Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allah razı olsun canım. Öyle tabiki, ama az kaldı hissediyorum. Gözlerimizdeki ışık daha da parlayacak.
Bilirmisin bizde bazı kadınlar gebe kalmayınca ya yedı yıl yada oniki yıl sonra olur derler duydunmu hiç canım benım nenemler anlatırdı hep bunu bence senınde olucak allahın izniyle

Slm kızlar kaldığım yerden TEK tek okudum yazışmalarınızı :)
Sayfaya grince
Oldu cnm hamd olsun iyiyim....En zoruda beklemk
hayırlınugurlunolsun canım
Hergün Meryem süresini okursan çok iyi olur canım hamile kalırsanız devam edersin inşallah
Canımsın heyecanını sabırsızlığını biliyorum çok zorlu heyecanlı bir süreç . Bekle sabırlıymış şakın test falan yapma öncesinde . Bu günleri iple çektik randevusu yok iğnesi tahlilleri çok uzun sabır isteyen ama sonu mükâfatını düşünerek sabırlı dualı ol rabbim ol derse olacak inşallah

Gentille Gentille nasilsin canimmmmm:) ne alemdesin uyku halin düzeldimi
İyi geceler canım iyiyim sagol sen nasılsın ilk iğneni vuruldun hayırlı olsun inşallah . Nasıl bir tedavi uygulanacak biliyormusun iğnenin adı ne . Ben sabah kan vereceğim muhtemelen salı günü transferim olacak. Uykum hep var iğnelerden sonra böyle oldu . Hayırlısı artık

Kizlar ben bugun dusumu aldim. Sonrasinda da uyumusum. Evde zaman gecmek bilmiyor.

Benim toplama islemi sabah 9 gibiydi, 11de eve geldim 12de bir uyumusum o sersemlikle uyandigimda dahada sersemdim 18:30du. Iyice bi uyuyarak atiyorsun canim onu. Bol bol su icmelisin
aynen tatlım suyu herkez diyor
su candır diye bosuna demiyorlar:)))
bende akşam.9 da uyumuşum şimdi uyandım sabahın köründe:)))

hiç iğneler sancı yapmadı yani yapılan yere karnım çok ağrıdı da

şimdi günde 1 kullandigim iğne ama acayip yaptı hiç morarmadım derken şimdi iğne olan yere dokunamıyorum

çok kuvvetli galiba diğerleri böyle değildi
günde 3 tane yapıyordum banamisin demiyordu:)))

hiç iğneler sancı yapmadı yani yapılan yere karnım çok ağrıdı da

şimdi günde 1 kullandigim iğne ama acayip yaptı hiç morarmadım derken şimdi iğne olan yere dokunamıyorum

çok kuvvetli galiba diğerleri böyle değildi
günde 3 tane yapıyordum banamisin demiyordu:)))

bendede öyleydi canim, auslöserspritzer cok yakiyor ve morarma gibi aciyor, diger igneler hic acimamisti. Kac kere yapman gerekiyor, bana 2 yeterli demisti doktor...

Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım

ui ui kiyamam, günde 1 keremi igne yapiyorsun canim?
gecicek insallah, ilk ultrasyon nezaman?

E5AE08B2-FB8A-470B-9D3D-B0534EB86684.webp Günaydin hayirli cumalar canlar:) ignem günde bir kere pazartesi günü termin var simsilik dozu 300 kontrolden sonra nasil olcak Bilmiyorum

İyi geceler canım iyiyim sagol sen nasılsın ilk iğneni vuruldun hayırlı olsun inşallah . Nasıl bir tedavi uygulanacak biliyormusun iğnenin adı ne . Ben sabah kan vereceğim muhtemelen salı günü transferim olacak. Uykum hep var iğnelerden sonra böyle oldu . Hayırlısı artık
Allah razi olsun canim sende iyisindir Isallah ignem pergoveris 900 ve 300 ile basladim devamini kontrolüm belirlicek:)

kızlar bugün biraz sancım var gibi ama öyle dayanilmayacak kadar değil
işlerimi yapabiliyorum yani

biraz önce Klinikten aradılar çok güzel embriolar oluşuyormuş
sayi vermedi ama şuan için çok çok güzel dedi
sali günü transferim var
yüzdük yüzdük sonuna geldik
sonumuz hayır olsun inş:)))))

sali günü transferim var
Aminnnnnnnn:) hadi gözün aydin tatlim allahim hep hayir ile müjde almayi nasip etsin tatlim

sali günü transferim var

gözün aydin canim, sevindim, ne dedim sanaaa 1 tane kaliteli 5. gün embryosu gelyioooo

Back
X