Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

B bebekborn

tatlım çok azdı kesildi şimdi zaten
önceden kalmış kan olabilir dedi doktorum rahim kan dolaşımı hızlanıyor ya atarmış rahatlattı sıkıntı yapma dedi
taze kan olursa haber edicem kahve rengi gayet normal dedi
kan da güzel çıkınca rahatladım bugün

senin adına da çok sevindim annesi inş kucağına da alır kalp atışlarını ellerinle hissedersin

Bennnnn simdiiiii nerde olmak isterdum biliyomusunnn yedı yasımda herseyın seker ve oyuncak bebeklerden ıbaret olduğu eskı küçük kulubemizde annem babam ben kardeslerım tek derdımın karnımın doyması ve cıkolata seker olduğuuuı zamana dönmek isterdımmmmm

oyy oyyy neyse artık 7-8 sene sonra tek derdin afacanları doyurmak olur abla inssssss :)))))

Canım bende tedavi olacağım ay kesin 20 gün 15 gün geç olurum psikolojik hep . İşte tamda bu yüzden transfer sürecinde ve tedavi sürecinde relax olmalıyız . Kadının stresi direk rahimi etkiliyor . Rahat ol yoksa benim gibi tüplerim olmamasına rağmen hız Meryem gibi olduğu bile düşündüğüm olup hamilemiyim bile dediğim oldu . Evet canım hamilelikle kafayı yemiş durumdayım :)

Evet yapmıyım yapmıyım diyordum ama stres oldum buyuk ihtimalle. Çok gelsin istedikçe olmadı bir türlü.umarım yarın kan testinde yersey farklı olur senin için de. Olmazsa bile hiç ümidini kaybetme nolur.dinlen bir süre ne zaman kendini hazır hissedersen tekrar başla tedaviye kızıın için.

Kizlar selam, yazamadim sarjim yoktu, doktordan sonrada esimle gezdik biraz, anca girebildimmm...

cok sükür doktor iyi gecti, 2 cm olmus, kalbi atiyordu, duyduk sesini, cok heyecanliydi, rabbim herkese nasip etsin insallah...birsürü kontroller yapildi, simdi yine kan testi felan yapmam gerekiyor...

sizler napiyorsunuz nasilsiniz?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 daha iyimisin en tatli abbaaaa?

hatice-yakup hatice-yakup sonucunu gördüm, süper canim, cok sevindim :) ve kahverengi akinti kac kere geldi diye dikkat et, sadece bi kere fark ettiysen sorun yok, ama devamli geliyorsa doktora gitmelisin, ve pardon cok detay ama kahverengi akintin parmaga gelen (sümük gibi :) ) bi akintimi onu takip et...

DilanBoran DilanBoran Bende kacirmisim dün, tek kesemi? kalp atisini neden duyamadin? benimki gibi ilk kontrollde saklandimi :)
Evet tek kese canim , tam dun 6 haftalik di duyulmadi. Haytaya duyulur dedi. Bakalim gittigim yere haftaya bir kez daha gidecegim. Insallah duyulur.

Evet tek kese canim , tam dun 6 haftalik di duyulmadi. Haytaya duyulur dedi. Bakalim gittigim yere haftaya bir kez daha gidecegim. Insallah duyulur.

insallah duyulur canim, bendede ilk kontrolümde kalin bagirsak kapattigi icin duyulmadi ve görülmedi, birsürü hareketler yapmistim olmamisti :) ama sükür sonraki kontrolde gözüktü...belki sendede öyledir.

vee belki üzülürsün diye dememistim, ama tek kese olacagini hissediyordum hep, ama umarim üzülmüyorsundur, rabbim tekte olsa kucagimiza versin insallah...bende cok isterdim ikizim olmasini ama malesef herzaman diledigimiz gibi olmuyor...

vee belki üzülürsün diye dememistim, ama tek kese olacagini hissediyordum hep, ama umarim üzülmüyorsundur, rabbim tekte olsa kucagimiza versin insallah...bende cok isterdim ikizim olmasini ama malesef herzaman diledigimiz gibi olmuyor...
Hiç kimse benle ilgili bi hissss duymuyooooo nedennnn aaaaaa bende istıyom ama gercek his:KK12:

Ben ailemi 8 yildir gormuyorum. Onlarin yaninda olmak isterdim. Ailem doguma geliriz demisti, bu sefer de yeni vize randevusu ocak 2019 dan sonra veriliyormus. Yani yine gelemeyecekler.

Ben ailemi 8 yildir gormuyorum. Onlarin yaninda olmak isterdim. Ailem doguma geliriz demisti, bu sefer de yeni vize randevusu ocak 2019 dan sonra veriliyormus. Yani yine gelemeyecekler.

ayyy seni buldu desene trump in saçmalıkları
olsun dualarla yanında olurlar sen bebisine kavusta
8 yıl baya olmuş ALLAH sabır versin canım eminim kolay değildir
belki doğum dan sonra sen gidersin

Hic uzulmedim canim. Cok sukur keseyi gordum diye cok sevincliydim aslinda. Cok sukur Allah bunu da bana verdi diye.

ayyy seni buldu desene trump in saçmalıkları
olsun dualarla yanında olurlar sen bebisine kavusta
8 yıl baya olmuş ALLAH sabır versin canım eminim kolay değildir
belki doğum dan sonra sen gidersin
Canim zaten ben her seye cok gec ulasirim. Ozlemlere alistim artik. Cok sukur teknoloji var. Her gun yuz yuze gorusuyoruz. Artik 2 yil sonra sarilabilecegim onlara.

Back
X