- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.221
Bekliyorum güzel haberleriniEvet canım sabah verdim bir saat sonra doktoru arayacağız
Zaman yaklaştıkça stres yaptım biraz. Hiç test yapmasam böyle olmazdı sanırım. Ne güzel Regl olmadım diye mutlu mesut beklerdim :) ama sonuç ne olursa olsun zAten birazdan öğreneceğizBekliyorum güzel haberlerini
Hayırlı olsunnnn :)) çok sevindim, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinKızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
Değerlerim düşük gitmiş ama düzenli artış olduğu için doktor hamilesin dedi. Testim çok silik diye kimyasal oldu sanıyordum. Şimdilik sorun yok umarım devamında da her şey yolunda gider canım.AyyyBekliyorum heyecanla...
Saol canım umarım hepimiz önce güzel haberi alırız sonra da sağlıkla kucağımıza alırız..Hayırlı olsunnnn :)) çok sevindim, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Hayırlı olsun, hızlı hızlı artsın inşallahKızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
Teşekkür canım umarım bundan sonra daha hızlı artar.. darısı başına bir an önce umarım sen de pozitif sonuç alırsın.Hayırlı olsun, hızlı hızlı artsın inşallah
Canim cok sevindim, Hayirli olsun . Dr un dedigi gibi artis olmasi onemli. Her insan da farkli salgilanabiliyor hcg. Tekrar kan verecekmisin pazartesi? Insallah degerin kat kat artar canim.Kızlar
canim eger dollenme olmaz ise enjekte edemiyorlar mi?Valla canim belli degil gidishata gore dediler. Benim yumurtalarin dollenme problemi var simdi spermleri yumurtaya enjecte etmeden deneyecekler. Bu da ya olumlu sonuc verecek ya da hic bir yumurtanin dollenmeme ihtimalide var. Insallah ilki olur. O zaman taze transfer yapacaklar ama 2.si olursa hic transfer yapilamaz.
senin dediklerini ben cok yasadim. Esim ile cogu kavgamizda olmasin falan diyip vazgecmek bile istedi. Genelde de bu kavgalar tedavi surecinde daha cok oluyor. Bizler hormon da aldigimiz icin daha hassas olabiliyoruz ama bazi erkekler bunu anlamiyor. Bizler anne olabilmek icin her seyi yapmaya haziriz ama erkekler biraz daha pasif bu konuda. Ama eninde sonunda ikna oluyorlar hepsi.Inanir misin, bazen ben de düsünüyorum pozitif görmek nasil bir duygu diye, gördügümü hayal ediyorum, gözlerim doluyor olmadik yerlerde. Olursa ne düsünürüm, nasil hissederim cok merak ediyorum.
Bu arada canim benim esim de cok zor ikna oldu ve heran vazgecebilir. Ben laparoskopi icin bekliyorum, onun kan ve sperm örnegi vermesi gerek tüp bebek merkezinde. iki ay oldu hala gitmedi. Ben tüp bebek merkezine ilk gittigimde de benimle gelmedi, yalniz birakti beni. Zaten bakti ben o kadar kosturuyorum, nelere katlaniyorum, o yüzden kabul etti tüp bebegi ama dedigim gibi hicbirsey yapmiyor ve ilk kavgada beni cezalandirmak icin vazgececeginden korkuyorum
Bu dedigin dr u ne uzerinden takip ediyorsun? YouTube mu?Amiiiin.
Ben de çok hatalar yapmışım aynen dediğin şekildeydim ben de, şükür toparladım kendimi. Hala daha dikkat etmem gereken şeyler var, uyku saatine özen gösteremiyorum mesela 10-11 arası yatmam gerek en geç. Onu da yaparsam çok güzel olacak. Amerika'da bir dr var. Dr. Felice Gersh. Üreme ile alakalı çok güzel videoları var. Tedavi metodu çok farklı. Senin bahsettiğin o takviyeler vardı ya onlarla tedavi ediyor. İştahsız, güzel yemeyen bir kadın hamile kalamaz, aynı şekilde sağlıksız yaşam da aynı etkiyi yapar, vücudunuza iyi bakın, sağlıklı beslenin diyor. Zayıf vücut kendini hastalıklardan korumaya çalışırken üreme fonksiyonunu devre dışı bırakıyormuş, önceliği zaten var olan vücudun sağlığına veriyormuş. Ne zaman biz sağlıklı, iyi beslenen, su içen, spor yapan, vaktinde uyuyan insanlar haline gelirsek o zaman vücut alarm modundan çıkıyor ve sağlıklı vücudun üremesine izin veriyor. İşte o zaman en sağlıklı yumurtaları, en sağlıklı spermlerle buluşturabiliyor. Bu fikir bile beni mutlu etmeye yetti
Ve goooooollll :)Kızlar
Dediğin gibi geç tutunmuş sanırım. Ben hiç bilmiyordum öyle bir şey şaşırdım :) Sonucu öğrendiğim doktor kendi doktorum değildi. Pazartesi kendi doktorumla konuşulacak o zaman belli olacak; kan verecek miyim, ilaçlara nasıl devam edeceğim, ultrason randevusu ne zaman olacak..Canim cok sevindim, Hayirli olsun . Dr un dedigi gibi artis olmasi onemli. Her insan da farkli salgilanabiliyor hcg. Tekrar kan verecekmisin pazartesi? Insallah degerin kat kat artar canim.
Teşekkür ederim canım. Umarım sen de operasyondan sonra başlayacak tedavi ile pozitif sonuç alırsın. Öncelikle tabiki opersyon var iyi geçececeğine inanıyorum.Ve goooooollll :)
çok sevindim canım hayırlı olsun hamileliğin
çooooooooook sevindim :) önemli olan doktorun dediği. O da hamilesin demiş canım çok sevindimKızlar
Sağol canım allah razı olsun darısı başına inşallah.Ne güzel yazmışsın, yaklaşmış doğumun herhalde artık. Sen de inş sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.
Evet bugüne kadar youtube üzerinden takip ettim, ve bazı sitelerde podcast yayınlar oluyor onları çok dinleyemedim gerçi. Fakat bugün amazondan e-book satın aldım. Polikistik over hastaları burada varsa seve seve okuduklarımı paylaşırım inş. Kitap da bu: https://www.amazon.com/Pcos-SOS-Gyn...ords=pcos+sos&qid=1562428226&s=gateway&sr=8-1Bu dedigin dr u ne uzerinden takip ediyorsun? YouTube mu?
Ay nasıl sevindim bilemezsin canım rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah valla kendim gibi mutlu oldum. Gözün aydın. Disardaydim yeni geldim merakla bekliyordumKızlar
Kızlar
Ooo sonuçlar cıkmış. Gözün aydın olsun. Değerlere hiç takılma. Önemli olan artisti ve o da sağlanmış. Inş gerisi Allah 'ın takdiri. Sen olumlu düşünmeye devam et. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu ilk oldu senin için. Gördüğün üzere sende hamile kalabilrsin. Bunu tatmak bile çok güzelDediğin gibi geç tutunmuş sanırım. Ben hiç bilmiyordum öyle bir şey şaşırdım :) Sonucu öğrendiğim doktor kendi doktorum değildi. Pazartesi kendi doktorumla konuşulacak o zaman belli olacak; kan verecek miyim, ilaçlara nasıl devam edeceğim, ultrason randevusu ne zaman olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?