sizinde öyle mi oldu .
Yok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.Yok o sürede ilac kullanmaya basladık planlarımız yapıldı sız nerde yaptırıyonuz canım doktor bı cızelge yapmadımı
Canim ben cok umitliyim senden bu sefer. Insallah bu sefer olacak canim. Bizler senin hep yaninda olacagiz.
Temmuzda dogcakmis 1 hafta erken ve kiz
Ay insallah canim ya.ne guzel bir dilek.cok istiyorum ben de ikiz olmasini ama teke de raziyim yeterki benisim olsun..yalniz benim yolum biraz uzun olucak.amh dusuk rezerv azligi var.o yuzden havuz yontemi uygulanicak.yumurta toplamasi uzun suruyor.ama yilmak yok.yola devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?