- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.241
Çok sağol canım umarım düzenli bir şekilde artar ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ben de kucağıma alırım senelerdir beklediğimiz bebeğimiziAyyyBekliyorum heyecanla
çooooooooook sevindim :) önemli olan doktorun dediği. O da hamilesin demiş canım çok sevindim
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Bilmez miyim? Benzer süreçlerden geçtiğimiz için birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki.. umarım hepimiz hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza :) senin de çok az kaldı kızına kavuşmaya. Keyifli bir Doğum olur umarım.Ay nasıl sevindim bilemezsin canım rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah valla kendim gibi mutlu oldum. Gözün aydın. Disardaydim yeni geldim merakla bekliyordum
Tekrar kan testi isteyecekler mi Pazartesi öğreneceğim. İstemezlerse nasıl baktıracağım ki olmadı ev doktorundan isterim bir süre sonra. Bakalım kendi doktorum ne diyecek.Tebrikler canım! İnşallah sağlıkla ilerler, hızla geçer aylar
Kanda baktırmaya devam et değerlere ama, katlandıkca daha rahat olursun.
Evet canım bu ilk oldu gerçekten güzel bir his.. doktorun dediğine göre hareket etmek ve rahatıma bakmak istiyorum. Umarım düzenli artış devam eder ve sağlıklı bir hamilelik olur.Ooo sonuçlar cıkmış. Gözün aydın olsun. Değerlere hiç takılma. Önemli olan artisti ve o da sağlanmış. Inş gerisi Allah 'ın takdiri. Sen olumlu düşünmeye devam et. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu ilk oldu senin için. Gördüğün üzere sende hamile kalabilrsin. Bunu tatmak bile çok güzel
Dogurmamissin halaAy nasıl sevindim bilemezsin canım rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah valla kendim gibi mutlu oldum. Gözün aydın. Disardaydim yeni geldim merakla bekliyordum
Teşekkür ederim canım. Umarım sen de operasyondan sonra başlayacak tedavi ile pozitif sonuç alırsın. Öncelikle tabiki opersyon var iyi geçececeğine inanıyorum.
Çok sagol canım allah razı olsun. Inşallah sende bu günlere gelir bebisine sağ salim kavusursun sendeki azim umut çok güzeldi ve seni mutlu sona getirdi hayırlısıyla devamı da gelecek.Çok sağol canım umarım düzenli bir şekilde artar ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ben de kucağıma alırım senelerdir beklediğimiz bebeğimizi
Bilmez miyim? Benzer süreçlerden geçtiğimiz için birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki.. umarım hepimiz hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza :) senin de çok az kaldı kızına kavuşmaya. Keyifli bir Doğum olur umarım.
Tekrar kan testi isteyecekler mi Pazartesi öğreneceğim. İstemezlerse nasıl baktıracağım ki olmadı ev doktorundan isterim bir süre sonra. Bakalım kendi doktorum ne diyecek.
Evet canım bu ilk oldu gerçekten güzel bir his.. doktorun dediğine göre hareket etmek ve rahatıma bakmak istiyorum. Umarım düzenli artış devam eder ve sağlıklı bir hamilelik olur.
Yok daha hiç gelesi yok sanırım:) bu hafta bitince gelse çok iyi olurdu .arada hafif adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor hemen .yürüyüşe başladım akşam üstü serinleyince çıkıyorum da o kadar bitkinim ki son bi kaç gündür hiç yürüyesim de gelmiyor.Dogurmamissin halaneyse sen artik bol yürüyüş ve squat a başla 38 ya da 39 oldunsa gelsin artik ☺
Artar kuzum artar :)Çok sağol canım umarım düzenli bir şekilde artar ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ben de kucağıma alırım senelerdir beklediğimiz bebeğimizi
Bilmez miyim? Benzer süreçlerden geçtiğimiz için birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki.. umarım hepimiz hamile kalıp sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza :) senin de çok az kaldı kızına kavuşmaya. Keyifli bir Doğum olur umarım.
Tekrar kan testi isteyecekler mi Pazartesi öğreneceğim. İstemezlerse nasıl baktıracağım ki olmadı ev doktorundan isterim bir süre sonra. Bakalım kendi doktorum ne diyecek.
Evet canım bu ilk oldu gerçekten güzel bir his.. doktorun dediğine göre hareket etmek ve rahatıma bakmak istiyorum. Umarım düzenli artış devam eder ve sağlıklı bir hamilelik olur.
Sağol canım benim inşallah hepinizin mutlulugunuza tanık olucaz burda .Geç olur diye dert etme hiç kendine herşey düzelttikten sonra başlarsan daha iyi geç olsun güç olmasın inşallah rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda .Insallah canim. Operasyon daha bu ayin sonunda. Insallah doktor ameliyattan sonra 3 ay bekletmez de bi sonraki adette baslayabilirim tüp bebege. Ha bir de tüplerin alinmama ihtimali var. O zaman hikaye bastan baslayacak, her ay dene, ovulasyona denk getir iliskiyi sonra adet olup hayal kirikligina ugra ve bastan tekrar.... Her halükarda daha cook var benim kendime sevinmeme.
Simdilik siz kaderdaslarimin mutluluklarina seviniyorum, iyi geliyor moralime güzel haberleriniz. YakindaSelmaal25 bebegini getirecek dünyaya, saglikla insallah ona sevinecez hepberaber.
Bunlar işte doğumun habercisi aslında. O hafif hafif bi adetle yokluyor. Gece yatarken enseden terleme falan. Artık tetikte olabilirsin. Hurma ye. Hayırlısıyla gelsin inşYok daha hiç gelesi yok sanırım:) bu hafta bitince gelse çok iyi olurdu .arada hafif adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor hemen .yürüyüşe başladım akşam üstü serinleyince çıkıyorum da o kadar bitkinim ki son bi kaç gündür hiç yürüyesim de gelmiyor.
Yok daha hiç gelesi yok sanırım:) bu hafta bitince gelse çok iyi olurdu .arada hafif adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor hemen .yürüyüşe başladım akşam üstü serinleyince çıkıyorum da o kadar bitkinim ki son bi kaç gündür hiç yürüyesim de gelmiyor.
Çok sağol canım umarım düzenli bir şekilde artar ve sağlıklı bir hamilelikten sonra ben de kucağıma alırım senelerdir beklediğimiz bebeğimizi
Tüpler alınmasa bile tüp bebek olarak devam etmeyecek mi tedavin?Insallah canim. Operasyon daha bu ayin sonunda. Insallah doktor ameliyattan sonra 3 ay bekletmez de bi sonraki adette baslayabilirim tüp bebege. Ha bir de tüplerin alinmama ihtimali var. O zaman hikaye bastan baslayacak, her ay dene, ovulasyona denk getir iliskiyi sonra adet olup hayal kirikligina ugra ve bastan tekrar.... Her halükarda daha cook var benim kendime sevinmeme.
Simdilik siz kaderdaslarimin mutluluklarina seviniyorum, iyi geliyor moralime güzel haberleriniz. YakindaSelmaal25 bebegini getirecek dünyaya, saglikla insallah ona sevinecez hepberaber.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin artık normal Doğum olduğu için bu tarihlerde gelmemesi gerekmiyor mu zAten? Biraz daha dayanacaksın sonrası da farklı bir macera olacak senin için.Çok sagol canım allah razı olsun. Inşallah sende bu günlere gelir bebisine sağ salim kavusursun sendeki azim umut çok güzeldi ve seni mutlu sona getirdi hayırlısıyla devamı da gelecek.
Evet canım artar ve aramıza katılır, dışarıda onu inatla ve umutla bekleyen bir ailesi var :)Artar kuzum artar :)
Evet canım keyfini sürmek istiyorum ben de. Çok bekledim bu günleri.. Doktor bir sorun görse söylerdi zAten. Bence herkes için ilk üç ay ne kadar kritikse benim için de o kadar kritik.Canım düşük değerle başlayıp çok güzel ilerleyen hamilelikler var, forumda da ben çok okudum. Rahatına bak, şimdiden hamileliğini nasıl geçireceğini planla. Herşey güzel olacak inşallah
Çok yoruldum artık ayaklarım ellerim acayip şişti ağrıyor bide son kontrolde bebeğin kalp atışında düşme oldu bi gece hastanede kaldım yine korkuyorum artık gelsin istiyorum.Selma’cım neden erken gelsin istiyorsun canım? Benim kaçırdığım birşey mi oldu diye düşündüm, son hastahaneye gittiğinde herşey yolundaydı diye hatırlıyorum. Sezeryen ihtimali de kalkmıştı değil mi? Biliyorum bu sıcaklarda iyice ağırlaşmışken çok zor son haftalar ama ben olsam doğumu tetikleyecek şeylerden kaçınırdım. Haftasını doldursun kızın, anne karnında 1-2 gün bile çok önemli.
Bu arada ebe bulmuşmuydun sen canım? Emzirme hazırlıklarına başlattımı seni? Eğer başlatmadıysa biran önce başla bence, hatta malum kremleri de hastahane çantana koy mutlaka.
Evet canım normal doğum olacak inşallah bi sıkıntı çıkmazsa. 38.haftadayim gelmesi artık normal zaten 20 günüm kaldı. Tabi geç de gelebilir. Ama son ay gerçekten çok zorluyor yaza da denk gelince ben çok yoruluyorum ayaklarım çok şişti ellerimin agrisindan uyuyamiyorum.Tüpler alınmasa bile tüp bebek olarak devam etmeyecek mi tedavin?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin artık normal Doğum olduğu için bu tarihlerde gelmemesi gerekmiyor mu zAten? Biraz daha dayanacaksın sonrası da farklı bir macera olacak senin için.
Evet canım artar ve aramıza katılır, dışarıda onu inatla ve umutla bekleyen bir ailesi var :)
Evet canım keyfini sürmek istiyorum ben de. Çok bekledim bu günleri.. Doktor bir sorun görse söylerdi zAten. Bence herkes için ilk üç ay ne kadar kritikse benim için de o kadar kritik.
Ah canım dayan azıcık daha, o kadar az kaldı ki... yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık... geçecek bu günler de.Çok yoruldum artık ayaklarım ellerim acayip şişti ağrıyor bide son kontrolde bebeğin kalp atışında düşme oldu bi gece hastanede kaldım yine korkuyorum artık gelsin istiyorum.
Ebe ayarlayamadım ama hastanede doğumdan sonra gelip soruyorlar istersen geliyor eve .
Göğüs kremi lansinoh aldım şimdiden kullanıyorum bazen göğüslerim çatlamaya başladı çünkü korkuyorum ya emziremezem diye şimdiden çok hassas ve çatlıyor o zaman daha kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden baya bi hazırlık yaptım göğüs ucu aldım silikon kremler falan aldım inşallah korktuğum gibi olmaz .
Çok güzel haber çok ama çok seviniyorumTüpler alınmasa bile tüp bebek olarak devam etmeyecek mi tedavin?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin artık normal Doğum olduğu için bu tarihlerde gelmemesi gerekmiyor mu zAten? Biraz daha dayanacaksın sonrası da farklı bir macera olacak senin için.
Evet canım artar ve aramıza katılır, dışarıda onu inatla ve umutla bekleyen bir ailesi var :)
Evet canım keyfini sürmek istiyorum ben de. Çok bekledim bu günleri.. Doktor bir sorun görse söylerdi zAten. Bence herkes için ilk üç ay ne kadar kritikse benim için de o kadar kritik.
Bu yaz havlar da çok sıcak gidiyor. Eminim bu da ödemi arttırıyor ve seni daha da zorluyordur. Ama neyse ki bitmek üzere.. arada bazı sıkıntılar oldu ama bir şekilde sona geldin, şimdi sağlıklı Doğum ile kucağına almak kaldı.Evet canım normal doğum olacak inşallah bi sıkıntı çıkmazsa. 38.haftadayim gelmesi artık normal zaten 20 günüm kaldı. Tabi geç de gelebilir. Ama son ay gerçekten çok zorluyor yaza da denk gelince ben çok yoruluyorum ayaklarım çok şişti ellerimin agrisindan uyuyamiyorum.
Teşekkürler canım..bundan sonra da sizin gibi pozitif haberler alırak ilerlerim umarım :)Çok güzel haber çok ama çok seviniyorum
Bana kalsa tabii ki direk tüp bebek. Ama esim tutturur kesin normal deneyelim diye. Bakalim bir de doktor ne diyecek.Tüpler alınmasa bile tüp bebek olarak devam etmeyecek mi tedavin?
Nasil hissediyorsun cok merak ediyorum, yani tabii ki mutlusun, ama icinde bir canli, senin bir parcan, yasama tutunuyor, buyuyor yavas yavas. Cok merak ediyorum nasil hissettirdigini.Teşekkürler canım..bundan sonra da sizin gibi pozitif haberler alırak ilerlerim umarım :)
Doktor benim tek tüpüm alındığında bile 6 ay deneyin demişti. Doğal olma ihtimali varsa ilk önce ona yönlendiriyorlar. Bu iyi bir şey bir yandan ama o sürede de olmazsa ekstra zaman kaybı oluyor ki biz tatiller de araya girince 9 ay geç başlamış olduk tüp bebek tedavisineBana kalsa tabii ki direk tüp bebek. Ama esim tutturur kesin normal deneyelim diye. Bakalim bir de doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?