Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
Canim cok sevindim, Hayirli olsun . Dr un dedigi gibi artis olmasi onemli. Her insan da farkli salgilanabiliyor hcg. Tekrar kan verecekmisin pazartesi? Insallah degerin kat kat artar canim.

canim eger dollenme olmaz ise enjekte edemiyorlar mi?
senin dediklerini ben cok yasadim. Esim ile cogu kavgamizda olmasin falan diyip vazgecmek bile istedi. Genelde de bu kavgalar tedavi surecinde daha cok oluyor. Bizler hormon da aldigimiz icin daha hassas olabiliyoruz ama bazi erkekler bunu anlamiyor. Bizler anne olabilmek icin her seyi yapmaya haziriz ama erkekler biraz daha pasif bu konuda. Ama eninde sonunda ikna oluyorlar hepsi.
Bu dedigin dr u ne uzerinden takip ediyorsun? YouTube mu?

Canim cok sevindim, Hayirli olsun . Dr un dedigi gibi artis olmasi onemli. Her insan da farkli salgilanabiliyor hcg. Tekrar kan verecekmisin pazartesi? Insallah degerin kat kat artar canim.
Dediğin gibi geç tutunmuş sanırım. Ben hiç bilmiyordum öyle bir şey şaşırdım :) Sonucu öğrendiğim doktor kendi doktorum değildi. Pazartesi kendi doktorumla konuşulacak o zaman belli olacak; kan verecek miyim, ilaçlara nasıl devam edeceğim, ultrason randevusu ne zaman olacak..

Ayyy Bekliyorum heyecanla
Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
çooooooooook sevindim :) önemli olan doktorun dediği. O da hamilesin demiş canım çok sevindim
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Kızlar
Ay nasıl sevindim bilemezsin canım rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah valla kendim gibi mutlu oldum. Gözün aydın. Disardaydim yeni geldim merakla bekliyordum

Kızlar

Tebrikler canım! İnşallah sağlıkla ilerler, hızla geçer aylar

Kanda baktırmaya devam et değerlere ama, katlandıkca daha rahat olursun.

Ooo sonuçlar cıkmış. Gözün aydın olsun. Değerlere hiç takılma. Önemli olan artisti ve o da sağlanmış. Inş gerisi Allah 'ın takdiri. Sen olumlu düşünmeye devam et. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu ilk oldu senin için. Gördüğün üzere sende hamile kalabilrsin. Bunu tatmak bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…