- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.221
Kaç gün içtin maydanoz suyunu ? Yoksa hemen aynı gün düşüyor mu ?Maydanozu kaynatıp içtim. Büyük parça düşebilir. Ağrı ve kanaman çok olabilir dikkat et. Düşürene kadar evden çıkma bnce.
Merhaba arkadaşlar yarın transfer olacak 5.gun transferi ama benim yumurtalillarima kiramplar giriyor sizede olmuş muydu
Sanırsam düşene kadar günde 1 ya da 2 bardak içtim.Kaç gün içtin maydanoz suyunu ? Yoksa hemen aynı gün düşüyor mu ?
Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunumYeni toplandi dimi yumurtalarin? Cok normal kramp olmasi ben de her asamada oldu. Ama atesin kanaman varsa doktoruna danismalisin. Bence her halikarda ara sor. Nerdesin sen? Hayirli olsun tranferin simdiden
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim ameliyattan sonra 3 iğneden sonra 2 hafta geçmesine rağmen henüz sıfırlanmadı. Üstelik Regl de oldum 2 hafta önce.. ama farklı sonuçlar da var. Senin umarım çabucak sıfırlanır değerin.Doktor geçen hafta ilaçla düşürürüz dedi, bakalım yarın tam olarak ne diyecek.
Adet hemen oluyor muyum ?
Hcg ne kadar sürede sifirlaniyor ?
Transfer 1 ay içinde hemen yapılıyor mu ?
Çok soru sordum ama nasıl olacağını tam olarak bilmiyorum.
2 tane donmuş embriyom var, umarım doktor ikisinin de transfer edilmesini onaylar.
Cok uzuldum canim ya basin sagolsun. Insallah tutanacak sana bebisin. Dualarim seninle. Emin ol tutunacagi varsa tutunacaktir zor gunler geciriyor olmana ragmen.Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum
İnsllah tutarCok uzuldum canim ya basin sagolsun. Insallah tutanacak sana bebisin. Dualarim seninle. Emin ol tutunacagi varsa tutunacaktir zor gunler geciriyor olmana ragmen.
Başınız sağolsunYumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum
Teyzen çok gençmiş, her şeyin başı sağılık.. sağlıklı olduktan sonra her istediğine et ya da geç ulaşırsın canım. Umarım bu transferin pozitif sonuçlanır tabiki.Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum
Basiniz sagolsun.Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum
Hosgeldin , Ben 225 lik menopur kullanmistim.Slm kızlar bende almanyada yaşıyorum şuan iğne ve burun spreyi kullanıyorum eylülde tranfer aşamasına geçicez bu arada menopur kullann varmı aranzda ve sonuç alan
Butun speriyi neden kullaniyorsun onu anlamadim. Menopur hic kullanmadim. Kacinci denemen bu?Slm kızlar bende almanyada yaşıyorum şuan iğne ve burun spreyi kullanıyorum eylülde tranfer aşamasına geçicez bu arada menopur kullann varmı aranzda ve sonuç alan
Senin hamilelik nasil canim?Hosgeldin , Ben 225 lik menopur kullanmistim.
Iyi gidiyor canim cok sukurSenin hamilelik nasil canim?
Sağol canım.Selam kızlar nasılsınız? Bu ara çok sık giremiyorum. Arada bakabiliyorum. Herkes iyi mi?
Bloss sen nasılsın canım ?
Benim baya büyük parça düştü. Baya kanama oluyor. Tedbirli ol sen yine de.Hafif damla şeklinde kan gelmeye başladı, küçük pıhtı da var. Düşükte kanama daha sonra mı artıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?