Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hoşbuldum canım...Başladım canım. Bugün opu oldum... yarın yumurtalardan haber beklicem bakalım... en heyecanlı kısımlardayım yani ❤️ Sen ne durumdasın canım ?
Hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel bolunup kaliteli embriolar olurlar. Aynen dedigin gibi tam heyecanli donemlerdesiniz. Ama transferden sonra beklemek daha heyecanli. Bugun benim transferden sonra 9. Gunum. Kan verdim bugun, sonucunu bekliyoruz arkadaslarla birlikte.

Olsunnnnnnn işallah ıkısıde güzelce döllencek neden üzülüyon bıze lazım olan bı tane kalıtelı yumurta tatlım üzülme lütfen:)

Canım biz çift koydurcakdık zaten de... ondan geçtim hayırlısı olsun bitane olsunda... ya 2 side olmazsa diye düşünüyo insan... :( dua edin bana

Hayirli olsun canim. Insallah guzel guzel bolunup kaliteli embriolar olurlar. Aynen dedigin gibi tam heyecanli donemlerdesiniz. Ama transferden sonra beklemek daha heyecanli. Bugun benim transferden sonra 9. Gunum. Kan verdim bugun, sonucunu bekliyoruz arkadaslarla birlikte.

İnşaAllah canım... Oooooo naptın sen yaaaa :))))) seninki heyecanın tavan yaptığı dönem :)) nezaman çıkcak canım sonuç? Transferden sonra 9. Günde belli olurmuymuş? Tek embriyomu canım seninki

Canım biz çift koydurcakdık zaten de... ondan geçtim hayırlısı olsun bitane olsunda... ya 2 side olmazsa diye düşünüyo insan... :KK43: dua edin bana
Ederiz tatlımda sen neden kötüyü cagırıyosun önce sen ınankı olsun lütfen modunu yükselt azcık yarın bıze güzel haberler vercen ısallah:)

Merhaba arkadaşlar.ben de türkiyeye geldim dün Amerikadan.inşallah tedavime başlıycam tekrar sıfırdan.@Dilan60 canım bekliyorum güzel sonucunu merakla Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım sana da opunda hayırlı sonuçlar diliyorum.kaliteli yumuşların olsun.
Senınde hayırlı olsun tedavın canım benim ya izmir sana ugur getırsın bebıslerınle dön işallahhhh canım benim:) iyi dileklerın için cok teşekkür ederim:)

Back
X