Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canim benimde bildigim prodedür öyle. Fond üzerinden yaparsan.
Ivf icin bi kere gidiyor beylerimih.
Icsi icin iki kere sperm verilmesi gerekiyor.

aynen canım bize basta icsi olacak dedi
transfer günü de spermler iyi diye normal döllenmeye bıraktık dedi

bence de hastane prosedürü yoksa istemezler erkekten
ki bende tüp kapalı olduğu için bellliydi sebebi yinede esimde verdi

aynen canım bize basta icsi olacak dedi
transfer günü de spermler iyi diye normal döllenmeye bıraktık dedi

bence de hastane prosedürü yoksa istemezler erkekten
ki bende tüp kapalı olduğu için bellliydi sebebi yinede esimde verdi

Icsi sadece sperm kötü oldugu zaman yapiliyo ama sans daha yüksek. Esimin testlerini doktorum kötüymüs gibi gösterdi iyi olmasina ragmen :) onun sayesinde icsi yapabildik, iyi oldugunda fond karsilamiyor cünkü.

Icsi sadece sperm kötü oldugu zaman yapiliyo ama sans daha yüksek. Esimin testlerini doktorum kötüymüs gibi gösterdi iyi olmasina ragmen :) onun sayesinde icsi yapabildik, iyi oldugunda fond karsilamiyor cünkü.

bizde de öyle oldu canım galiba
çünkü benim hsg de sag taraf açık sol taraf kapalı çıktı
kabul ettirmek için bişey bulmak lazım dedi doktor
ben hep soldan yumurtluyordum çünkü hep solum ağrıyordu
doktorum biseyler ayarlicaz dedi
sebeb ne gösterdi bilmiyorum
bizede icsi dedi ama sonra sperm verince iyi diye 22 mill. çıkmış harekette güzel diye normal döllenmeye bıraktı

bizde de öyle oldu canım galiba
çünkü benim hsg de sag taraf açık sol taraf kapalı çıktı
kabul ettirmek için bişey bulmak lazım dedi doktor
ben hep soldan yumurtluyordum çünkü hep solum ağrıyordu
doktorum biseyler ayarlicaz dedi
sebeb ne gösterdi bilmiyorum
bizede icsi dedi ama sonra sperm verince iyi diye 22 mill. çıkmış harekette güzel diye normal döllenmeye bıraktı
Benimde sağ tüpüm kapalı hep sağdan yumurtluyorum bi kaç ay takip yapıldı ilaç tedavisi de gördüm ama olmadı.

Sağolasın canım benim. Bugün neler yaptın, anlat bakalım. :KK16:
Sabah kalktım 10 dakka cok sakin yürüdüm sonra kahvaltı yaptım sonra camasırları serdım ortalığı topladım eşim geldi ona kahvaltı hazırladım sonrasında dınlendım cok su içtiğim için zamanım hep tuvalette gecıyo zaten aksam yemeği yaptımbı acuç kabak cekirdeği yedım azönce ıkı dılım ananas yedım bu arada sabah ilk iş kefir içtim şimdi yataktayımmmmmm ayyyyyy me cok yazdım yoruldum :eek::halay:senın nasıl gectı misafir canımıniçi

Sabah kalktım 10 dakka cok sakin yürüdüm sonra kahvaltı yaptım sonra camasırları serdım ortalığı topladım eşim geldi ona kahvaltı hazırladım sonrasında dınlendım cok su içtiğim için zamanım hep tuvalette gecıyo zaten aksam yemeği yaptımbı acuç kabak cekirdeği yedım azönce ıkı dılım ananas yedım bu arada sabah ilk iş kefir içtim şimdi yataktayımmmmmm ayyyyyy me cok yazdım yoruldum :eek::halay:senın nasıl gectı misafir canımıniçi
Ohh ohh, çok güzel kuzum, yıldızlara yarasın.
Bende sabah eşim işten dönünce balık pazarına gittim, evimi topladım. Sonra annemlere gittim, 2 saat oturup döndüm. Akşama kadar çamaşır katlayıp, ütü yaptım. Misafirlerin gelmesine yakın, soframı hzırlayıp yemeğimi hallettim. Gerisini biliyorsun zaten.

Ohh ohh, çok güzel kuzum, yıldızlara yarasın.
Bende sabah eşim işten dönünce balık pazarına gittim, evimi topladım. Sonra annemlere gittim, 2 saat oturup döndüm. Akşama kadar çamaşır katlayıp, ütü yaptım. Misafirlerin gelmesine yakın, soframı hzırlayıp yemeğimi hallettim. Gerisini biliyorsun zaten.
Sende ben gıbı kurtlusun duramıyonnnnnn tatlım bana kızıyolar ama ben durduramıyom kendımı

Canımsın rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize . Ben kızım olmasını isterim ama eşim oğlan tabiki . Kızımın erkekten farkı Yok babasıyla top ve arabalarıyla oynuyor . Kızım araba uçak kamyon hele iş kamyonlarını sokakta görse anne baksana ne kadar heyecanlı diyor :) ama bende kızımın bir kız kardeşi olsun istiyorum hayatta tutunacağım bir dalı olması istiyorum sığınacağı kucak olsun kız kardeşi ona . Ama rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin . üç tane koydular bakalım bellimi olur bi kız bi oğlan olurmuş kapatırmışız defteri oh ne güzel :)))
canim insallah biri kiz biri erkek olur dedigin gibi. Allah gonlune gore versin canim.

Ölüyorum göz ağrısından, mahvetti beni 1 saattir. :KK61:
Gecmis olsun canim . Umarim simdi daha iyisindir?

Back
X