- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.501
tamam tesekürler dogru anlamissim, Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah,, acaba yumurta toplamada hangi ilaclari ve dozlari kullandirdi doktorunuz size ? ben Gonalf 150 kullandirdiydi3.gün için progesteron süresi kısalacak.
Ama inşallah 5.gün embriyosu olur.
Gonal f 225 bir ilaç daha vardı hatırlamadım isminitamam tesekürler dogru anlamissim, Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah,, acaba yumurta toplamada hangi ilaclari ve dozlari kullandirdi doktorunuz size ? ben Gonalf 150 kullandirdiydi
Bende gonal f ile yumurta bile toplanamadı. Hep bir yumurta önden büyüdü. İki kez kullandım. Birisinde vitaminli yumurtama aşılama yapıldı, ikincide onu bile yapamadan cetrotide vururken çatladı yumurta. Menopur ile sayı az olsa da kaliteli yumurta elde edildi. Üç transferim de kaliteli 5. Gün embriyosu ile yapıldı. İki tane de yine 5. Gün dondurulmuş embriyom var şu an.Gonal f 225 bir ilaç daha vardı hatırlamadım ismini
Son doktor gonal f300 kullandı o doz yumurta kalitemi bozdu önden büyüdü birkac yumurta dengesiz büyüme oldu malesef
Bende gittiğimde ilaç değişikliğini konuşacağım. Diğer tedavilerde hep aynı ilaç kullanıldı dozu farklı olsa da. Bende negatif tedavilerde ilaç değiştiği mantıklı geliyor.Bende gonal f ile yumurta bile toplanamadı. Hep bir yumurta önden büyüdü. İki kez kullandım. Birisinde vitaminli yumurtama aşılama yapıldı, ikincide onu bile yapamadan cetrotide vururken çatladı yumurta. Menopur ile sayı az olsa da kaliteli yumurta elde edildi. Üç transferim de kaliteli 5. Gün embriyosu ile yapıldı. İki tane de yine 5. Gün dondurulmuş embriyom var şu an.
Benim ilk negatif sonrası kromozom testleri pıhtılaşma testleri yaptırdım, ikinci deneme başka doktorda oldu önce histereskopi yaptı o denemede negatif olunca 3.deneme öncesi Era testi önerdi ama ben hastane değiştirdim 3. Doktorum ekstra birşey istemedi yine negatif oldu
4. Denememi 2. Doktorumla yapacağım istediği Era testini yaptırdım tedaviye başladıktan sonra serum tedavisi uygulayacak (vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp tutunmasını engelliyor olabilir diye)
Buara da ilaçlarını teslim aldın mı? Benim 3. Siparişte geldi 1 haftada
İyi yapmışsın. Ben ilk araştırdığımda Türkiye de gümrükte sıkıntı olduğunu okumuştum, sonra burası için sordurduk, sorun yok dediler. Birde telegram da iherb ten getirip satanlar vardı,sizin orada da var mı telegram belki oradan getirip satanı bulursun.İnşallah bu sefer olur da tekrar bu hesapları yapmana gerek kalmaz :) Normalde bu kadar test yapmıyorlar galiba ama bence çok iyi olmuş aklın kalmaz keşke yaptırsaydım diye.
Valla helal olsun çok iyiymiş sizin orası. Benim ilaçlara ödediğim miktarın neredeyse iki katını gümrük istedi biz de almadık gümrükten. Ona para verene kadar oralardan gelen birini bulup getirtelim diyoruz. Zaten bu sefer daha fazla takviye lazım bana. En iyisi gelen birini bulmak.
Almam gereken takviyelerin bir kısmını buradan buldum aldım. Diğer kısmı maalesef Türkiye'de de yok. Oradan rahat getirtirdim aslında. Ama yaz sezonu gelen giden bulunur diyorlar bakalım. Telegramı hiç duymadım da ama bir uygulama varmış. Diyelim ben Amerikadan Mısıra gelecek olan turistlerle iletişime geçiyorum ve istediğim ürünün linkini atıyorum. Karşı taraftan kim kabul ederse o getirmiş oluyor. Gelen turiste kargo gibi ödüyorum. Böyle de bir şey varmış. Gelen giden bulamazsak böyle bir şey deneyeceğim. Ama bir iki arkadaşa sordum bulursun dediler yol gösterdiler bakalım uğraşıyoruz inş.İyi yapmışsın. Ben ilk araştırdığımda Türkiye de gümrükte sıkıntı olduğunu okumuştum, sonra burası için sordurduk, sorun yok dediler. Birde telegram da iherb ten getirip satanlar vardı,sizin orada da var mı telegram belki oradan getirip satanı bulursun.
Yada türkiyeye gitme şansın yok mu oradan alsan
Almanyadan falan gelecekler olursa 1 2 günde gidiyor oraya.Almam gereken takviyelerin bir kısmını buradan buldum aldım. Diğer kısmı maalesef Türkiye'de de yok. Oradan rahat getirtirdim aslında. Ama yaz sezonu gelen giden bulunur diyorlar bakalım. Telegramı hiç duymadım da ama bir uygulama varmış. Diyelim ben Amerikadan Mısıra gelecek olan turistlerle iletişime geçiyorum ve istediğim ürünün linkini atıyorum. Karşı taraftan kim kabul ederse o getirmiş oluyor. Gelen turiste kargo gibi ödüyorum. Böyle de bir şey varmış. Gelen giden bulamazsak böyle bir şey deneyeceğim. Ama bir iki arkadaşa sordum bulursun dediler yol gösterdiler bakalım uğraşıyoruz inş.
Ya çok iyiymiş 2 gün. Tamam sağol aklımda bulunsun belki buluruz öyle.Almanyadan falan gelecekler olursa 1 2 günde gidiyor oraya.
Okuyacağım, sağol cnmDaha önce bir doktorun kitabından bahsetmiştim size. O kitabın özetini çıkardım. Okumak isteyenler bakabilir. Sadece PCOS'lular değil, aynı zamanda yumurta kalitesini arttırmak isteyenler, tekrarlayan IVF başarısızlıkları yaşayanlar da faydalanabilir.
Popüler Konu - Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti.
Dr. Felice Gersh, kendisi de PCOS'lu emekli bir jinekolog. Hayatı boyunca çevresinde hep PCOS'lu kadınlar olmuş ve hayali bir gün semptomları bastırmak yerine PCOS'u gerçekten iyileştirecek bir tedavi bulmak olmuş. Emekli olduktan sonra uzun bir süre PCOS nasıl iyileştirilir üzerinde durmuş ve...www.kadinlarkulubu.com
insallah bu sefer bebisine kavusursun canim. Moral tedavide cok onemli, devamli pozitif dusuncen olsun.İnşallah cnm, 6 yıllık özlem son bulur. Agustos 10 gibi başlayacağım bir sorun çıkmazsa hormonlarda.
Ben Amerika da yasiyorum.Arkadaşlar sizler yurtdışında nerede yaşıyorsunuz ? Ben Rusya'da yaşıyorum.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Insallah canim. Sen nasilsin? Neler yapiyorsun?Canim haber verdigin icin tesekkurler, birsey daha ogrenmis olduk :) Toplanan ornekleri yariya bolup, once ivf icin kaba birakip, oradan sonuc cikmassa ayrilan yumurta ve spermelrle icsi ye gidilir mi diye dusundum ben simdide. Ama 24saatlik bir bekleme suresi olacagi icin kalan orneklerin canli saklanmasi mumkun degildir belkide. Yumurtalar rahimden alindiktan sonra hemen dollenmezlerse muhtemelen cop oluyorlardir. Insallah ivf ile kaliteli embriyolarin olusup sana tutunacaklar canim. Diger ihtimali bosuna konusmus olacagiz
Merhaba! Hayirli olsun transferin! Insallah cok guzel sonuclar alirsin. Sabrindan dolayi tebrik ederim
Eger taze transferse zumurta baskilayici ilaclar yuzunden idrar testi yaniltici olabiliyor. Ama dondurulmus transfer ise, 8. gunde erken idrar testi sonuc verebilir. Insallah cok yakinda pozitif haberi alirsin.
Gonal f 225 bir ilaç daha vardı hatırlamadım ismini
Son doktor gonal f300 kullandı o doz yumurta kalitemi bozdu önden büyüdü birkac yumurta dengesiz büyüme oldu malesef
BEn iyiyim, kontrol gününü bekliyorum. 24 ünde.herhangi bir belirtim ya da şikayetim olmadığı için sanki hamile değilim gibi :)Cok sagol canim. Iyiyim agrim gecti. Zaten doktorda turp gibisin dedi:) Sen nasilsin? 23'unde dimi muayenen?
Toplama zamanı boyutlar yakın değilse toplanan yumurta sayısı azalacaktır. Bazıları ya küçük ya büyük kalacaktır foliküllerin. O nedenle dengeli büyümeleri önemli..Dengesiz buyumesinin zarari nedir?
Saol cnm inşallah.insallah bu sefer bebisine kavusursun canim. Moral tedavide cok onemli, devamli pozitif dusuncen olsun.
Ben Amerika da yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?