- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.261
Bence tutunduktan sonra sakincasi olmaz. Ama yine de doktoruna sorman daha iyi olur. Hayirli olsun hamileligin:)Kızlar transfer sonrası tam iki hafta geçti. Kan testim de olumlu cıktı. 10 Gün sonra keseye baktıracaqız. Yalnız merak ettiğim şu; cinsellik şimdi olabilir mi Yoksa keseden sonra mi olmalı? Okuduğum kadarıyla ıkı hafta sonrası ızın verilmiş ama keseyi etkuler mı bilemedim. Fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen
Teşekkür ederim amin inşallahBence tutunduktan sonra sakincasi olmaz. Ama yine de doktoruna sorman daha iyi olur. Hayirli olsun hamileligin:)
Evde kalmanıza gerek yok sadece ağır iş yapılmayacak o kadar. Bence iyi olmuş evde durup sürekli kafa patlamazsınız bu olaylaraArkadaşlar bana transfer yapildi. Trde yaptirdigimda uzun uzun yatmistim sonuca kadar. Burda rapor vermedi doktor bugün kursa gelmek zorunda kaldım.bsizde durum ne bir sekilde evde kaliyirmusunuz yoksa ise devammi
Sor utanma canim bisey olmaz. Ben herseyi soruyorum doktor onlar sonucta :)Teşekkür ederim amin inşallahdr ye sormaya utanıyorum valla
Arkadaşlar bana transfer yapildi. Trde yaptirdigimda uzun uzun yatmistim sonuca kadar. Burda rapor vermedi doktor bugün kursa gelmek zorunda kaldım.bsizde durum ne bir sekilde evde kaliyirmusunuz yoksa ise devammi
Almanca kursuna gidiyorum mecburiYurtdisinda hic bir seyi yasaklamiyorlar canim bana herseyi yapabilirsin demisti. Okudugum bazi kaynaklara gorede hareketsiz kadinlarda transferin tutma olasiligi azaliyormus. Yani hareket iyi bisey sadece abartma araliklarla dinlen. Firsat buldukca otur. Ne kursu bu? Kurstami calisiyorsun?
Orasida var tabi zaman çabuk geçer inşallahEvde kalmanıza gerek yok sadece ağır iş yapılmayacak o kadar. Bence iyi olmuş evde durup sürekli kafa patlamazsınız bu olaylara
Almanca kursuna gidiyorum mecburi
Ben transferden sonra hiç yatmadım. Doktor ilk gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi her zaman.Arkadaşlar bana transfer yapildi. Trde yaptirdigimda uzun uzun yatmistim sonuca kadar. Burda rapor vermedi doktor bugün kursa gelmek zorunda kaldım.bsizde durum ne bir sekilde evde kaliyirmusunuz yoksa ise devammi
Ben hiç Türkiye de yaptırmadım. Ama tatile gittiğimde oradaki doktoruma gideceğim. Kontrol için istediği herhangi bir tetkik okursa yaptırmayı düşünüyorum. Fakat tedaviye yurtdışında devam ettiğim için, oradaki kontrollülerim hep tavsiye niteliğinde oluyorMerhaba arkadaşlar..
Ben iki. Kez türkiyede tüp bebek tedavisi gördüm negatif ile sonuçlandı..
Eylül de yurt dışında tedavi düşünüyorum..
Aynı şeyleri mi yapıyorlar ne gibi farklılıklar yaşadınız.. aaa buna bakılmamıştı burda baktılar dediğiniz şeyler varmı.. sanırım bende ilk önce sorunlara bakılır iki negatif den dolayı hemen başlamazlar araştırırlar diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Bende kursa gidiyorum cnm sen nerde gidiyorsunAlmanca kursuna gidiyorum mecburi
genelde kalp atisindan sonra yapilabilir diyorlar. Benim ile ilgilen hemsire 12 haftadan sonra demisti.Kızlar transfer sonrası tam iki hafta geçti. Kan testim de olumlu cıktı. 10 Gün sonra keseye baktıracaqız. Yalnız merak ettiğim şu; cinsellik şimdi olabilir mi Yoksa keseden sonra mi olmalı? Okuduğum kadarıyla ıkı hafta sonrası ızın verilmiş ama keseyi etkuler mı bilemedim. Fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen
devamsizlik hakkin yokmuydu canim? Keske bugun evde dinlenseydin ama cok sorun olacagini da sanmiyorum. Agir kaldirma, cok ayakta kalma bir sey olmaz.Arkadaşlar bana transfer yapildi. Trde yaptirdigimda uzun uzun yatmistim sonuca kadar. Burda rapor vermedi doktor bugün kursa gelmek zorunda kaldım.bsizde durum ne bir sekilde evde kaliyirmusunuz yoksa ise devammi
sizdeki soruna gore negatifler arastirilabilir. Gidecegin dr cok onemli, bazi dr lar ticarete dokuyor bu isleri. Dr u isteklerini belirterek Sen de yonlendirebilirsin. Histereskopi yaptiabilirsin, embrio genetigi isteyebilirsin.Merhaba arkadaşlar..
Ben iki. Kez türkiyede tüp bebek tedavisi gördüm negatif ile sonuçlandı..
Eylül de yurt dışında tedavi düşünüyorum..
Aynı şeyleri mi yapıyorlar ne gibi farklılıklar yaşadınız.. aaa buna bakılmamıştı burda baktılar dediğiniz şeyler varmı.. sanırım bende ilk önce sorunlara bakılır iki negatif den dolayı hemen başlamazlar araştırırlar diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Canim senin vucudun baya gec atiyor. Insallah en kisa zamanda sigirlanir ve tatiline gidersin.Bugün de negatif sonuç alamadım. 164 e düşmüş hcg.. kan vermeye devam edeceğim..
Canim senin vucudun baya gec atiyor. Insallah en kisa zamanda sigirlanir ve tatiline gidersin.
Iyi hatirlasin bu hormonlari sonra ki tedavide lazim olabilir. Insallah diger tedavinde bebisin sana simsiki tutunur canim.Canım
Altı üstü 800 lerden düşüyor iğneden sonra 3 haftada bitmedi. Vucudum hamilelik fikrini çok sevdi herhalde vazgeçemiyor :) 17 Eylül’de doktor randevum vardı. Muhtemelen ona da gidip öyle gideceğim tatile..
Umarım canım bir sonraki transfer sağlıklı bir bebeğe kavuşacağımız transfer olurIyi hatirlasin bu hormonlari sonra ki tedavide lazim olabilir. Insallah diger tedavinde bebisin sana simsiki tutunur canim.
Kanama devam ediyorsa sana da maydanoz ve soğan suyu tavsiye ederim.Bugün de negatif sonuç alamadım. 164 e düşmüş hcg.. kan vermeye devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?