Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben iyiyim canım. Kan vermeye devam ediyorum. Yarın tekrar vereceğim. Ağrıların için ilaç alıyor musun?

Iyi gidiyor canim cok sukur. Darisi sizlerin basina insallah. Sen neler yapiyorsun, bu ay basliyormusun tedaviye?

Sevindim canim insallah Amin hepimizin:) Ben iyiyim canim is cok yogun tum gun kafam onla mesgul. Transferi bekliyorum adet olunca gidicem klinige. Eylul basi gibi yani. Senin bulantin falan kalmadi heralde. Esya bakmaya basladinmi? Kiyafet falan.

Canim nasil gecti tatil? Kafani dinlendimi biraz. Bir yerlere gidecektiniz sanki. Yanlismi hatirliyorum? Ben de pek girmedim buralar.
Yok canım, ameliyattan dolayı gidemedik eşimle.. kan vermeye devam ediyorum iki negatif alıp 7 hafta Türkiye’ye gideceğim. Şimdilik tatili bekliyorum..
sen nasılsın?

Yok canım, ameliyattan dolayı gidemedik eşimle.. kan vermeye devam ediyorum iki negatif alıp 7 hafta Türkiye’ye gideceğim. Şimdilik tatili bekliyorum..
sen nasılsın?
Insallah bir once degerlerin duzelir canim. Ben iyiyim transferim yapilacak eylulde onu bekliyorum. Buaralar is cok yogun onun icin tum bugun bebek meselesini 1 saatten fazla dusunemiyorum:)

Insallah bir once degerlerin duzelir canim. Ben iyiyim transferim yapilacak eylulde onu bekliyorum. Buaralar is cok yogun onun icin tum bugun bebek meselesini 1 saatten fazla dusunemiyorum:)
Düşünmemek daha iyi sonuçta su akacak yolunu bulacak. Ne kadar düşünsem aynı ferler ya.. düşünmenin durumu değiştirme özelliği yok maalesef. Seni oyalayacak bir şeyler olması da gayet iyi.
Umarım Eylül’de transfer edilen embriyo hayata sıkıca tutunur ve hamilelik haberi alırsın sonra sa sağlıkla kucağına gelir :)

Sevindim canim insallah Amin hepimizin:) Ben iyiyim canim is cok yogun tum gun kafam onla mesgul. Transferi bekliyorum adet olunca gidicem klinige. Eylul basi gibi yani. Senin bulantin falan kalmadi heralde. Esya bakmaya basladinmi? Kiyafet falan.
Cok sukur gecti bulantilarim, bazen hafif oluyor ama cikartacak kadar degil. Ben henuz bir corap dahi almadim. 30. Haftadan sonra alacagim ama internet sitelerinden neler almam gerektigine bakiyorum.
Insallah sen de bu denemende pozitifi gorursun canim, dualarim sizler ile

Bazilari o sureci cok hafif atlatirken bazilarinin cok sancisi olabiliyormus. Insallah en kisa surede atlatirsin bu sancili sureci. Cok gecmis olsun .

Tşklr canım kaçıncıda tuttu seninki ben menopur 75 le başladım ilk tüp bebek denemm olcak
Benim 1. De tuttu ama 9. Hafta kaybettim. Dondurulmus embriolara genetik yaptirdiktan sonra 2. Denemem ile suan hamileligim devam ediyor. Insallah sen de ilk denemende pozitifi gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…