Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kız köpek gıren eve Melek gırmezzzzzzmişşşş tabiii sen bılırsın o papaganların bı cığlıkları varrrrr evden kacarsın ben besledım hemde erkek kardesım ona anaavrat sövmeyı öğretmişti
Köpek ben hayatta sokmam eve .papağan konuşsa ben korkudan kaçarım valla .:KK53:

Benim Sultan papağanım vardı, tatile çıkarken kuzenime bırakmıştım. Döndüğümüzde bütün tüylerini yolmuştu hayvancağız, ondan sonra da yaşamadı.
Ayy günah .
Eşimin iki kanaryası vardı erkek olan karısına vuruyordu gözünü kör etti öldü oda yanlız kalınca yanlızlıktan öldü.

Canım bişey sorcam sana işallah üzmem seni ama merak ediyorum son tedavınde neler hıssettın nasıl gıttı olumsuz gıden ne vardı burdakiler gıbi belirtılerin oldumu cok merak ediyorum işallah üzmem seniiiiiiiiiiiiii canımıniçi
Son tedavimde bütün belirtileri yaşadım canım, hep ilaçlara bağladım. Batma hissi 2. günden 5. güne kadar 7 8 dk arasında oldu hep, sol ayağım çok ağrıdı ve bacak aramı ateş basıyor gibi oluyordu, göğüs ağrılarım vardı ve damarları belirginleşmişti, 2. günü pembe lekelenmem olmuştu, 8-9-10. günlerde siyah kum gibi jel atıklarım olmuştu.
Yok canım, üzülmedim. Geldi geçti o günler, yeni ufuklara yelken açtım çoktan.

Son tedavimde bütün belirtileri yaşadım canım, hep ilaçlara bağladım. Batma hissi 2. günden 5. güne kadar 7 8 dk arasında oldu hep, sol ayağım çok ağrıdı ve bacak aramı ateş basıyor gibi oluyordu, göğüs ağrılarım vardı ve damarları belirginleşmişti, 2. günü pembe lekelenmem olmuştu, 8-9-10. günlerde siyah kum gibi jel atıklarım olmuştu.
Yok canım, üzülmedim. Geldi geçti o günler, yeni ufuklara yelken açtım çoktan.
Kacıncı gün embriyosu Peki canımıniçi doktorlar ne acıklama yaptı

6. gün dondurulan embriyo idi ve 1. kalitedeydi kuzum, doktorlar tutunmama sebebini bulamadı. herşey çok güzeldi, tutunmaması içinde sebep yoktu dediler. Bu iş tamamen nasibe bakıyor kuzum.
Gördümmmm çok üzgünüm desem inanırmısın peki içim bı tuhaf oldu işallah bu sefer basarcaksın canommmm allahın izniyle

Back
X