- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.201
Hemen hurıyıııııı unuttu hıhhhkızlar yeni gelenler hoşgeldiniz aramız:))
benim sabah transferim var lütfen dualarınız sizlerde eksik etmeyin çok ihtiyacım var :)))
sizlerinde başlayan yada niyetinde olan hepinizin hayirlu olsun inş
gobislerimiz bebislerle dolsunnnnn:))
Anladı canım sende aramıza katılır ocaga kadar hesirseyı öğrenirsın bısey söliyimmi herseyı bilip yada bılgı sahıbı olarak ılerlemek cok daha mantıklı ben cok memnunum mesela :)Yok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.
Frankfurt muYok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.
Evet haklısın. Bende iyice araştırırım. Doktor bilgilendirmek için kağıtlar verdi ama almanca çok bilmiyorum o yüzden okumadım hiç.Anladı canım sende aramıza katılır ocaga kadar hesirseyı öğrenirsın bısey söliyimmi herseyı bilip yada bılgı sahıbı olarak ılerlemek cok daha mantıklı ben cok memnunum mesela :)
Bişey dıyım mi ben artık kim kim tanıyamıyom heeee yaslılıktanmı dersın kız
Bende şuan bişey kullanmıyorum. Bende Darmstadt Kinderwunsch Zentrum a gidiyorum orda türk bi doktor var .bu ay turkiyeye gidicem ailemi görmeye dönüşte başlarız artık.Frankfurt mu?? Bende Offenbach Kinderwunsch Centrum da yaptırdım.. bizim ilk görüşmemizde ön bilgiler verildi neler yapabiliriz, karşımıza bir sorun çıktığında başka bir secenek olacak mı bu tarz şeyler konuşldu.. sonrada eşim sigortamıza başvuru yaptı onlardan onay geldi.. bu sürede ben sadece folik asit kullandım..
Bişey dıyım mi ben artık kim kim tanıyamıyom heeee yaslılıktanmı dersın kız
Sen bizim ilk destekcılerdendın deme tatlım yanlışmı hatırlıyomOooo MaşaAllah hanımlar, opu, transfer, iğneler bir sürü gelişmeler olmuş.. rabbim gönlünüze göre versin.. çok aratmadan göbüşleriniz dolsun.. aminnnnn
Ağlıcammmm heeeeeeesen hepimizi tek tek düşünensiiiinnn :)
Evettt.. ara ara takip ediyorum sizi.. bugün dilanın sonucunu bekliyoruz hep birlikteSen bizim ilk destekcılerdendın deme tatlım yanlışmı hatırlıyom
Evet canım doğru hatırlamısım :) bugün yol arkadasım can dostum amacının ılk adımına ulaştı allahım tamamına erdırsın:) sıra burdakı tüm arkadaslarıma ve bana geldı senı burda görmek cok mutlu ettı benı cok saol destegın duaların için canım:)Evettt.. ara ara takip ediyorum sizi.. bugün dilanın sonucunu bekliyoruz hep birlikteidrarda pozitif şimdi kanda resmileştirecek allahın izniyle
Hos geldin canim aramiza. Simdiden tedavin hayirli olsun.Selam kızlar bende almanyada yaşıyorum bugün doktor banada tüp bebek için başvuru yapmamı söyledi. Ben daha yeni başlıyorum hiç bi fikrim yok bu konuda .Inşallah hepinizin ilk seferde tutar.
Çok tesekur ederim hepimizin inşalla h hayırlı olsun .Hos geldin canim aramiza. Simdiden tedavin hayirli olsun.
Cok tesekkür ederim canım insallah hep birlikte guzel haberler alırız.evet uzun olsun da guc olmasın hakıkaten ben katlanırım herseye.Uzun olsun tatlım azmı bekledık bebişlerımıx gelsınde ben aylarca beklemeye razıyım gec olsunda güzel sonuç olsun hemşerımmmmm sen güçlüsün bak teeeee nerelerde arıyon bebısını canım arkadsım
Ay ne güzel haber çok sevindim bize de umur oldu rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar Evet sonucumu acikliyorum 149.7 . Allah ima sukurler olsun kizlar. Biri bana cimdik atsin. Doktorum un kardesi aradi beni . O guzel haberi verdi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?