- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.241
Eşimin izni azdi ancak o kadar oluyor.Yazin çok kalıyorum ama kış gidince az oluyor.Nedennnnn cok azmış canımıniçi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin izni azdi ancak o kadar oluyor.Yazin çok kalıyorum ama kış gidince az oluyor.Nedennnnn cok azmış canımıniçi
Benim kocanın çenesi çok düşük canım, ağzını boş bırakırsam başım çatlar.Sende benim gibi hiç boş kalmıyon benım de yeme içme seans seans hiç bıtmiyoıııı
Hahahaaaaaaaa ayyyy yasemınnnnnnn benimki cok konuşmaz ama ağzı boş dursun sevmezzzzBenim kocanın çenesi çok düşük canım, ağzını boş bırakırsam başım çatlar.![]()
Benimkide aynı hiç konuşmaz telefonla oynar ağzı bi dakika boş durmaz .Hahahaaaaaaaa ayyyy yasemınnnnnnn benimki cok konuşmaz ama ağzı boş dursun sevmezzzz![]()
Bakkkkk aynı cinssssssss işteeeeee benimki tlf televızyon arabalar bermuda şeytan üçgeniiiiiiiiiiiiBenimkide aynı hiç konuşmaz telefonla oynar ağzı bi dakika boş durmaz .![]()
Hahahaaaaaaaa ayyyy yasemınnnnnnn benimki cok konuşmaz ama ağzı boş dursun sevmezzzz![]()
Ay valla aynısı bide benzinli oyuncak bi araba almış bide o cıktı başıma. :)Bakkkkk aynı cinssssssss işteeeeee benimki tlf televızyon arabalar bermuda şeytan üçgeniiiiiiiiiiiionların olmadığı zamanlardada
yasasın yemek yemek
![]()
Oh oh oh bı bebişin olcak bıde kocışin beraber büyütürsün artık onlarıııııAy valla aynısı bide benzinli oyuncak bi araba almış bide o cıktı başıma. :)
Ayyyyyyyy canommmmm karnım agrıdı heeeeee gülmekten adamlar böle mutlu sen kendı kendıne ne icat cıkarıyonnnn tembellik bedenlerıne işlemiş can cıkar huy cıkmazzzzzArtık dinlenebilir miyim dedim, tabi devril şuracığa dedi. Ama şarjım bitiyor şarj aletini verir misin dedim, devrilmeden alda öyle uzan dedi.
Çok üşengeç yahu, birde çok konuşmaktan ve habire tıkınmaktan üşense ne güzel olur.![]()
Ay valla aynısı bide benzinli oyuncak bi araba almış bide o cıktı başıma. :)
Oh oh oh bı bebişin olcak bıde kocışin beraber büyütürsün artık onlarııııı![]()
İnanır mısın, onun sürekli oturduğu koltuk çöktü artıkAyyyyyyyy canommmmm karnım agrıdı heeeeee gülmekten adamlar böle mutlu sen kendı kendıne ne icat cıkarıyonnnn tembellik bedenlerıne işlemiş can cıkar huy cıkmazzzzz![]()
Buda ayrı bı erkek cinsiiii canım bu erkek mılletı bayaaaa bı cınsten oluştuğuuuu içinmnn çesıt çesıtbenim kide bi iş yaparken seslenirim cevap veremez
aslında çok konuşkandır evde hiç konuşmaz
bide konuşursa susmaz bi anlattığını 10 lere anlatır hahahahah
Aminn kuzumm.Buda ayrı bı erkek cinsiiii canım bu erkek mılletı bayaaaa bı cınsten oluştuğuuuu içinmnn çesıt çesıtamannn başımızda olsunlardaaaaa canları saolsun
İnanırım inanırımmmmm tecrübeyle sabıtttttt şekerım hahahaaaaaaaaİnanır mısın, onun sürekli oturduğu koltuk çöktü artıkdiyorum ki arada yer değiştirde, eşitlensin koltuklar
şimdide dalga geçiyor benle, hat mı çektin diye
![]()
İnanırım inanırımmmmm tecrübeyle sabıtttttt şekerım hahahaaaaaaaa![]()
Buda ayrı bı erkek cinsiiii canım bu erkek mılletı bayaaaa bı cınsten oluştuğuuuu içinmnn çesıt çesıtamannn başımızda olsunlardaaaaa canları saolsun
Cok aç hissediyorum kendımı ama yersem mideme oturcakkkkk offfffffff daha gece vitamnlerim var iççem ne yesem yaaaaaa