Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet termin termin termin bı halt ettıgın yokkı habıre termin nur topu gıbı kistlerım oldu
Benimki ameliyat ettirdi kâğıtta yazıyormuş tüpüm kapalı rahimden polip alınmış getirdim ona verdim anlatacak bana ne sorun var diye hiç bişey yok hamile kalabilirsin dedi folik asit verdi yolladı.termin de yapmıyordu biz gidince de bakmak istemiyordu .

Kocam ne dıyo bılıyonmu sen dıyo beni gectin tlf la sk yasıyon:KK200:dedım arkadaslarımla konusuyom sen konuşmayınca onlarla vakıt geciriyommmm:KK200:
Ayyy kuzuumm, yazık adama:KK48: anlatsaydın paylaşımları.
Benimki ilk zaman telefonun bu kadar elimde olmasını yadırgamıştı. Çünkü ben o evdeyken telefonu elime almazdım, misafir varken veya bir yere gittiysem ya da sokaktaysam hiç internete girmem. Şimdi KK da sörf yapmasam da, arada göz ucuyla bakıyorum. Anlattım canım, o zaman tamam dedi. Çok kızar o evdeyken onunla ilgilenmezsem.

Benimki ameliyat ettirdi kâğıtta yazıyormuş tüpüm kapalı rahimden polip alınmış getirdim ona verdim anlatacak bana ne sorun var diye hiç bişey yok hamile kalabilirsin dedi folik asit verdi yolladı.termin de yapmıyordu biz gidince de bakmak istemiyordu .
Yaaaaa bıldıklerı folık asıt vermek doktora dıyomki bebek istıyom folık asıt kullan dıyo desene bana gıt klınıkler var özel dıye ben ilgılenmıyom dıye tam altı ayyyyyy yuhhhhh dedım beynını dağıtssım vardı adamın:sopa::sopa:

Türklere garezi varmış o doktorun, tek açıklaması bu. Türk ırkının üremesini istememiş bence.

Ayyy kuzuumm, yazık adama:KK48: anlatsaydın paylaşımları.
Benimki ilk zaman telefonun bu kadar elimde olmasını yadırgamıştı. Çünkü ben o evdeyken telefonu elime almazdım, misafir varken veya bir yere gittiysem ya da sokaktaysam hiç internete girmem. Şimdi KK da sörf yapmasam da, arada göz ucuyla bakıyorum. Anlattım canım, o zaman tamam dedi. Çok kızar o evdeyken onunla ilgilenmezsem.
Benımkıde kızar okuttum bı kısmını ona tamam dıyo sız hep aynı tedavıyı oluyonux ondan toplanmısınız evet dedım aferın kocışim hemen snladın sana yıldızlı pekiyi :KK48:

Yaaaaa bıldıklerı folık asıt vermek doktora dıyomki bebek istıyom folık asıt kullan dıyo desene bana gıt klınıkler var özel dıye ben ilgılenmıyom dıye tam altı ayyyyyy yuhhhhh dedım beynını dağıtssım vardı adamın:sopa::sopa:
Benimde bi yıl öyle geçti bebek istiyorum diyorum daha erken diyor ona kalmış sanki.

valla hatunlar coşmuş
Yasmin ablam inş herşey güzel gidecek bu sefer yüzün gülecek dualar edeceğiz senin için dedim ya topik iyi gelecek sana :KK200:

selmacim yabancı düşmanı doktor çok malesef
ben bi laproskopie oldum Yahudi doktor ameliyat etti
eşim çok korktu yahudi bişey yapar mı diye dedim yok canım daha neler
sonra ben ameliyatan çıkınca eşimi o teselli etmiş herşey iyidi kafana takma birazdan çıkıcak felan
kimi baştan atıyor kimi kendi derdi gibi ilgileniyor şans işi iyi doktor bulmak

valla hatunlar coşmuş
Yasmin ablam inş herşey güzel gidecek bu sefer yüzün gülecek dualar edeceğiz senin için dedim ya topik iyi gelecek sana :KK200:

selmacim yabancı düşmanı doktor çok malesef
ben bi laproskopie oldum Yahudi doktor ameliyat etti
eşim çok korktu yahudi bişey yapar mı diye dedim yok canım daha neler
sonra ben ameliyatan çıkınca eşimi o teselli etmiş herşey iyidi kafana takma birazdan çıkıcak felan
kimi baştan atıyor kimi kendi derdi gibi ilgileniyor şans işi iyi doktor bulmak
Aynen öyle ıyi doktor bulmak zor iş burda.Benim laparoskopi yapan doktor da çok iyidi. Inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için. :KK200:

Aynen öyle ıyi doktor bulmak zor iş burda.Benim laparoskopi yapan doktor da çok iyidi. Inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için. :KK200:

inş canım tedavine hayırlısı ile basla da zaman çabuk geçer ozaman
nasıl geçti ben anlamadım valla bi transfer sonrası zor geçiyor ama iğneler felan on hazırlık çabuk geçiyor

inş canım tedavine hayırlısı ile basla da zaman çabuk geçer ozaman
nasıl geçti ben anlamadım valla bi transfer sonrası zor geçiyor ama iğneler felan on hazırlık çabuk geçiyor
Evet sonrasında beklemek zordur tuttundumu ne oldu diye düşünmek.. Inşallah burda olan herkes güzel haberi verir burası bize uğurlu gelir.

Inşallah çok güzel katlanmistir değerin. :KK200:

ay inşallah yaaa o kadar merak ediyorum ki
idrar testi aldım yine bugün son 1 tane geçen ki daha belirgin di ama elimde tam kalın çizgili olsun istiyorum
umarım sabah sonucu güzel.olur
çizgi kalinlastikca hcg artıyor diye kendimi mutlu hissediyorum
yarında o mutlu eder sonra pazartesi :)))

Back
X