Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canım hiç bi yardim görmedim hamilelik boyunca ama olsun şükür ki eşim yanımdaydı hep kimseye muhtaç olmadım.

Merhaba kizlar, bugun doktora gittim. IVFten ICSI'a donulmuyormus. Rahim kalinligim iyiymis ve yumurtalar ayni boydaymis bu da iyi biseymis neden bilmiyorum Bir daha ki randevu cumaya. Sizler nasilsiniz?
Esin de sorun yoksa bu sekilde de dollenme oluyor canim. Insallah cogu dollenip kaliteli embriolar olurlar.
Benim günlük hayatta canım bir şey çekti mi isteme biçimim aşerme gibi zAten. Hamilelikte aşersem de anlamam muhtemelen :)
buyuk ihtimal bakarsin, ruyana giriyor ve devamli onu yeme istegi oluyor
Ben de bir şeyi çok merak ediyorum. Tekrarlayan tüp bebek negatiflerinde (düşük değil) pgt ye mi yolluyorlar yoksa ekstra tahlil araştırma vs mi yönlendiriyorlar?
Her klinigin yontemi farkli oluyor. Cogu histereskopi uygular , esinin degerlerine bakar. Altinda sizden kaynakli sorun var mi diye bakilir. Daha sonra yeni yapilacak opu ile pgt ye gonderilir.
ben de her klinigin bu islemi yaptigini dusunuyorum. Asilama da da ayni islem uygulaniyor.

Benim de canim ilk ayva istedi. 2 hafta sonunda bulabilmistik. Daha sonra erik istedim Onun icin de 2-3 hafta beklemistim.
Kizlar sizler cok sanslisiniz bulundugunuz yer masrafin hepsini yada bir bolumunu oluyor. Bu konuda en kotu burasi galiba. Hic bir sekilde karsilamiyor. Her seyi biz oduyoruz

Insallah canim.

Evet canım sen bu konuda daha şanssızsın tüm masrafları ödemek zorunda kaldın.
Umarım aşermem diyorum o zaman. Ama canım bir şey isterse dünyanın en güzel mazeretine sahibim :)

Ben yesil erigi hep sehir efsanesi sanirdim
Demek ki dogruluk payi varmis

Biz de tüm masrafları kendimiz karşıladık ve doktorun dediğinin üstünde bir masraf çıktı.
İlk tüp bebek denemem olduğu için prosedür ile ilgili çok fazla bilgim de yok. Doktor ne dediyse yaptık, şu an transferden sonra 6. günüme geçtim bakalım sonucu ne olacak.
Sayfada 8. günde test yaptıranlar var, bir ara yapayım mı diye düşündüm ama sonra moral bozukluğu ters etki yapar diye beklemek en iyisi diye düşünüyorum.
Neyse bekleme süresinin yarısı bitti neredeyse.

Hayirli olsun transferiniz, Siz nerede yaptirdiniz? Ucreti devlet karsilamiyinca ve maddi durum cok iyi olmayinca stres daha fazla oluyor biliyorum. Ama Siz hep olumlu dusunun insallah bebisiniz sizinledir. Bu hcg herkesde farkli olabiliyor , dediginiz gibi test yapip cikmaz ise uzulursunuz. Test gununu beklemek en iyisi.

Kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama burada 5. Gün embriyoları için 8. Ve 11. Gün kan veriyoruz.. bence de beklemek en iyisi.. ben normalde yapmam test ama bu defa bir test yaptım evde silik çizgi çıkması beni etkiledi kendimi zor düzelttim :)
Umarım sonuç pozitif olur güzel haberini alırız.

Bence de bekle en guzeli. Insallah tutacak. Olumlu dusunelim. Gerci soylemesi kolay yapmasi zor oluyor. Ben de acile gittim bugun kizlar ya. 2 gundur gogus agrim vardi. Gonal f'in prospektusunde yan etki olarak gorulurse doktora gidin diyorda. Doktora bisey yok dedi. Onemli bisey degilmis yani.

Yumurta gelistirme asamasinda bazi ilaclar veya igneler gogusleri etkiliyor. Ben de. Klomen kullanirken goguslerime dokunamiyordum.

Ben ayvada çok seviyordum şuan bile olsa yerim

Ben yesil erigi hep sehir efsanesi sanirdim
Demek ki dogruluk payi varmis
Ilk haftalardan canım çekmeye başlamıştı ama çıkana kadar 6 aylık oldum :)baya bi bekledim buraya gelmesi uzun sürdü. Eşim bi gün bulup geldi o kadar yorgundum uzanmışım bil bakalım sana ne aldım dedi eriği görünce canlandım resmen

Çok teşekkür ederim. Ben Rusya'da yaptırdım, özel bir klinikte bütün işlemler gerçekleşti.

Teşekkür ederim, inşallah hepimiz için iyi sonuç cikar.
5. gün embriyosu transfer edildi, ayriyeten iki tane de donduruldu. Burada doktor 12.günü bekleyeceğiz dedi.

Teşekkür ederim, inşallah hepimiz için iyi sonuç cikar.
5. gün embriyosu transfer edildi, ayriyeten iki tane de donduruldu. Burada doktor 12.günü bekleyeceğiz dedi.
Bekleyebiliyorsan gününü beklemek en güzeli.. 12. Gün kesin sonuç alacağın bir zaman sonuçta.. 5. Gün embriyosunda genelde 8. Gün de sonuç alınıyor. Ben 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve silik çıkınca ilk düşündüğüm şey, bu kadar silik olduğu için, kimyasal gebelik geçirdiğim oldu. Bu düşünce de gereksiz bir negatiflikti. Kan testlerim tamamlanınca anladım ki aslında geç tutunma olmuş. 8.gün değerim 19, 11. Gün 51 miş çünkü. Normalde 5. Gün embriyosu için çok düşük değerler bunlar ama meğer transferden sonra da embriyo geç tutunabiliyormuş, yaşayarak öğrenmiş oldum.

Merhaba kizlar, bugun doktora gittim. IVFten ICSI'a donulmuyormus. Rahim kalinligim iyiymis ve yumurtalar ayni boydaymis bu da iyi biseymis neden bilmiyorum Bir daha ki randevu cumaya. Sizler nasilsiniz?

Canim haber verdigin icin tesekkurler, birsey daha ogrenmis olduk :) Toplanan ornekleri yariya bolup, once ivf icin kaba birakip, oradan sonuc cikmassa ayrilan yumurta ve spermelrle icsi ye gidilir mi diye dusundum ben simdide. Ama 24saatlik bir bekleme suresi olacagi icin kalan orneklerin canli saklanmasi mumkun degildir belkide. Yumurtalar rahimden alindiktan sonra hemen dollenmezlerse muhtemelen cop oluyorlardir. Insallah ivf ile kaliteli embriyolarin olusup sana tutunacaklar canim. Diger ihtimali bosuna konusmus olacagiz

Merhaba! Hayirli olsun transferin! Insallah cok guzel sonuclar alirsin. Sabrindan dolayi tebrik ederim

Eger taze transferse zumurta baskilayici ilaclar yuzunden idrar testi yaniltici olabiliyor. Ama dondurulmus transfer ise, 8. gunde erken idrar testi sonuc verebilir. Insallah cok yakinda pozitif haberi alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…